O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Květinová výzdoba Tábor
Dobrý den, kde si nejlépe objednat nejen svatební kytici a vázanku, ale i dodatečnou květinovou výz…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Dekorace a stojany do sladkého baru "svépomocí"
Milé nevěsty...stojím před otázkou, kterou řešila asi každá z Vás, která měla na svatbě sladký bar.…
danpetr
Před 4 lety
7
Svatba na zahradě
Ahoj nevěsty, jelikož se situace vůbec nelepší vymysleli jsme si náhradní plán a to, že uděláme obř…
veroonka8
Před 4 lety
1
Hledám místo na svatbu Olomouc
Zdravím, sháním stodolu, statek, na svatbu. Hezké místo na obřad venku + ubytování pro hosty. Počít…
holka2106
Před 4 lety
15
Klenotnictví Jolleo
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s klenotnictvím Jolleo? Chtěl bych zde pořídit prsten a nenašel…
jiri87
Před 2 lety
5
Kolik kg cukroví pro 35-40 osob?
Ahojte, kolik kg cukroví je ideální mít na svatbě v případě, že budeme mít 35-40 hostů? Budeme mít…
ladydii96
Před 4 lety
1
Dort pro svatbu na Vysočině
Hezký večer, můžete mi prosím doporučit cukrárnu (cukráře) či dodavatele svatebního dortu v kraji …
hudba2020
Před 4 lety
1
Hostinec Obora (Trpišov) - máte zkušenosti?
Ahoj, máte zkušenosti s Hostinec Obora v Trpišově ( u Slatiňan)? Dekuji :slight_smile:
andy414
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Hledám fotografa na 10.4. - Hradec Králové
Dobrý den, hledáme fotografa na sobotu 10.4.2021. Vzhledem k aktuální situaci budeme mít jen obřad…
fotomaslo
Před 4 lety
9
Hledáme fotografa na 21.8.21
Zdravím, hledáme fotografa na 21.8.21. Odjezdz z Prahy do Panenského Týnce a následně do Slaného. F…
fotomaslo
Před 4 lety
9
Raut a sladký koutek
Ahoj prosím mohly by jste jsem dát fotky vašich sladkých koutků a rautů a kdy jste dávali jídlo na …
kvopicka
Před 4 lety
6
Make-up a účes na 11.9.2021 Okres Uh. Hradiště
Dobrý den, hledám vizážist(k)u pro svatební líčení a účes (preferuji dohromady) na 11.9.2021, nejl…
acecreative
Před 4 lety
4
Hledáme kameramana 2022
Dobrý den, děláme poptávku na svatební video na rok 2022, Dolní kounice. Naše představa je svate…
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
6
Kapela na svatbu Podluží
Zdravím, nevíte někdo o nějaké kapela okolí Hodonín, Břeclav? Termín máme 31.7.2021..za případné na…
artepertutti
Před 4 lety
2
Hledám fotografa 31.7.2021 Lom u Mostu
Dobrý den, sháním fotografa na 31.7.2021. Svatba se bude konat v Lomu u Mostu. Ženich bude v Mezibo…
fotomaslo
Před 4 lety
8
Místo (restaurace) kde neúčtují pronájem?
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda víte o místě (asi restauraci, hotelu) v Čechách, kde si neúčtují pr…
luckakristova
Před 4 lety
2
Svatba na louce
Dobrý den, prosím o radu. Plánuji svatbu na louce, zázemí bude stan a buňka s kuchyňkou. Prosím o r…
kvopicka
Před 4 lety
4
Fotograf 4.9.2021
Ahojky, tak se jdu s Vámi poradit. Svatbu máme s přítelem 4.9. a nemůžu sehnat žádného fotografa. …
fotomaslo
Před 4 lety
13
DJ na svatbu Praha
Dobrý den, 4.9.2021 plánujeme s přítelem svatbu kousek od Prahy. Nemáte někdo doporučení na dobré…
radeksiml
Před 4 lety
6
Kosmetička a kadeřnice Tábor a okolí
Dobrý den, Hledám kadeřnici/ vizážistku v Táboře a okolí na termín svatby 2.10.2021. Nevíte o někom…
kvopicka
Před 4 lety
3
Sweetbar Praha
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na návrhy sweetbarů v Praze. Nemám žádné specifické požadavky,…
zdena_zavrelova
Před 4 lety
1
Přenechání termínu svatby 4.7.2021 Garden Hotel U Holubů
Nabízím datum 4.7.2021 na Čeladné v Garden u Holubů. Máme pouze zaplacenou zálohu 5000. Pokud má ně…
martinaxxx
Před 4 lety
1
Fotograf na 17.4.2021
Dobrý den, hledáme fotografa na sobotu 17.4.2021 ve Zlíně (Štípa). Vzhledem k aktuální situaci bu…
fotomaslo
Před 4 lety
11
Vizáž a účes 5.6.2021 okr. Klatovy
Dobrý den, sháním vizážistku pro svatební líčení a účes na 5.6.2021, která dojede na místo (Újezd u…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Je tu nevěsta, co si rozlučku zorganizovala sama?
Ahojky, je tu nevěsta, co si svou rozlučku zorganizovala sama? Mám trochu problém se svědkyní (dlou…
vercaburg
Před 4 lety
9
Dárky pro hosty - dilema
Zdravím... Máme tady takovou debatu s přítelem... Objednali jsme laserem vyřezané ptáčky z dřevotř…
rraadka
Před 3 lety
1
2
...
3
74
Fotokoutek.. Olomouc a okoli
Zdravim, shanim fotokoutek na svatbu, ktera se kona 3.7.2021 v Hranicich na Morave. Doporucite? Dek…
fotohome
Před 4 lety
4
Sháním catering na svatbu 26.6.2021
Dobrý den, sháním catering na svatbu na 26.6.2021. Nejlépe z okolí Jičína.
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Soutěž: Vyhraj květinový šperk do vlasů dle vlastního výběru!
Milé nevěsty, u příležitosti spuštění našich pravidelných živých přenosů jsme se rozhodli potěši…
denisa_cimburkova
Před 4 lety
13
Kapela či DJ svatba Kutná Hora
Dobrý den, hledáme kapelu či DJ na naši svatbu (cca 65osob) konanou dne 03.07.2021 nedaleko Kutné H…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
6
1
2
…
129
130
131
132
133
…