Svatba v roce 2012 a její plánování. Přidáte se?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahooj všem, tato diskuze je pro všechny, kteří plánují svatbu na rok 2012 :-) my máme předběžně vybraný duben nebo květen, ale uvidíme, jak to všechno dopadne :-) budu moc ráda, když se nás sejde co nejvíc.. mějte se hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Mikulov je skvělej...:-), a taky v té madoře?
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo Mikulov je nádherný :) taky to tam miluju. Zatím jsem to s paní nekonzultovala, ale jakékoliv přání nebylo problém. Říkám si, že když se půjdu měřit v červenci a svatba je 1. září, tak že i kdybych byla těhotná, tak zas tak moc nepovyrostu :) Myslím, že se s nimi dá domluvit, aby nechali rezervu pro "povolení". Jsou fakt hrozně ochotní a ta dodací lhůta 14 dní je fakt pravda, o Madoře je tu celá diskuse a nevěsty to tam potvrzují. Do jejich šatů jsem se zamilovala. Jinak mi to máme v restauraci Harmonie v Zastávce u Brna, budeme mít obřad v jejich zahradě. Suchou variantou je pak obřadní síň v Rosicích, ale to jen v případě nejvyšší nouze. Oddávající je náš známý, takže se docela těším na jeho řeč :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo ano, budu se tam domlouvat v březnu, už se moc těším,až budou šatičky doma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo Není zač! Je to vskutku lepší, než se klepat do rána, jestli to vyjde nebo ne. Loni jsem měla lepší počasí v březnu, než v červenci...
Odpovědět
Profilova fotka
@petass to je pravda...tak já to asi taky udělám tam, ještě se podívám a domluvím se s přítelem :-) , suchou variantu jsem vymyšlenou teda neměla, asi budu muset něco vymyslet, kdyby náhodou :-| , na to jsem nějak zapomněla :-( , to máte super, že je to váš známý, já jsem na to všechno zvědavá...ať už to je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo Proto jsme na světě my, svatební koordinátorky :)
Odpovědět
@jitusnevo tak snad bude.. je to bohužel to jediné, co si neobjednáme :-) @freylach ne ne, nezkoušela. Respektive, nemám paypal ani nic takového, takže poptat bych mohla, zaplatit už nikoliv :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jde to platit mnohdy i kreditkou. Kdepak máte ty "dřevěné weby?" :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo Zajeď si tam klidně jen tak informativně. Je lepší zavolat na to číslo, co je uvedeno pod provozní dobou, můžeš si i domluvit podle čísel šaty, které bys chtěla zkusit. Emailem se mi minule stalo, že mi paní majitelka potvrdila zkoušku a pak jsme se tam na stejný čas sešly dvě :) Holky ale vše vyřešily a zkoušely jsme dvě najednou :) Zcela profesionální přístup. Je to tam hodně malinkaté, ale toho se nelekni, vzala jsem tam na poslední návštěvu obě svoje svatební maminky, které byly pořád skeptické a obě jsou teď faninkami a všude je doporučují :-D To, že máme za oddávajícího kamaráda, mě upřímně trošku děsí... Jsem zvědavá, co na nás v té svatební řeči všechno práskne :-D
Odpovědět
@freylach pár nápadů mám ve svém albu - http://www.beremese.cz/fotoblog/hannn... - ale to je jen opravdu spíš taková inspirace, než nějaká realizace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, prosím vás, oznámení se posílá až měsíc před svatbou ne? zhruba... ;-)
Odpovědět
@jitusnevo My je budeme dávat tak ten měsíc před svatbou. Dřív už to beztak nestíháme. :)
Odpovědět
@jitusnevo jak kdo potřebuje :-) my budeme posílat asi tak 2-3 měsíce předem, páč jsou to přeci jen prázdniny... tak aby si lidi nedělali plány. Ale vesměs jsme to všem oznámili už teď, protože plánování dovolených je v plném proudu, tak abysme na svatbě měli opravdu všechny, které tam mít chceme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem to dneska oznámila bratrovi, chtěla jsem po něm, aby mě odvedl k oltáři...není z toho moc nadšený... ;-( ,, moje rodina se na mě vždycky vykašle v takových chvílích... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo my to posílali taky v předstihu, protože je to během prázdnin a po svátcích :-) @hannnahs my tam všechny mít nebudeme, bohužel,, někteří nemůžou, což mě mrzí
Odpovědět
@stastnanevesta tak u nás to taky možná dopadne takhle.. třeba přítelova sestra čeká v září přírůstek do rodiny, takže počítám, že už tu naší srpnou svatbu nezvládne.. :-| ale uvidíme..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@jitusnevo nesmutni, mě povede k oltáři mamka, protože se s tátou nestýkám. A když jsem jí to oznámila, tak taky bůhví jak nadšeně někoukala.... Ale řekla jsem jí, že nikoho jinýho nechci, sestra mi jde za svědka, takže pokud mě k oltáři neodvede mamka,tak tam půjdu sama...
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlakr děkuju, tak nějak jsem to ale od té mojí rodiny čekala...nemáme spolu nějak extra vztahy, mám vždycky svou hlavu...buď půjdu taky sama nebo řeknu nejlepšímu kamarádovi, s kamarády se vidím víc, než s našima...asi to tak vypadá, že tam z rodiny nebudu mít nikoho... ;-(
Odpovědět
Ahojky nevěsty :-) Včera jsem si vybrala svatební šatičky jinde než v Andělském svatebním studiu, kde ale bohužel mám již zaplacenou zálohu. Ráda bych Vám všem nebo i jakékoliv jiné nevěstě, kterou znáte, nabídla možnost přenechání rezerevace (samozřejmě se slevou) - termín i šaty se samozřejmě dají oproti mému výběru změnit. Kdyby jste měly zájem, prosím, ozvěte se :-) Díky!!!!
Odpovědět
@jitusnevo My třeba jdeme se snoubencem spolu. :) To je taky pěkná alternativa. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina taky nad tím přemýšlím :-), ještě se zeptám svědkyně, jaký na to má názor, to víš, všechno musím mít schválený :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, co je to ta kniha hostů? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Kniha hostů je knížka s pěknými pevnými deskami, do které se ti hosté na svatbě podepíší a připojí i nějaké to životní moudro nebo přání pro vás dva. Zůstane ti to pak jako památka na svatbu. Přišlo to ze zahraničí, není to český zvyk.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to moc nelíbí, v čr se přece dávají přání k svatbě a tam už ti hosti třeba to stejné napsali... Líbí se mi spíš wedding tree, což je v podstatě obdoba svatební knihy. Většinou má formu namalovaného stromu bez listů, kam ti každý host obtiskne k volné větvičce prst a vytvoří tak jeden lístek, ke kterému se podepíše. Mě se líbí, že když si ho sama namaluju na plátno, tak nám to pak zůstane doma a může to viset třeba v obývacím pokoji jako vzpomínka na svatbu... že to jen nestrčíš někam do skříně.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, taky souhlasím, že není nad to se pořádně natěšit a pak si to užít v plné pohodě. I když je otázka, jak se nám podaří být klidné ve vlastní svatební den :D. Já teď hodně řeším dekorace a vůbec barvu svatby. Máte tipy? Svatbu bych rozhodně chtěla na nějakém hezkém místě, rozhodně ne neosobní úřad se svatbami jak na běžícím pásu...
Odpovědět
@petass a nebudou pak hosté upatlaní? Obávám se, že to by se u nás asi nechytilo. Asi bych spíš udělala papírky ve tvaru listů, aby se neostýchali :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anicka_1 bude to na takovém malém stolečku a budou u toho vlhčené ubrousky na otření rukou. Ta barva není nijak agresivní, že by se za tu chviličku tak zažrala... Já ráda maluju a myslím, že i ostatním se to bude líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo Pokud o tom svatební hosté vědí dopředu, stačí to. Pokud ne, 3 měsíce jsou optimální.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitusnevo Mě taky povede k oltáři nejlepší kamarád! Bezva volba :) U nás z toho důvodu, že mám tatínky dva, tak abych nedělala vlny :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anicka_1 Já jsem ve svatební den vždycky klidná jak želva :) Já musím :) :) ...dekorace?...Jakou chcete mít barvu?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?