Nevěsty, které se vdávaly v srpnu 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
Odpovědět
Janinka: Už mám takovou hrubou představu oznámení. Budu si ho určitě dělat sama a docela se na to těším
Odpovědět
Profilova fotka
To mě zajímá ;-)
Odpovědět
No základem budou červeno červeně napsaná naše křestní jména v Arabštině. Nechala jsem si to napsat na dovolené na Djerbě a vypadá to mooooooc hezky
Odpovědět
Profilova fotka
Zní to velice dobře :-) budeš to vyrábět na počítači, nebo ručně?
Odpovědět
Naskenuju to do počítače. Akorát tam pak pár tahů dodělám zlatou tužkou. No jsem na to zvědavá. A ty už máš taky nějakou představu?
Odpovědět
Profilova fotka
No my jsme oba blázni do historie, takže pravděpodobně opálenej ruční papír (nebo normální) s textem napsaným tuší (možná Švabachem, ale do toho se mmi moc nechce) s naší společnou pečetí pečetním voskem. Jen to bude asi fuška 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
cauky, tak s vyskou take nemame problem, ja nejakejch 163 kdyz se hodne vypnu a pritel skoro 190, takze vysoke podpadky a vycesane vlasy :-D tady je jedno pravdlo, cim mensi nevesta - tim vetsi zenich
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj, tak vitej do party.a kdepak to budete mit?
Odpovědět
Profilova fotka
my taky 29 na hradu valdstejn ( u turnova) ale obrad mame az od 13,00. nejdriv to teda bylo na 12, ale pak se mi to nejak rozlezelo v hlave a volala jsem tam o zmenu casu na 13,00, asi ze me meli radost. ja se zalekla toho ze budu muset rano brzy vstavat a cesta tam trva taky pul hodiny a to budes stihat od 10,45????????? :-o ja bych to asi nestihala
Odpovědět
marcicek vitam te mezi nami, ostravacko, aspon nekdo :-) ;-) konvalininko, dekuji za pochvalu satu, nakonec mi pani v salonu ty cervene rozmluvila, pry uz to neni v mode a hlavne jsem zkousela dvoje takove a oboje byly korzet+sukne a to neni tak pohodlne, jako saty v celku :-) ;-) ad oznameni - tak my se taky chystame udelat si vlastni, a sice nasbirali jsme vsechny nase spolecne fotky za celou dobu, co jsme spolu a nejak to zkombinujem do kolaze v pocitaci. muj drahy je technicky sikovny a ma vsechny ty pocitacove programy, ktere ja neznam ani jmenem, tak snad to klapne :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu jak petřínská rozhledna jestli si vemu podpatky..přítel je jen tak o 3cm vyšší :-D ale co no :-D
Odpovědět
Lenajs: A hlavně šaty vcelku vypadají i lépe než korzet a sukně, tedy podle mě. Dujinka: Tak my s přítelem máme stejný výškový rozdíl, no ale botky s podpatky už jsou doma. Nějak to snad přežije
Odpovědět
Ahoj...tak se také hlásím do spolku :-D Náš termín je 29.8.
Odpovědět
Článek se načítá
Koukám že 29.8. jsme vdá většina z nás :-N
Odpovědět
ahojky holky:-) je tady nektera ktera se chce vdavat v patek?
Odpovědět
Profilova fotka
my to mame taky na sobotu,protoze takhle si nikdo nemusi brat dovolenou. marcicek: to me by zabilo vstavat takhle brzy a jeste v sobotu,ja jsem si to oddalila, abych si mohla trochu polezet :-D to te obdivuju
Odpovědět
lucik1986: Luciku, ja mam taky svatbu v patek - 7.8., protoze u nas na zamku oddavaji jen patky, sice si budou muset vzit lidi dovcu, ale kdo bude chtit byt s nami, tak si ji rad vezme a my stejne budeme mit ze zakona volno i den predtim. A ma to i svoje vyhody, ze muzeme hned o vikendu jeste vyrazit na svatebni cestu :-)
Odpovědět
Ahojky: Janinko: Jak je to prosím podle zákona s tím volnem při svatbě? Kolik je to dní a započítý¨ává se to do zaměstnanecké dovolené? Děkuji
Odpovědět
Konvalininka: nevim to urcite, ale myslim si, ze mas ze zakona s manzelem narok na volno den pred svatbou a pokud mas svatbu v pracovni den, tak jeste ten den. A rodice by meli mit volno na svatbu, pokud je v pracovni den. A do zamestnanecke dovolene se to nepocita. Ale radsi si to over na matrice.
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky myslim, ze to je tak jak psala janinka
Odpovědět
Děkuji. Určitě si to ověřím.Tak hezký večer.
Odpovědět
jojo je to tak holky zenich nevesta maji 2 dny a rodice 1 den:-) vcera jsem se o tom bavila s mamcou:-)) je holky ja se taak tesim dneska jsem volala na matriku a mame termin 21.8
Odpovědět
Ahojky. Tak to nechápu, proč není v zákoně tedy volno i v pátek! Ukousne mi to tedy kus dovolené, kterou bych mohla využít na líbánky :-(
Odpovědět
Ahojte holky....já sem ted docela bezradná :-( , neví jestli už mám začít něco plánovat.Zatím máme jen zamluvený termín na úřadě. Už mám začít nebo je ještě brzo??? A hlavně ani nevím jak má vše vypadat, byla jsem jen na jedná svatbě a to sem byla ještě dítě...tak fakt tápám.Děkuju za radu , kdyžtak do IP paa ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?