Ukážete Vaše svatební oznámení 😉?

Dobrý den, již dlouho (20 let) sbírám svatební oznámení a jelikož moc svateb v tomto období není, mohu poprosit o ukázku jaká svatební oznámení jsou nyní oblíbená 😉? Pokud byste náhodou nějaký kousek navíc měli, budu moc ráda, když se ozvete 😀. Poštovné uhradím, předem moc děkuji.
Odpovědět
Dobrý den, chci touto cestou moc poděkovat paní Markétě za zaslana, krásná svatební oznámení do mé sbírky, moc mě potěšila, radost je veliká, opravdu veliké díky 🙂.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Veliké díky za krásné svatební oznámení do mé sbírky paní Karolíně, udělala jste mi opravdu velikou radost, oznámení je opravdu nádherné 🙂. Přeji na společné cestě životem vše jen to nejlepší 😉.
Odpovědět
Přeji krásný večer všem a chci touto cestou moc poděkovat za další krásný kousek do mé sbírky další hodné nevěstě , mám opravdu velikou radost 🙂. Oznámení je naprosto dokonale 😉.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Prosím, pomozte rozšířit sbírku svatebních oznámení, sbírám je již 22 let a pořád mě sbírání moc baví 🙂. Třeba právě Vy máte doma nějaký Vám již nepotřebný kousek a byla by veliká škoda ho vyhodit. Budu moc ráda když se ozvete a domluvíme se. Moc děkuji 🙂.
Odpovědět
Profilova fotka
Rád bych pomohl, ale v mém případě jsme na svatbu jen ústně pozvali příbuzné a přátele.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?