O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatba na jednom místě
Ahoj, hledáme místo na malou svatbu cca 25 lidí. Takový je teda předpoklad :wink:. Nejlépe vše na j…
certmaca
Před 3 lety
5
HUSLE / GITARA duo na obrad - KAPELA na svadbu
Dobry den, Hladame zivu hudbu ako doprovod k nasmu obradu, ktory bude 5.6.2022 kusok od Litomeric.…
artepertutti
Před 4 lety
3
Kde si nechat ušít svatební šaty? Praha a okolí.
Hezký den, sháním švadlenu/salon, kde by mi ušili svatební šaty podle mých představ :slight_smile:…
barbora_navratilova
Před 4 lety
10
Nějaké nevěsty 31. 7. 2021? :)
Tak schválně, kdo má stejné datum svatby jako já? :slight_smile:
alisa_
Před 4 lety
5
Houslistka / kitara duo na obrad
Dobry den, Pristi rok na jare mame svatbu a poptavame houslistku/ kitaristu - duo pouze na obrad, …
petra_vyhlidalovaa7
Před 3 lety
19
Okres Praha východ, Nymburk
Zdravim. Poradíte mi prosím nějaké hezké místo uvnitř okres Praha východ/Nymburk pro pár lidí? Cca …
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
3
Kapela Boskovice a okolí
Dobrý den, doporučíte mi prosím nějakou opravdu dobrou/ověřenou (např. od přátel) kapelu na náš sva…
theblack
Před 4 lety
2
Kadeřnice a vizážistka 12.6.21
Sháním šikovnou kadeřnici a vizážistku na 12.6.21. Děčín a okolí. Děkuji za nabídky :slight_smile:
janadufkova
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Kameraman Děčín, Ústí nad Labem 12.6.21
Poptávám kameramana na naší svatbu která se bude konat 12.6.21 v Ústí nad Labem a Děčíně. Děkuji za…
150197
Před 4 lety
11
Ukážete Vaše svatební oznámení 😉?
Dobrý den, již dlouho (20 let) sbírám svatební oznámení a jelikož moc svateb v tomto období není, m…
dan1el
Před 2 lety
6
Košile se stojáčkem
Ahoj, s milým shaníme do jeho saka košili se stojáčkem v barvě spodní vrstvy mých svatebních šatů, …
kristy82
Před 3 lety
3
Svatební šaty jako v Ty momenty
Ahoj, hrozně moc se mi líbí šaty, které jsou v salonu Ty momenty😁, akorát je pro mě salon z ruky.😟 …
tinakli
Před 4 lety
4
Poptávám svatebního DJ na svatbu 14.8.2021
Dobrý den, Poptávám svatebního DJ - moderátora - baviče na naši svatbu 14.8.2021 v Miroslavských Kn…
patasatko
Před 4 lety
6
Svatební vizážistka (líčení + účes) 6.8.2021 Praha
Dobře den, ráda bych sehnala vizážistku pro svůj den. Účes bych si představovala rozpuštěný a uděla…
janadufkova
Před 4 lety
4
Zařizování svatby od teď na září, říjen?
Ahoj, myslíte, že je reálné zařídit svatbu od teď na září, říjen? Taky někdo budete zařizovat? Díky…
rheb
Před 4 lety
9
V čem jsem horší než jeho ex
Ahoj holky, už delší dobu bojuju sama se sebou a potřebuji radu nebo názor někoho, kdo mě nezná a …
demotiva
Před 4 lety
1
2
41
Svatební manikú Praha 6.8.2021
Ahoj! Sháním tip na svatební manikúru, své nehty mám lámavé a ráda bych je ve svůj den měla krásné …
kaseenka
Před 4 lety
3
Svatební fotograf Praha 6.8.2021
Dobrý den, sháním svatebního fotografa pro náš svatební den 6.8.2021 v rozumné cenové relaci. Máte …
kaseenka
Před 4 lety
16
Zlínský kraj - alternativní svatební místa
Ahoj holky, chystám se sepsat článek s tipy na místa ve Zlínském kraji, která ještě nejsou ještě ú…
megis7
Před 4 lety
18
Místo na svatbu v okolí Prahy, Středočeský Kraj poradíte
Pěkný den, hledám k pronájmu prostor pro svatbu cca 100 osob, poradíte mi nějaké tábořiště, skautsk…
l_a_u
Před 4 lety
3
Svatební kytice v červnu- tulipány
Ahoj. Je tady někdo kdo měl v červnu svatební kytici z tulipánů? Je to moje srdcová záležitost.💜 Ch…
holka2106
Před 4 lety
21
Přátelský svatební fotograf Chomutov
Dobrý den, shaníme šikovného, ochotného a přátelského fotografa z Chomutova na 24.7.2021. :slight_…
ivanguyen
Před 4 lety
15
Svatební placky - co na ně napsat?
Třeba mi pomůžete s nápadem :slight_smile: Místo vývazků chci mít svatební placky, ale nemůžu se ro…
fox29
Před 4 lety
1
Poptávám fotografa na svatbu 4.9.2021.
Naše svatba měla být původně 5.6.2021, ale kvůli aktuální situaci jsme se rozhodli ji odložit o tři…
fotomaslo
Před 4 lety
13
Poptávám DJ na svatbu 4.9.2021.
Naše svatba měla být původně 5.6.2021, ale kvůli aktuální situaci jsme se rozhodli ji odložit o tři…
djpatzy
Před 4 lety
6
Video kameraman
Sháním levného video kameramana na naší svatbu. Prosím o nabídky. Děkuji.
videoafoto
Před 4 lety
3
Dárek
Pěkný den, budete dávat svému snoubenci v den svatby nějaký dárek? Nebo ti co už měli svatbu dával…
romann01
Před 5 měsíci
6
Svatební dort a cukroví okolí Třebíče
Dobrý den, hledám nějakou šikovnou cukrářku na upeční svatebního dortu a cukroví v Třebíči a okolí.…
goin
Před 4 lety
1
Fotograf - 26.6.2021 Třebíč
Dobrý den, hledám fotografa pro naši malou svatbu v Třebíči v sobotu 26.6.2021. Děkuji. Ivana
ivanguyen
Před 4 lety
14
Svatebni šaty po svatbě
Prosím o radu jak řešíte po svatbě prodej svatebních šatů? Šaty mám za 12000,- a nabízím je za 5500…
kriss13
Před 4 lety
14
1
2
…
128
129
130
131
132
…