Nevěsty ze Zlína 2011. Přidejte se.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojte holky, doufám, že se ke mě přidáte a vyměníme si rady a tipy na náš slavnostní den. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ona jezdí líčit domů :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
čau holky, taky se přidávám ke zlínským nevěstám... ;-) pořád si říkám, že mám na přípravy čas, ale tak jsem tady... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
marefa: teta ty si taky všude :)
Odpovědět
Profilova fotka
pep.e: no, jen ten duben mi jaksi nepatří... :-D a neřikej, že jsi tady byla první!!! :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:) no to nevím, šak mě nevadiíš, já tě ráda vidím :)), píšu na další cattering, páč z otrokovic mám sice potvrzení o přečtení ale neodpověděli dacani :(
Odpovědět
verisek.s: vizážistku mám zamluvenou taky od Svozílků, nevím jestli si nemám to líčení zkusit hned teď, abych eventuelně mohla změnit..no snad se to nestane :-) taky jsem přemýšlela a chtěla bych, aby přijely za mnou. Fotografa máme od rána a neumím si představit, že by jel se mnou ke kadeřnici... prosím pošli mě telefon do IP na tu tvou kadeřnici, je fajn, že by dojela ;-) marefa: ahoj, vítáme tě mezi náma!! :-) Na inspiraci není nikdy brzo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: díky... ono i na některé ty rezervace už není zas tak brzo, ale inspirace není nikdy dost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak slava kolacky objednane :-D :-D jen nam odpadla chata na rozlouceni se svobodou :-( :-( :-( :-( musime hledat dal
Odpovědět
marefa: jj, a kde to budete mít? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: všechno hezky pohromadě, žádné velké přejíždění, když nám to teda vyjde... v rodné Štípě u Zlína, obřad nejspíš v kostele - to zatím nemáme zařízeno, ale snad to vyjde, hostina bude v Kostelci U Staňků - x krát osvědčeno... ;-) jen tedy zvažuju hudbu, opět máme osvědčené muzikanty, chlapy, ale narazila jsem tu na duo z Otrokovic, manžele, vypadají sympaticky a láká mě, že je to chlap a ženská, jen teda bez toho, aniž bych je slyšela někde hrát, se mi moc nechce domlouvat hudbu... no...
Odpovědět
marefa:my taky, máme to na zámku Lešná a pak ve Štípském šenku, aspoň nám pražáci nezabloudí chichi ;-) Kapela je vždycky lepší, jde o ten kontakt, ale plať někomu, koho pořádně neznáš a levné to teda není...
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: tak to je supr... já to mám navíc všecko kousek od baráku našich :-D ty pocházíš odkud? Štípský šenk je hezký, kolik vás bude? My bychom se tam asi nevlezli...
Odpovědět
marefa: jsem přímo ze Zlína - Díly. Mě se to tam líbilo,s provozním se dalo mluvit - no moc holek tam svatbu nemá,proto bych byla ráda za každké info.U Staňků to maj všichni. No tak kolem 30-35, spoustu kamarádů zaniklo jak jsem odešla ze Zlína.. :-( Ve Štípě jsem měla moc fajn kámošky))člověk se vrací na místo činu, jednou se třeba vrátíme, ten baráček v Práglu mít nebudu..
Odpovědět
Profilova fotka
zzvonecek: asi neporadím, s pořádáním hostiny tam zkušenost nemám... byla jsem tam asi dvakrát na pivo a párkrát na pracovní oběd, ale to už je dýl... nás bude teda více... takže my bychom se nevlezli... uvažovali jsme o Lešné - restauraci, jenže tam je o víkendu tolik aut, teď okolo samé parkoviště... restauračka supr, výhledy do okolí fajn, ale na mraky aut... =-) takže jsme se rozhodli pro Staňky, tam je kolem park a navíc - fakt jsme tam měli téměř všechny oslavy a vždy to bylo supr... i když my si umíme udělat zábavu :-D Řekla bych, že ve Zlíně a okolí se dá vybrat místo jak pro obřad, tak pro hostinu, ale mi se nechce jezdit nikam dál, když mám možnosti přímo pod nosem... No, jdu dát vyčůrat psa a pak odpadnu... tak zatím pa. ;-)
Odpovědět
marefa:v Restauraci Lešná jsme byli taky, jeli jsme kolem na kole a tak jsme se stavili na něco na zub. No musím říci po pravdě, jídlo nebylo dobré, možná se jen nesou na nějaké vlně slávy, polívka z bujonu slana no fuj a boloňské :-p no a ty auta kolem, měli jsme rozhodnuto, že tady fakt nééé. Pokud to tam bylo vždycky fajn tak bych neměnila)) Psa bych brala su sama přítel odjel do Bruna(Brna), zdarec a hezký večer ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
picaso_123: ahojky, prosím tě, kde jsi si objednávala koláčky? pep.e: odkud se ti z Otrokovic neozvali na ten catering? sleduju, že je docela problém u některých lidí se vůbec ozvat. ach jo
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nám na Lešné v restauraci moc nechutnalo, ale třeba už tam je jiný kuchař. gingermm: psala jsem na hotelovku, bylo mi doporučené kontaktovat učňáky, hotelovky atd, protože studentíci v rámci praxe umí vše nachystat naprosto nádherně a za hubičku..ale už jsem psala na hotelovku do kroměříže, ozvali se, paní velice příjemná a milá, vypadá to že se domluvíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko, pep.e: tak to je super, ať to vyjde!! My se jdeme zítra fotit na oznamko, no moc se těším, ale taky se bojím, jak to bude vypadat :-D :-D Hlavně nevím co na sebe :-( :-) :-) x-)
Odpovědět
verisek.s: tythle problémy mívám dost často...určitě něco vymyslíš a budeš krásná ;-) pep.e: no právě, vždycky je to o kuchaři..snad se dobře vyspí a nepřesolí 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
gingermm: ja nejsem primo ze Zlina kolacky nam dela jedna pani od nas. jsem z Bystřice pod Hostýnem, ale beru to tak, ze spadame pod Zlin tak proto jsem tady
Odpovědět
Profilova fotka
My máme koláčky z Držkové a část cukroví a zákusků z Kašavy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
verisek.s: kde se budete v neděli fotit? a venku? My fotku na oznamko máme vyfocenou už z léta :). TAk ať ti to tam sluší a je na ní vidět že jste šťastní :)
Odpovědět
Profilova fotka
V Pohořelicích v parku u zámku. Budou nás fotit fotografové, co máme na svatbu, tak se moc těšíme :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No dnes pořádně fouká tak snad vám to zítra vyjde! My máme zítra zabijačku :)
Odpovědět
Profilova fotka
je v Pohorelicich mam znamou a fotografa :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Picasso:přítel tam má babičku, takže jsme tam docela často. Pep.e: téééda, se máte, to si pochutnejte! :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Piccaso-ja jsem se neurazila, ani nenaštvala, názor jsem slyšet chtěla, jen prostě říkám, že si šaty od Svozílků půjčovat nebudu, nemůžu-nekradu :) A jen mi nepřišlo, že ty z toho UH byly tak hrozné, prostě jsem se v nich cítila dobře :) to je vše... samozřejmě jsem za váš názor ráda! Za jakýkoli, i jiný než můj... Ty třetí šaty od svozílku na náměstí byli nejkrásnější, to je pravda... Ale bohužel ta cena :( i když vím, že za kvalitu se platí. Jen mi prostě přijde líto, že to co nosím celý rok, na tom šetřím jak můžu, a pak si na jeden jediný den půjčím něco za tolik peněz :(
Odpovědět
Profilova fotka
tinulkaaa: opravdu zkus paní v Bonetce v Otrokovicích. Šatky má krásné, velký výběr a ta cena je kolem 4000,- Kč. Je strašně milá, ochotná, salon má už 19 let. Takže pokud ti jde o cenu, neváhala bych a zavítala tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kolik dáte za účes a líčení? Netuším, jak se pohybují ceny, zatím co jsem koukala u své kadeřnice, u které je i kosmetička, tak za líčení má 690Kč a účes svatební 350Kč a nevím jestli je to moc nebo málo... Nebo tak akorát :) Jinak jsem nedávno prolízala albumy příprav ostatních, a narazila jsem na foto ze srázku z beremese.cz, tak mi to přišlo jako celkem zajímavý nápad, zajít na kafčo a pokecat osobně :) nechytly byste se?
Odpovědět
Profilova fotka
tinulkaaa: sraz zni zajimave. Svatebni uces by me mel stat 400 a na cenu liceni jsem se neptala,ale doufam, ze bude min maximalne 500,- nevim co je na svatebnim liceni tak draheho, to je jak kdyz vas lici na ples, ne?? nebo nekam jinam
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?