@fascialka já nemám ráda anglické názvy :-D Just married a Mr & Mrs nee :-D já jsem to s truhlickou vyřešila jinak, protože ty hezké, co se mi líbily stály majlant. Koupila jsem v IKEI bílou krabici, vyrezala otvor a ozdobila dle sebe, aby se to hodilo do stylu svatby :-)
Jinak koordinátorku mít nebudeme, bude nás 35 lidí, vše na jednom místě, takže nevidím důvod.
Balónky mám taky nakoupené, pár obyčejných krémovych a pár s potiskem ,,Manželé " a lihovkou se pod to napíše příjmení.
Původně jsem zamýšlela helium, ale ty ceny :-D Nó ještě si to nechávam promyslet a uvidím. Kdyztak budou jen tak, bude to dekorace na venkovní prostor před penzionem.
My koordinatorku mit nebudem, ja jsem organizacni typ a bavi me to, takze nevidim duvod na co koordinatorku.☺️ Ale obrad nam budou koordinovat primo zamestnanci hotelu. Budu utajena do posledni chvile a az budou vsichni hoste shromazdeni na ostruvku, tak ja teprve budu prichazet.☺️
Krabice na přání se mi osobně nelíbí, nemám ráda anglické nápisy :) O helium taky uvažuji, koodinátorku mít nebudu, bude nás kolem 70 lidí, doufám že svědci a kamarádka, která si na koodinátorku trochu hraje to vše zvládnou :)
@melaniepokorna jj takhle se to i dělá nevěsta je az na začátek obřadu utajena. Až odjede ženich na místo tak pak teprve vychází nevěsta a odjíždí nebo odchází jako poslední ;-).
My máme kolem 120 lidí na oběd a koordinátorku mít nebudeme.. hodně toho budeme muset namyslet a připravit předem a pak doufám, že nám svědci pomůžou, aby celý den vyšel. :-) :-) + kamarádi, kteří budou mít nějaké věci na starosti. Snad to zvládneme... x-)
A jaká úkoly má vlastně koordinátorka? U nás to není běžné. Pomáháme si navzájem s kamarády. :-)
@fascialka my koordinátorku mať nebudeme, aj keď som nad ňou uvažovala a už som si aj nejaké poptávala, ale nakoniec sa mi ponúkla kamarátka, ktorá je organižačne veľmi zručná a tak som to nakoniec vyriešila tak. Každopádne si ale myslím, že je veľmi doležité mať v deň D niekoho, kto je ochotný a schopný robiť potrebné rozhodnutia aj za teba a pomocť ti so všetkým, čo sa v ten deň ešte vyskytne. Inak teda máme pozvaných cca 70-80 hostí a medzi nimi je vačšina cudzincov.
Možem sa ešte opýtať, odkiaľ máš tú krabičku?
Zdravím všechny nevěsty,
i my už máme náš krásný den za sebou a ze mne je vdaná paní (pár fotek již najdete v albu). :-) Dokonce nám vyšla zimní svatba se sněhem, v to po průběhu počasí v posledních měsících nikdo z nás nedoufal. :-D
Chtěla bych Vám všem popřát hodně klidu během příprav (hlavně poslední dny před svatbou) a ať Vám vše vyjde, jak si přejete. Ten den neskutečně uteče, ani si neuvědomíte jak rychle, a proto si ho užívejte plnými doušky. A nenechte si ho nikým zkazit. ;-)
Ženy, já měla zajištěné nachystání obřadu koordinátorkou a teď mi řekl majitel, že mi to můžou nachystat oni, tak jsem z toho trochu v háji, když už to mám domluvené. Zároveň bych si ale musela ozdobit sama svatební oblouk, což nemám jak. Je to celkem dost peněz. Zkusila sem jí napsat, ale připadám si hloupě. Ach jo.
@fascialka a nemožeš koordinátorku využiť práve na ten oblúk a možno nejaké ďalšie veci počas svadobného dňa? Píšeš, že ti ide o pomoc s obradom, takže koordinátorka by tam bola len na obrad a potom už nie? Možno by sa s ňou dalo dohodnúť, aby prišla neskor a pomohla s hostinou/zábavou?
@cofka1 Já doufám, že to půjde. Zkusila jsem jí napsat, ale připadám si hloupě, že to tak měním.
Jinak jsem nakonec vzala tento. Víc se nám tam bude hodit, i když se mi tolik nelíbí.
@kristynasam ahoj jámám sice svatbu 20.června a to je první letní den a řešit nějaký přehoz nebudu. Příjde mi to zbytečne jelikož ikdyž by nesvítilo sluníčko tak určitě chladno nebude, ale je pravda, že já jsem hodně otužilá 😁
@kristynasam já třeba budu mít růžovou pasminu :) mám ji doma už :) a je fajn, už jsem ji na jednu svatbu měla a beru si ji teď i na svatbu v dubnu :) Jinak budu mít nachystaný i nějaký svetřík, i na focení a tak :)
Já poslední měsíc ani nemohla spát, dycky jsem usla až někdy v 5 ráno, někdy i později a často jsem vstávala až někdy odpoledne, prostě uplně přehozenej režim. 8-( Ale tak zase myslím, že jsme na nic nezapomněli. :-D
Akorát jsem si roztrhla vrchní dvě vrstvy sukně, když jsme šli na obřad, tak to kamarádka rychle stříhala nůžkama :-D :-D naštěstí ale moje šaty byly speciálně navržený, aby se ty dvě vrstvy daly sundat a samotný šaty byly pak trošku kratší, takže jsem si na ně nešlapala. :-) Až budou fotky, tak určitě něco hodím do alba. :-)
Při obřadu oddávající zapomněl udělat odmlku, tak jsme přišli o jednu skladbu, kterou měla zahrát harfistka, škoda no, ale co už. :D a po obřadu si mě ženich už vedl pryč a pak jsme se museli vrátit na gratulace. :-D Jsem myslela, že to má domluvený s koordinátorkou, protože to říkal kameraman kvůli světlu, že by to mohlo být venku, ale nakonec ne. Bylo to takový trochu trapný, ale jako byly to naštěstí jen maličkosti. :-) A pěkně jsme se plácli přes kapsu teda. :-D
Ještě mě mrzí, že jedna moje kamarádka vůbec nepřišla, ani se neomluvila... :-( Ale jinak to byla krásná svatba, všichni jen chválili. :-)
@melaniepokorna Máme to úplně stejně :-) Já mám navíc šaty s krajkovym rukávem, takže budu ráda, když nebude 20.6 nějaký pařák :-D A taky jsem dost otuzila. Já bych vetrala pořád a chlap jenom za mnou zavírá okna :-D
@melaniepokorna Tak to pak zamrzí, to chápu :-|
Já si koupila vysněné šaty tady na bazaru, byla to náhoda a dokonce jsem to riskla a nechala si je poslat poštou bez zkoušení :-D Jo jsem v tomhle blázen, ale muselo to být narychlo, neměla jsem se jak dostat za paní, která byla téměř z druhé strany republiky a docela to spěchalo, protoze paní měla před porodem. Takže podle mír jsem to riskla a vyšlo to. Jen je teď nechávám zkrátit.
@werrys já si taky objednala jedny přes internet krásné uplně mi seděli, 2 týdny zpátky jsem je vyzkoušela a měla jyem je úplně obrovské tak hledání začlo na novo 😂
Ahoj nevěsty, my máme zatím ještě hromadu času oproti Vám všem - svatba 2.10., ale já panikařím už teď, protože mě přijde, že každej hrozně tlačí na pilu a u všeho se musíte rozhodnout na hned a když ne, vyfoukne Vám to někdo :-(
Měli jsme už zamluveného DJ, teď to chci rušit, chtěla bych asi raději kapelu - začínám být ve všem nerozhodná. Koordinátorku jsem taky měla zamluvenou, ale peněžně by se to strašně prodražilo, takže hledám nějakou jinou trochu levnější, ale zatím bez úspěšně. Mám tip na jednu, ale nejsem si jistá, jestli je ONA ta, které chci svěřit náš den. Vím, můžou to řeši svědci, ALE byla jsem na svatbě za svědka, kdy jsem organizovala a řešila věci a opravdu jsem z té svatby nic neměla a bylo mi to líto. Proto chci, aby si to okolo nás všichni na max užili a nemuseli nic řešit. Nemáte prosím někdo tip na šikovnou/milou koorfinátorku jihomoravský kraj ? Moc děkuji!