Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
No my jsme oba blázni do historie, takže pravděpodobně opálenej ruční papír (nebo normální) s textem napsaným tuší (možná Švabachem, ale do toho se mmi moc nechce) s naší společnou pečetí pečetním voskem. Jen to bude asi fuška 8-(
cauky, tak s vyskou take nemame problem, ja nejakejch 163 kdyz se hodne vypnu a pritel skoro 190, takze vysoke podpadky a vycesane vlasy :-D tady je jedno pravdlo, cim mensi nevesta - tim vetsi zenich
my taky 29 na hradu valdstejn ( u turnova) ale obrad mame az od 13,00. nejdriv to teda bylo na 12, ale pak se mi to nejak rozlezelo v hlave a volala jsem tam o zmenu casu na 13,00, asi ze me meli radost. ja se zalekla toho ze budu muset rano brzy vstavat a cesta tam trva taky pul hodiny
a to budes stihat od 10,45????????? :-o ja bych to asi nestihala
marcicek vitam te mezi nami, ostravacko, aspon nekdo :-) ;-)
konvalininko, dekuji za pochvalu satu, nakonec mi pani v salonu ty cervene rozmluvila, pry uz to neni v mode a hlavne jsem zkousela dvoje takove a oboje byly korzet+sukne a to neni tak pohodlne, jako saty v celku :-) ;-)
ad oznameni - tak my se taky chystame udelat si vlastni, a sice nasbirali jsme vsechny nase spolecne fotky za celou dobu, co jsme spolu a nejak to zkombinujem do kolaze v pocitaci. muj drahy je technicky sikovny a ma vsechny ty pocitacove programy, ktere ja neznam ani jmenem, tak snad to klapne :-) ;-)
Lenajs: A hlavně šaty vcelku vypadají i lépe než korzet a sukně, tedy podle mě.
Dujinka: Tak my s přítelem máme stejný výškový rozdíl, no ale botky s podpatky už jsou doma. Nějak to snad přežije
my to mame taky na sobotu,protoze takhle si nikdo nemusi brat dovolenou.
marcicek: to me by zabilo vstavat takhle brzy a jeste v sobotu,ja jsem si to oddalila, abych si mohla trochu polezet :-D to te obdivuju
lucik1986: Luciku, ja mam taky svatbu v patek - 7.8., protoze u nas na zamku oddavaji jen patky, sice si budou muset vzit lidi dovcu, ale kdo bude chtit byt s nami, tak si ji rad vezme a my stejne budeme mit ze zakona volno i den predtim. A ma to i svoje vyhody, ze muzeme hned o vikendu jeste vyrazit na svatebni cestu :-)
Konvalininka: nevim to urcite, ale myslim si, ze mas ze zakona s manzelem narok na volno den pred svatbou a pokud mas svatbu v pracovni den, tak jeste ten den. A rodice by meli mit volno na svatbu, pokud je v pracovni den. A do zamestnanecke dovolene se to nepocita. Ale radsi si to over na matrice.
jojo je to tak holky zenich nevesta maji 2 dny a rodice 1 den:-) vcera jsem se o tom bavila s mamcou:-)) je holky ja se taak tesim dneska jsem volala na matriku a mame termin 21.8
Ahojte holky....já sem ted docela bezradná :-( , neví jestli už mám začít něco plánovat.Zatím máme jen zamluvený termín na úřadě. Už mám začít nebo je ještě brzo???
A hlavně ani nevím jak má vše vypadat, byla jsem jen na jedná svatbě a to sem byla ještě dítě...tak fakt tápám.Děkuju za radu , kdyžtak do IP paa ;-)