:) no to nevím, šak mě nevadiíš, já tě ráda vidím :)), píšu na další cattering, páč z otrokovic mám sice potvrzení o přečtení ale neodpověděli dacani :(
verisek.s: vizážistku mám zamluvenou taky od Svozílků, nevím jestli si nemám to líčení zkusit hned teď, abych eventuelně mohla změnit..no snad se to nestane :-) taky jsem přemýšlela a chtěla bych, aby přijely za mnou. Fotografa máme od rána a neumím si představit, že by jel se mnou ke kadeřnici...
prosím pošli mě telefon do IP na tu tvou kadeřnici, je fajn, že by dojela ;-)
marefa: ahoj, vítáme tě mezi náma!! :-) Na inspiraci není nikdy brzo ;-)
zzvonecek: všechno hezky pohromadě, žádné velké přejíždění, když nám to teda vyjde... v rodné Štípě u Zlína, obřad nejspíš v kostele - to zatím nemáme zařízeno, ale snad to vyjde, hostina bude v Kostelci U Staňků - x krát osvědčeno... ;-)
jen tedy zvažuju hudbu, opět máme osvědčené muzikanty, chlapy, ale narazila jsem tu na duo z Otrokovic, manžele, vypadají sympaticky a láká mě, že je to chlap a ženská, jen teda bez toho, aniž bych je slyšela někde hrát, se mi moc nechce domlouvat hudbu... no...
marefa:my taky, máme to na zámku Lešná a pak ve Štípském šenku, aspoň nám pražáci nezabloudí chichi ;-) Kapela je vždycky lepší, jde o ten kontakt, ale plať někomu, koho pořádně neznáš a levné to teda není...
zzvonecek: tak to je supr... já to mám navíc všecko kousek od baráku našich :-D ty pocházíš odkud? Štípský šenk je hezký, kolik vás bude? My bychom se tam asi nevlezli...
marefa: jsem přímo ze Zlína - Díly. Mě se to tam líbilo,s provozním se dalo mluvit - no moc holek tam svatbu nemá,proto bych byla ráda za každké info.U Staňků to maj všichni. No tak kolem 30-35, spoustu kamarádů zaniklo jak jsem odešla ze Zlína.. :-( Ve Štípě jsem měla moc fajn kámošky))člověk se vrací na místo činu, jednou se třeba vrátíme, ten baráček v Práglu mít nebudu..
zzvonecek: asi neporadím, s pořádáním hostiny tam zkušenost nemám... byla jsem tam asi dvakrát na pivo a párkrát na pracovní oběd, ale to už je dýl... nás bude teda více... takže my bychom se nevlezli... uvažovali jsme o Lešné - restauraci, jenže tam je o víkendu tolik aut, teď okolo samé parkoviště... restauračka supr, výhledy do okolí fajn, ale na mraky aut... =-) takže jsme se rozhodli pro Staňky, tam je kolem park a navíc - fakt jsme tam měli téměř všechny oslavy a vždy to bylo supr... i když my si umíme udělat zábavu :-D Řekla bych, že ve Zlíně a okolí se dá vybrat místo jak pro obřad, tak pro hostinu, ale mi se nechce jezdit nikam dál, když mám možnosti přímo pod nosem... No, jdu dát vyčůrat psa a pak odpadnu... tak zatím pa. ;-)
marefa:v Restauraci Lešná jsme byli taky, jeli jsme kolem na kole a tak jsme se stavili na něco na zub. No musím říci po pravdě, jídlo nebylo dobré, možná se jen nesou na nějaké vlně slávy, polívka z bujonu slana no fuj a boloňské :-p no a ty auta kolem, měli jsme rozhodnuto, že tady fakt nééé.
Pokud to tam bylo vždycky fajn tak bych neměnila)) Psa bych brala su sama přítel odjel do Bruna(Brna), zdarec a hezký večer ;-)
picaso_123: ahojky, prosím tě, kde jsi si objednávala koláčky?
pep.e: odkud se ti z Otrokovic neozvali na ten catering? sleduju, že je docela problém u některých lidí se vůbec ozvat. ach jo
nám na Lešné v restauraci moc nechutnalo, ale třeba už tam je jiný kuchař.
gingermm: psala jsem na hotelovku, bylo mi doporučené kontaktovat učňáky, hotelovky atd, protože studentíci v rámci praxe umí vše nachystat naprosto nádherně a za hubičku..ale už jsem psala na hotelovku do kroměříže, ozvali se, paní velice příjemná a milá, vypadá to že se domluvíme :)
Dobré ránko,
pep.e: tak to je super, ať to vyjde!!
My se jdeme zítra fotit na oznamko, no moc se těším, ale taky se bojím, jak to bude vypadat :-D :-D Hlavně nevím co na sebe :-( :-) :-) x-)
verisek.s: tythle problémy mívám dost často...určitě něco vymyslíš a budeš krásná ;-)
pep.e: no právě, vždycky je to o kuchaři..snad se dobře vyspí a nepřesolí 8-(
gingermm: ja nejsem primo ze Zlina kolacky nam dela jedna pani od nas. jsem z Bystřice pod Hostýnem, ale beru to tak, ze spadame pod Zlin tak proto jsem tady
verisek.s: kde se budete v neděli fotit? a venku? My fotku na oznamko máme vyfocenou už z léta :). TAk ať ti to tam sluší a je na ní vidět že jste šťastní :)
Piccaso-ja jsem se neurazila, ani nenaštvala, názor jsem slyšet chtěla, jen prostě říkám, že si šaty od Svozílků půjčovat nebudu, nemůžu-nekradu :) A jen mi nepřišlo, že ty z toho UH byly tak hrozné, prostě jsem se v nich cítila dobře :) to je vše... samozřejmě jsem za váš názor ráda! Za jakýkoli, i jiný než můj...
Ty třetí šaty od svozílku na náměstí byli nejkrásnější, to je pravda... Ale bohužel ta cena :( i když vím, že za kvalitu se platí. Jen mi prostě přijde líto, že to co nosím celý rok, na tom šetřím jak můžu, a pak si na jeden jediný den půjčím něco za tolik peněz :(
tinulkaaa: opravdu zkus paní v Bonetce v Otrokovicích. Šatky má krásné, velký výběr a ta cena je kolem 4000,- Kč. Je strašně milá, ochotná, salon má už 19 let. Takže pokud ti jde o cenu, neváhala bych a zavítala tam :-)
Holky kolik dáte za účes a líčení? Netuším, jak se pohybují ceny, zatím co jsem koukala u své kadeřnice, u které je i kosmetička, tak za líčení má 690Kč a účes svatební 350Kč a nevím jestli je to moc nebo málo... Nebo tak akorát :)
Jinak jsem nedávno prolízala albumy příprav ostatních, a narazila jsem na foto ze srázku z beremese.cz, tak mi to přišlo jako celkem zajímavý nápad, zajít na kafčo a pokecat osobně :) nechytly byste se?
tinulkaaa: sraz zni zajimave. Svatebni uces by me mel stat 400 a na cenu liceni jsem se neptala,ale doufam, ze bude min maximalne 500,- nevim co je na svatebnim liceni tak draheho, to je jak kdyz vas lici na ples, ne?? nebo nekam jinam