Nevěsty ze Zlína 2011. Přidejte se.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojte holky, doufám, že se ke mě přidáte a vyměníme si rady a tipy na náš slavnostní den. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to vyrábění právěže bavilo, byla jsem nemocná, tak jsem doma tvořila :-) Teď se chystám na materiál na jmenovky a budu zase vyrábět :-)
Odpovědět
pep.e: dikas, to jsem byla já)) Jak to tady čtu, už se taky těším na zkoušku šatů, jdu 19. Pokud bych nevybrala zajedu i do Bonetky v Otrůvkách. ;-) Pořád přemýšlím zda vývazky vyrobím nebo koupím.. :-( Jinak jsme teď domlouvali kapelu, je na doporučení, ale je problém, nemá žádné stránky a chtěla bych ji slyšet než ji pozvu. Jsou z Valašských Klobouk - Melody Boys neznáte je?
Odpovědět
Promińte, že lezu do vaší diskuse, ale jen mě zarazil nick, zvoneček, kterého jsem si všimla na hlavní stánce beremka. Říkla jsem si třeba někdo známý......., ale když není foto, uživatele se nedopátrám :-D . Ale to je jedno... jen jsem chtěla reagovat na Melody Boys, protože my jsme je měli a byli jsme spokojeni. Nemohli jsme pořád nikoho sehnat a přes známé jsme se dostali tady k této kapele. Byla to banda povedených veselých chlapíků :-D , zahrát uměli vše oč jsme si řekli, zabavili krásně hosty než jsme se vrátili z focení, sice nám jich polovinu přiopili, ženicha a nevěstu potom také nevynechali a na sebe v rozlévání alkoholu též nezapomněli, ale vše samozřejmě ve slušnosti a kdyby mohli klidně by hráli až do rána, ale my už byli za celý den tak utahaní, že jsme to dvě hodiny popůlnoci rozpustily. Jo ani si neřekli o nijak závratný honorář. rádi na mě vzpomínáme. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: jéééé melody boys :-) ty máme taky zamluvene na svatbu :-) nad nikym jiným jsme ani nepřemýšleli....taky je máme na doporučení,ale taky jsme je slyšela, hráli na všech svatbách v naší rodině a byli skvěli....teda nám se moc líbí :-D tka můžu jen doporučit ....ale neváhej mají to docela taky nabitý :-|
Odpovědět
My máme v plánu 11.6.2011
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my jsme Melody Boys měli taky na svatbě a může jen a jen doporučit. Zahráli opravdu všechno a vytvořili super atmosféru. Oni snad hráli na každé svatbě co jsme byli. Super doporučuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, tak mám jednu ochutnávku z focení na oznámení v albíčku :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
verisek: :-D tak protože jsem to našla dřív v jíném tématu, tak máš pochvalu tam... ale fakt krásné...
Odpovědět
Profilova fotka
btw, holky, můžu poprosit o kontakt na Melody Boys do IP? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
marefa: děkuji mockrát :-) :-) ;-)
Odpovědět
verisek: moc pěkné, jak k sobě pěkně ladíte i s pejskem :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verisek-fakt krásné foto :) moc vám to všem třem sluší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé, moc děkujeme holky!!! Ale to jsou hlavně šikovné ruce fotografů :-) :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
veru: musim rict, ze jste vybrali moc dobre fotograf. nebo jste tak moc fotogenicti. ne fakt to vypada moc hezky, uz se tesim na oznameni dnes jsem si dovezla domu sperky co budu mit na svatbu, mam je teda dostat na vanoce. jak bude cas tak je vyfotim a t se na ne kouknete
Odpovědět
Profilova fotka
verisek: Nadherne foto, to oznameni bude teda neco! picasso: Ja taky dneska koukala na sperky a zavoj, ale pac si nejsem jista v satech, nevim co se bude hodit. :-| A uz mame potvrzenou matriku i hotel, tak jsme to museli oslavit! :-N
Odpovědět
Profilova fotka
aluska...: tak to je jasne, ze prvni musis vybrat saty a pak doplnky. ja bych taky nebrala doplnky a pak teprve saty. doplnky mam a jela bych je rada zkusit do salonu k satum. uvidime jak bude cas :-D :-D :-D jo jak jsem rikala, ze si pritel bude oblek pujcovat tak jsme zmenili nazor bude si ho kupovat. narazila jsem na moc pekne obleky u Koutnyho. takze jasna volba a nestoji ani moc ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Picasso-kde to? Měli tam i světlé? Jaké ceny? Já marně sháním, a bud je to drahé (více méně omylem jsme vlezli k Blažkovi, jsem říkala že to nemůže být tak drahé... pane bože ten pan Blažek se musí mít jako prase v žitě :D ) nebo se mi nic nelíbí... Už jsem se smířila i s černým, ale hlavně aby nějak vypadal :(
Odpovědět
Profilova fotka
pojedeme do Prostejova, sije se tam Koutny, maji tam primo i prodejnu a cely oblek vychazi v ruznych cenovych relacich nejdrazsi co byl se mi zda, ze stal 4290,- coz je nadhera, ale meli tam i obleky za 2990,- fakt se da vybrat. nadhera. na internetovych strankach nemaji moc velky vyber, ale za to ve skutecnosti vypadaji skvele i materialove i kapsicky vevnitr atd. fakt vypadaji slibne. kdyztak koukni nekde pobliz na jejich oblek, ale vyplati se zajet ho koupit az tam. pojedeme po Novem roce, oblek si koupi zenich a zrovna i muj tata :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
ahoj holky, jsem ráda za váš názor, díky :-) verisek: tedaaa, má to podzimní kouzlo, vydařené! ;-) o fotky ze svatby nemusíte mít strach))
Odpovědět
Právě jsem dozvěděla, že nám to musí odvolat, protože maj rodinnou oslavu :-( holky pomoooc ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
kdo vam to musi odvolat?? kapela? to zase nnei takova hruza, ne?? horsi kdyby to odrekl zenich :-D :-D :-D :-D ja myslim, ze kapel je dostatek, horsi je prijit o misto nebo o stravu
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: jééé tak to je škoda, protože kluci, jsou veselá kupa a umí udělat super zabavu :-( Ale určutě seženete nějakou super náhradu ;-)
Odpovědět
Taky nás to mrzí, ale co se dá dělat, budeme hledat dál ;-) picasso: ženich nééé, je to zlato!! No, mojí blízké kamarádce se to stalo 2 měsíce před svatbou,bylo to drsné :-(
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: my máme zamluvenou kapelu 1+1, hodně na ně nevěsty tady pěly chválu :-) :-) Jsou i na netu, tak zkus pohledat :-)
Odpovědět
verisek: také jsme o nich slyšeli, bohužel mají obsazeno nějakou oslavou. Moc se nám také líbili :-)
Odpovědět
tak co nevěstinky, nic nového? já jsem byla v pátek v bonetce a něco jsem ještě ozkoušela, ale rozhodnutí teda padlo na šatky č. 4 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
gutgirl: dobra volba
Odpovědět
Holky, nevíte kde by se dal půjčit svatební oblouk?
Odpovědět
ral: na školní v květinářství ho mají
Odpovědět
Profilova fotka
gutgirl: určitě 4 jsou super!!! ;-) ;-) :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?