Ahojky holky, tak nam uz se to blizi.. 4.4. A ted se jen obavam aby svatby nezrusili uplne, snad ne a vse probehne tak jak má. Co vy? Jak to vnímate? Rozhodli jste se nekdo svatbu treba odlozit??
@nikolka008 Uvidíme co bude dál, nicméně teď je to problém pouze s tím omezením počtu osob.
Jedná známá bude mít na svatbě přes 100 lidí a provozovatel na místě hostiny s tím má problém, jelikož by to mělo být zakázáno, takže jí to možná zruší :/ ..
Jinak taky máme svatbu až v červnu, tak doufám, že se to nějak uklidní do té doby..
My máme cca 60 lidí včetně servírky, takže doufám,že to nezruší úplně. Ale co,když tak bychom to odložili. Zálohy mám zatím zaplacené jen vizážistce a šaty budu mít svoje,tak by počkaly :) nakoupený chlast ve sklepě vydrží. Ale máme koláče a cukroví objednané na učilišti 😱
My měli mít cca70 oběd, plus nějakých 20 navečer, termín 18.4. doufáme ze nam to nezrusi a situace se do té doby uklidni. Ale uz nam to od včerejška hoste sami od sebe odrikaji, tak uvidíme kolik nas tam nakonec bude, zálohy všude zaplacene, takže přesunutí nepřichází v uvahu :(
Holky už mě to začíná děsit taky, sice do června ještě času dost, ale situace se zhoršuje a těžko říct.
Někde jsem narazila na zprávu že se řeší zákaz shromažďování nad 10 osob, to by byla konečná pro nás všechny.
Naivně doufám, že se to co nejdříve zlepší, hlavně kvůli zdraví všech.
@1p2e3t4r5a ano ano díky nouzovému stavu jsou zakázány veškeré akce nad 30 osob krom pohřbů, platí to na měsíc. Dále je zakázano zdržovat se v restauracích od 8 hodiny večerní do 8 hodiny ranni, je to mazec
Jo, je nakonec max.30 osob a restaurace mají provoz 6-20. Sledovala jsem přímo ten jejich projev. Uzavření hranic pro obyvatele několika států (je jich hodně:()kdo má hosty z ciziny, má smůlu. Nouzový stav na 30 dní. Zatím.... Máme to mít 9.5., počkám na drahého, uvažuju o posunutí 😕
Ahojky, já tady teď několik dní vůbec nebyla, máme jiné starosti, ale dneska jsem si na vás vzpomněla, když vydali zákaz shromažďování nad 30 osob :-( Moc mě mrzí pokud tady je někdo kdo musí odložit svatbu. Doufám že s příchodem tepla se situace uklidní a letní svatby už to neovlivní.
Ahoj nevěsty, je to prostě naprd :-(
Svatbu máme 20.6., zatím nic nemenime, počkáme, jak se situace vyvine po měsíci.
Pozvaných máme 33 lidí, tak by jsme to kdyztak trochu okrouhli, ale zaviracka v 20h. je naprd.
Držme pěsti, ať se situace uklidni :-)
My už jsme teda řekli že se popřípadě na ten datum vezmeme a oslava se odloží na později. Máme v květnu ale pochybuji že bude nějaká změna. Je mi to moc líto, protože jsem si to chtěla užít se všema lidma ale bohužel to asi nepůjde. Nebo vyskrtame lidi a budem jich mít jen 30. :-|. No jsou to ještě 2 měsíce tak uvidíme co bude..
Tak jsme včera taky probírali možnosti horem dolem a necháme to ještě otevřené. Jen dejte pozor, že seškratat lidi znamená, že třicet vás musí být i s obslahou a fotografem či jinými aktéry. V obřadních síních tak počítejte kolem 25 lidí ...
@kajadomca To jsme si taky říkali,že se vezmeme jen se svědky, když už bude datum vyryto na prstýnkách :) Pokud se teda bude oddávat. Oslava později,škrtat nechceme.
Holky prosim vas klid! Cervnovy svatby neruste. Po mesici se to muze uplne zmenit, muze se treba pocet zvysit opet na 100osob nebo uplne nouzovy stav zrusit. Podivejte na Cinu, tam je nakazenych asi 100 tis a uz jsou z toho jakz takz venku (po dvou mesicich), u nas neco pres 100 nakazenych, takze snad se to da do kupy drive. Hlavne nepanikarit 🙏
Nic škrtat nechci, max to posuneme. Vezmem se sami a když už máme prstýnky s datumem. Pozvánky pošleme taky a popřípadě jen ten datum posunem tu hostinu, všichni co jdou na svatbu tak to pochopí.
Ahoj holky, tak my uz to zrusili a ted doufame ze nam vyjde novy termin..je to cele na hlavu, ale snad se situace zlepsi a bude lip..docela jsem se ted i uklidnila ze uz vim na cem jsme. Snad nam to vsem vyjde a hlavne ve zdravi si to uzijem🙏