Nevěsty 2020

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jsou tu už taky nevěsty, které budou mít svatbu v roce 2020?😊
Odpovědět
Profilova fotka
@marketkaplechac Mám, pošlu zprávu. Zrovna včera jsme je objednali :)
Odpovědět
@narcisa_winer Moc děkuji :)
Odpovědět
@marketkaplechac
Odpovědět
Tak se vám sem také pochlubím oznámením :-) Jinak @deny918 je vtipné, že ty o své příjmení přijdeš a já némlich to stejné dostanu :-D jo a vaše oznámení je opravdu moc pěkné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také už máme komplet :)
Odpovědět
@verucer Fakt jo? :-o A to neni moc příjmení,které by bylo rozšířené... Já vím konkrétně jen o jedné rodině. A to můj táta je jedináček a já taky,takže příbuzní to nejsou :-D A jinak děkuji,taky máte moc hezký oznámení :-)
Odpovědět
@deny918 Není rozšířené a je to takový jazykolam :D přítelovo rodina pochází ze Sokolovska, akorát jsou krátce Veřtatovi :)
Odpovědět
@verucer Jo jazykolam to je :-D Jsem ráda,že mých 30 let s tímto příjmením končí a za dva měsíce budu mít jemnější :-D Ale bude to nezvyk,zatim mi to ještě nijak nedochází :-N
Odpovědět
Ahoj holky, budete nekdo porizovat svatebni knihu hostu?? Nejakou bych chtéla ale vubec nevím jakou🤷‍♀️
Odpovědět
@nikolka008 K čemu to je?
Odpovědět
@nikolka008 Ahoj, já jsem si svatební knihu vyráběla sama doma. Není to sice nic extra, ale i tak se nám líbí a stačí to. Na netu mají krásné, dřevěné desky a gravirovane písmo, což by se hodilo ke stylu svatby, ale ty ceny 600,- až přes 1000,- mi přijde hrozně moc a zrovna za tohle to prostě nedám :-D Koupila jsem tedy zápisník s bílými listy A4, desky přelepila hnědým přírodním papírem, udělala na PC text na přední stranu a úvodní stránku, ozdobila krajkou a dřevěnymi srdíčky.. :-) A vyšlo mě to něco málo přes stovku :-D
Odpovědět
@snahnah Do svatební knihy mohou hosté psát věnování, přání, rady, něco nakreslit, popřípadě nalepit fotku z instaxu.. Prostě památeční kniha na váš den :-)
Odpovědět
@nikolka008 Ahoj my ji mít nebude, vždy když jsme byli na svatbě kde ji měli, jsem si akorát lamala hlavu co tam napsat a když jsem jí prohlížela, byli tam napsané blbosti 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolka008 My ji mít budeme. Přijde mi to jako dobrá zábava pro hosty, když budeme na focení, aby se vyfotili ve fotokoutku a napsali nám vzkaz. Objednávala jsem ji na Aliexpressu, ale zatím čekám na dodání. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolka008 Ahoj my na 100% je to úžasná zábava pro hosty a pro nás to bude krásná vzpomínka a také věřím, že se hodně zasmějeme až to budeme číst, my jsme volili zábavnějšì knihu :-) a musím říct, že je opravdu úžasná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba něco takového, není to tak drahé ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mě se třeba líbí něco takového, bude to krásná vzpomínka na nás den.. :-). Je to teda taky drahé ale bude to na celý život
Odpovědět
@kajadomca něco podobného budeme mít taky včetně klasické knihy. Na něco podobného jsme natrefili v Levných knihách za 139,- myslím. Je to obraz s otvorem nahoře a vyhazují se tam dřevěné srdíčka s otisky prstů hostů a jejich podpisy :-) Byl to super kup :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@werrys no tak to byl opravdu super kup, to bych chtěla taky za takovou cenu :-)
Odpovědět
@kajadomca v kiku ted taky maji neco podobneho akorat je to myslim v bile, ale nevim presne za kolik...
Odpovědět
Uvažuju akorát o stromu, otisknout prst a podepsat se by snad hosté mohli zvládnou :-) Navíc strom máme jako motiv na oznámení.... U knihy se obávám, že by tam nevěděli co napsat (instax mít nebudeme) nebo by tam naopak pod vlivem alkoholu psali hovadiny :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 díky za tip. V kiku mají právě samé takové kraviny.. Nebo možná i pepco?
Odpovědět
Profilova fotka
@snahnah no právě , byly jsme na jedné svatbě a tam měli něco jako žulové nebo nevím jaké kameny :-D ale já ani nevěděla co napsat a spousta lidí ani moc nepsala.. Takže si myslím když jenom podepíší nebo otisknou prst, tak to bude mnohem lepší
Odpovědět
@kajadomca v pepcu maj spis vazicky, svicky atak, tu srdickovou krabici jsem tam nevidela, ale v kiku ji meli minuly tyden urcite, protoze vim ze jsem se na ni divala, akorat my uz prave mame koupeny ten strom na otisky, tak jsrm ji nakonec nebrala, i kdyz by se mi libila vic...
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 díky zajedu se tam mrknout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nemají teda. Mají ale je to taková malá krabička bílá
Odpovědět
@kajadomca tak to me mrzi, omlouvam se ze jsem te tam zbytecne hnala :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 v pohodě, já stejně jela nakoupit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolka008 My mít budeme, mám objednáno z Ali, tak čekám až přijde. Budeme mít instax, tak chci aby do ni hosté lepili fotky a když budou chtít tak napsali nějaký vzkaz nebo radu, když by se náhodou nezaplnila a bylo tam málo fotek, tak ji doplním fotkama od fotografky. Než nás fotografka nafotí, tak to bude dobrá zábava pro hosty, akorát jim ještě řeknu že chci každého z nich vidět minimálně na jedné fotce z instaxu, tak snad to půlka lidí uplně nezazdí :D
Odpovědět
Holky, které budete mít obřad na 13h. a vše na jednom místě, na kolik hodin máte domluvenou kadeřnici? :-) S tím, že bude třeba česat i vaši maminku a svědkyni.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?