coverphoto
Neaktivní

andyiinka

Andy  /  29 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. srp 2018
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 20. 7. 2020
1367
dní po svatbě
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
69 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +21
Svatební album
Andy a Honza
20. 7. 2020 Rakovník | 25 fotek
výzdoba
hotel lions
Co se výzdoby svatební tabule a některých dalších dekorací týče, měli jsme je půjčené od hotelu v rámci pronájmu. Měli velký výběr dekorací ve všech možných barvách.
šperky
rýdl
Měla jsem jen řetízek se srdíčkem z bílého zlata a s vyrytými jmény mě a manžela, který jsem dostala od manžela k narozeninám.
obuv
buffalo
Když jsem tyto stříbrné lodičky uviděla, měla jsem hned jasno, do čeho se ve svatební den obuju a musela jsem je hned koupit.
podvazek pro nevěstu
aliexpress
Podvazek byl moc hezký, cena velmi příznivá a nepadal mi z nohy, narozdíl od jiného podvazku.
popůlnoční šaty
šaty go home
pokračování k Šaty Go Home - Ti idioti si to zase nepřepsali v počítači, který je podle nich asi víc než uzavřená smlouva, takže jsem tam zas čekala jak debil než to prodavačka telefonicky kdesi ověřila. Při poslední zkoušce oboje šaty dost smrděly a nebyly úplně nejbělejší, buď po předchozí svatbě nebo po zkoušeních v salonu. Naštěstí když je kurýr dovezl, tak byly oboje šaty nádherně bílé a celé vyprané a vyvoněné. Takže se šaty samotnými jsem byla spokojená moc, s přístupem salonu už o dost méně.
svatební šaty
šaty go home
Ze salonu mám rozporuplné pocity. Při zkoušce jsem byla moc spokojena, mají obrovský výběr nádherných šatů a byli moc příjemní. Dokonce jsem vybrala šaty hned dvoje, jedny dlouhé a druhé krátké na večerní zábavu. Protože jsem půjčovala oboje, v saloně mi poskytli slevu, která byla uvedena i ve smlouvě. Jaké bylo pak překvapení, když jsem se při následné zkoušce ujišťovala ohledně ceny a byla mi sdělena cena o několik tisíc větší. Následoval asi 14 denní maraton telefonátů a emailu s nejrůznějšími osobami z butiku, kteří mi sdělovali, že v počítači je uvedena plná cena a do smlouvy se podívat nemůžou, že jí mají na účtárně. Po 14 dnech se konečně někdo odhodlal podívat do smlouvy a volali mi, že teda platí slevněná cena uvedená ve smlouvě. Bez omluvy za způsobené nepříjemnosti. Jaké bylo následně překvapení, když na poslední zkoušce jdu platit a byla mi opět sdělena plná cena.
svatební auto
ram 1500 hemi
Manželovo auto, které si asi před rokem pořídil, s námi absolvovalo novomanželské focení i natáčení videa.
hudba
dj patrik wolf
DJ nám pouštěl písničky k obřadu a následně hrál celý den až do pozdních ranních hodin. Taky moderoval soutěže a uváděl důležité události. Byl perfektně připravený a hosty skvěle bavil, a to i po dobu našeho focení. Byli jsme s ním moc spokojeni.

Máme už po svatbě a mám v plánu se zbavovat pár věcí. Měl by někdo zájem?
- Polštářek pod prstýnky, 14 fialových jmenovek, 17 fialových vývazků, čelenka s nápisem Bride, bílý podvazek, černá košile, krabice na přáníčka, šerpy na rozlučku se svobodou (1x Bride to be, 1x Maid of Honour, 6x Team Bride).
Pokud ano, napište do zprávy, na ceně se určitě dohodneme.
Osobní předání je možné v Unhošti nebo Praze, občas se pohybuju i v jiných...

8 fotek