Myslím že to místo je to poslední, asi je důležitější ten termín kdy a v kolik :-D
Jinak já jsem z Jasenné, dělám ve Zlíně na hotelu, takže čas mám celý víkend a každý den odpoledne. POkud zrovna někde něco nezařizuju :-D
Se mnou je to složitější, měla bych nastupovat do nové práce, vůbec nevím kdy a vůbec nevím jaké budu mít směny, takže uvidím během příštího týdne, jestli vůbec něco uvidím :(
Ale začněte navrhovat... Akorát pátky nemůžu (následující 3 ještě) protože jezdíváme do Luha na ponaučení...
Takže první návrhy? Kdy to vůbec chcete? Odpoledne, navečer? V týdnu, o víkendu?
ahojky. teda holky vy jedete. to je docela síla se dočíst až do konce. Jinak jste tam psaly o líčení a účesu. Tak líčit se budu sama, jelikož jsem sama "exvizážistka". Taky jsem líčila nevěsty a věřte tomu, že na tom nic moc není, jen tím, že se to uvede jako svatební líčení, tak je to tak drahé. Já jsem mívala ceny cca 400,- a 100-200,-Kč za zkoušku (a byly alespoň 2). A vlasy mi bude dělat kamarádka kadeřnice, takže doufám, že to bude taky za slušný peníz. Jen mám tolik vlasů, že bude mít hodně práce. :) a srazík je docela fajn nápad, jen já nic neslibuju, nebo vždycky slíbím a pak to nevyjde, takže jak dáte termín, tak si myslím, že se to hodně vykrystalizuje.
Však nikdo neřekl že to bude :) Já mám zatím obsazeno 27. (přítel má narozky a chystáme se s kamarády do Laser Arény a pak posedět na La stradu).. A některý víkend pak chceme jet možná do Vídně nadýchat se Vánoční atmosféry... nějak mi pořád nepřijde, že za měsíc a něco budou vánoce :(
A nenecháme to raději teda po novém roce? Když nad tím tak uvažuju, vůbec mi nedošlo, že už zachvilku jsou Vánoce. Pak už by mělo být volněji. :-) :-)
verisek: jak dopadlo focení? POčasí vám teda úplně nepřálo,že? :-|
Ouká :) třeba nás do té doby ještě přibude... vánoce přejí zásnubám :)
A když už jsme u toho, máte už nějaké dárky? Já to letos vidím asi "svatebně"...
tinulkaaa: jelikoz nekrademe, tak darky budou svatebni :-D :-D pritel dostane kosili a kravatu na svatbu a ja od nej spodni sexy pradlo pod saty a od rodicu mam domluvene sperky. A
ach jo, dárky, taky to vidím svatebně, něco si navzájem koupíme. U nás je to horší tím, že jsme v červenci koupili baráček a rekonstruujem, takže prachy letí :-S
A dneska jdu na další zkoušku šatů, třeba už konečně něco vyberu :-) :-)
vložím, určitě, už jsem byla v bonetce, v blue rose na jižňákách a dneska jdu do comfortu na podvesnou. Pak vložím fotečky ze všech salonů, ať to mám najednou :-)
Musím obcházet spíš ty "levnější" salony, protože jaksi těch peněz není :-(
gutgirl: děkuju, focení bylo bezva, jen škoda, že už bylo opadané listí a bylo zataženo...celý týden nádherně a v neděli se zatáhne...no zákon schválnosti :-) :-) Ale i tak jsme si to užili a moc se těšíme na fotky :-) :-)
Holky, prosím, help... Mám v albu nové šatky...?? Jsou mi krapet větší, ale to by se podle mě dalo vyřešit přešitím na zip, nebo stažením oček (mají tam vůli)...
picasso: já vím, jenom říkám, že si třeba nemůžu jít dovolit ke svozílkům :-D
verisek: určitě budete mít pěkné fotky :-) a hlavně na tom oznámení to bude super
tinulkaaa: trochu stáhnout a sedí ti :-)
gutgirl: muzes si dovolit zajit i ke Svozilkum, jen se nemuzes divat po nove kolekci, ale po tech starsich, ty pry maji do peti tisic. ja ale zadne nevidela, je pravda ze jsem se po tech starsich nedivala, ale mozna kdyz jim reknes, ze chces neco levnejsiho ze starsi kolekce, tak ti nabidnou.
tinulkaaa: sedi ti pekne, ale musis si je opravdu trochu zmensit. a pocitam ze budes mit podpatky jeste, takze je nebudes tahat tak moc po zemi vepredu.
gutgirl: tohle napsal pan svozilek na jejich strankach
Dobrý den slečno Sabino. V našich svatebních salonech máme šaty v širokém cenovém rozpětí. Nejdražší jsou z nových kolekcí značkových šatů. / v současnosti již kolekce roku 2011/. Zde je cena kolem 8tisíc. Dále máme velký výběr nových šatů v cenách kolem 6tisíc. Šaty starších kolekcí jsou kolem 4tisíc. Určitě si vyberete.
gutgirl: fotecky zkouknuty. tak z meho pohledu urcite ne saty 1,2,6,7,8 ta 8 te zbytecne rozsiruje a dalsi z jmenovanych satu ti nepodtrhuji postavu k hezcimu. slusi ti saty 3, i 4, ale nejvice se mi na tobe libi 5. to je u me vitez pro tebe