Nevěsty, které se vdávaly v srpnu 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
Odpovědět
Zdravím - tak jsme stihli za minulý týden zaplatit zálohu za hostinu, absolvovali první sezení s panem farářem :). Teď do konce ledna už nebudu dělat vůbec nic. Během února, března bychom chtěli vyřešit prstýnky, oznámko a nějaké serepetičky. Během dubna/května moje a partnerovo oblečení, boty, šperky. No a zbytek už se nějak udělá :D.
Odpovědět
marcicek, hostinu i s ubytovanim, fotografa, kapelu - to je podle me zaklad. ja mam uz i saty. a napady na vyzdobu a oznamko, ale to budem delat az pozdeji. ted hlavne musi muj drahy sehnat sve hosty a oznamit jim to, na tom to ted stoji, nez muzem planovat dal. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
calistto jeste misto hostiny, fotografa a kapelu - podle toho kde se chces vdavat, nekde jsou ty nejlepsi hned zabrany. pote saty pro tebe (ale taky zalezi na salonu - v jednom mi rekli ze nova kolekce je tady a ze je nejvyssi cas, v druhem prelom ledna /unora a pak jeste nejake dalsi saty jim chodi az v dubnu) no a pak uz muzes jenom brouzdat po netu a hledat inspiraci a rady :-) na to ostatni je zatim cas
Odpovědět
Profilova fotka
calistto: ahoj. určo začni už teď. Aj se šatama je to horký. Někde to maj pozamlůvané už na říjen 2009. A stou hostinou a muzikantama je to fakt pakárna:-(
Odpovědět
Ahojky. Tak koukám, co jsem tu dnes napsala za nesmysl. Chtěla jsem napsat, že je divné, proč nemusí dát ze zákona volno zaměstnavatel na svatbu v den svatby, i pokud se jedná o sobotu. Co my pracující o víkendu? Callisto: Taky bych určitě zpomalu začala. To nejdůležitější máte- termín a s tím i snad místo obřadu. Tak by ses teď měla ještě pustit do místa hostiny, určitě se poohlídnout po fotografech a pomalu se mrknout po šatech- alespoň si vytipovat salon, který nejvice vyhovuje tvému vkusu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak to je fajn. Určitě to všechny stihneme, rezervu máme dost velkou, teda zatím ;-)
Odpovědět
Tak jsem zjistila, že můj milovaný zaměstnavatel mi poskytne 4 dny na svatbu - z toho jeden den na samotný obřad - a to placeně, takže supeeer, mám 2 dny navíc na přípravy před :).
Odpovědět
Závidím, tak to je fajn. Taky si to budu muset zjistit
Odpovědět
konvalininka: to máme v kolektivní smlouvě - dílo odborářů, je to nad rámec zákona a dobrá vůle zaměstnavatele :).
Odpovědět
no už sem bylašatičky ale paní mi řekla že má přijít až kolem března...že prá ještě brzo a ted je sezon aplesu a prý by byl moc belký frmol.... 8-( Hosinu zařizovat nemusím, neštěstá uděláme si ji u Nás na zahrádce, máme ji velkou a grilovačka na večír...
Odpovědět
Profilova fotka
lollia: tak to mas perfektni, to se hodi, ja se budu muset spokojit s jednim dnem :-|
Odpovědět
ahoj holky, tak jedine, co nastesti opravdu resit nemusim je volno, jsem totiz ucitelka. takze svatba je schvalne naplanovana na prazdniny :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jee tak to mas vazne v pohode, ja to vsechno budu honit po odpolednich a vecerech a budu rada kdyz nejakou dovolenou nasetrim na svatebni cestu
Odpovědět
Pindružka: Já taky tak nějak a do toho ještě noční služby ]-( No a to ještě poletím na jaře do Anglie, takže dovču musím taky šetřit. Uf
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
je ja mam taky nocni sluzby, to je shoda, akorat nikam neletim ale snad to nejak zvladnem
Odpovědět
Ahojky,i já se letos zařadím mezi šťastné něvesty - pro naši svatbu jsem si vybrali srpen - 22.8. 2009 :-)
Odpovědět
Ahoj Blaninko, tak to máme ve stejný den ;-)
Odpovědět
Ahoj konvalinko, jak jste daleko s pripravami, my vybíráme místo obřadu, chtěly jsem na Hrádku u nechanic, bohuzel tam oddavaji jen 2 dny v mesici a zrovna ne v nasem terminu, takze sepoohlizime po necem jinem ;-)
Odpovědět
Dobré ráno. No my se budeme brát na zámku v Manětíně, termín už máme zarezervovaný a v dubnu budeme dojednávat podrobnosti s matrikářkou. Snad taky najdete něco podle svých představ. Doma mi dnes vyměňují stará kna a dávají plastová, v takovém mrazu.Tak snad to stihnou, než přijdu domů. Stačí, že tam s nimi musí mrznout snoubenec. ;-) Snoubenec a snoubenka- hrozně se mi ta slůvka líbí
Odpovědět
Profilova fotka
jee ahoj blaninko, koukala jsme ze se take budete brat v okrese jicin, ja taky, uz mas vybrane saty?kde si je budes pujcovat? my to mame na valdstejne
Odpovědět
bydlim v Praze,takze si syty budu pujcovat nekde tady, pritele mam z Belohradu a vsechny pribuzny taky takze proto se chceme vzit v okrese jicin, momentalne hledame vhodne mistecko
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, uvazujeme o svatbe v srpnu, ale nevim, jestli se to vse da stihnout zaridit. Jak jste na tom vy?
Odpovědět
ahojda:)) ika.p: určo se to dá stihnout.) vždyť máš před sebou ještě 7 měsíců!!:-)
Odpovědět
ika.p: neboj ja jsem na tom stejne my mame zatim jen termin 21.8 a verim ze to stihnemem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ono bude trvat ještě chvíli i to, než začnem něco dělat, pokud začnem.
Odpovědět
Profilova fotka
hlavně mít místo obřadu a hostiny, zbytek ještě neřeším vůbec 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
jasne ze se to da stihnout, svatba se da naplanovat i za 3 mesice. je to sice fofr, ale jde to :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?