O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
FOTO + VIDEO 26.6.2021 JIŽNÍ MORAVA (Ratíškovice)
Zdravím, nevíte prosím někdo o někom, kdo by nafotil a natočil svatbu 26.6.2021. Museli jsme posuno…
eriksponar
Před 4 lety
8
Hotel Mlýn Velehrad
Zdravím, máte někdo jakékoliv zkušenosti s hotelem Mlýn na Velehradě? Zvažujeme tam uspořádat svate…
miroslav_krabec
Před 4 lety
1
DJ na svatbu 10.7.21 (Štiřín, kousek od Prahy)
Dobrý den, poptávám DJe na svatbu 10.7. ve Štiřínské stodole - ideálně nějaký pohodový sympaťák/sym…
patasatko
Před 4 lety
4
Svatebni veletrh
Prosim o tipy na svatebni veletrhy-konaji se ted vubec nejake (online?). Nebo kde vsude hledat insp…
leneee
Před 4 lety
1
Ty pravé, vysněné svatební šaty. TY ŠATY
Holky, asi se Vám jdu pochlubit, nebo nevím jak to říct. Spadl mi těžký kamen ze srdce, věc co už i…
tinakli
Před 3 lety
17
Svatební noc
Ahojky, mám takový dotaz, je blbý nápad použít na svatební noc nějaké sexuální hračky? Třeba pouta,…
zuzanabulharova
Před 4 lety
2
Cena za video a foto
Ahoj, tak jsem kontaktovala první "agenturu", která dělá jak video, tak i fotky. Cena za svatební d…
jmn76
Před 4 lety
10
Svatba Moravskoslezský kraj (Beskydy)
Ahoj, prosím nějaké tipy na místo? Už jsem opravdu prohledala internet křížem krážem, ale nemůžu na…
zannast
Před 4 lety
9
sponzor fóra
Místo na svatbu Táborsko
Ahoj, měl by jste někdo tip na místo svatby na Táborsku. Děkuji Michaela Nováková
michaela7novakova
Před 4 lety
1
Sikovny fotograf/ka 22.5. Jizni Morava
Hezky den! Nasel by se u nejakeho sikovneho fotografa/ky volny termin 22.5. na nasi svatbu ve Velky…
mkopr
Před 4 lety
14
Hair&make-up Jihlava/Humpolec 7. 8.
Ahoj, sháním slečnu na make-up a účes na sobotu 7. srpna, plus líčení svatebčanek. Obřad máme ve 12…
acecreative
Před 4 lety
3
ZÁSNUBNÍ a SNUBNÍ prstýnky — pochlubte se :)
Ahoj všem :slight_smile: Jako nastávající nevěsta se už nemůžu dočkat, až budu nosit oba prstýnky, …
evamatya
Před 4 lety
18
Poptávka perníkového srdce na zakázku okres Opava
Zdravím, uvažujeme nad zdobenými perníkovými srdci na přání jako dárek rodičům. Víte o někom šikovn…
hha
Před 4 lety
1
Körner catering
Holky nemáte prosím info,jestli stále funguje Körner catering? Díky
slucc
Před 4 lety
1
Zelené větvičky na stůl
Ahoj nevěsty, moc se mi líbí tyto zelené větvičky, nevíte, co je to za rostlinky, případně čím ješt…
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
3
Kanapky Ostrava
Zdravím, rada bych se zeptala jestli jste si někdo neobjednával kanapky z Ostravy/okolí? Všude vidí…
eva987
Před 4 lety
1
Výslužky, květiny - doporučte Brno,Znojmo, Mikulov + okolí
Hezký den všem ☺ Chtěla bych poprosit, jestli by mně mohl někdo doporučit někoho šikovného - cukrá…
petunky
Před 2 lety
3
Zapůjčení stanu a stolů Olomouc
Dobrý den, chtěli bychom svatbu pod stanem na zahradě. Můžete mi prosím poradit, kde v Olomouci neb…
petlakom
Před 4 lety
3
Není divné říct si o dary?
Samozřejmě vím, že na svatbách se dávají dary :smiley:, ale teď, když mám být já v té roli obdarova…
drabik
Před 4 lety
22
Jakou si zvolit svatební obuv?
Boty, boty, boty.... Na vysokém podpatku, na středním, nízkém, platformě? Balerýnky... Tenisky?
dortopa1
Před 4 lety
22
Kde sehnat prstynky v téhle dobe
Termín mame 26.6.2021 kde máme sehnat předání A v téhle době??
sedmiteckas
Před 4 lety
11
Sháním fotografa na svatbu poblíž Jablunkova 17.9.2021
Prosím poradíte někoho dobrého, případně přímo vy fotografové a fotografky nabídněte. Děkuji😊
petrov
Před 4 lety
13
Úprava svatebních šatů - Brno
Zdravím všechny, hledám doporučení na švadlenu nebo salon nebo... někoho, kdo by uměl upravit zako…
sari2209
Před 1 rokem
5
Svatební fotograf 12.6.2021 Svitavsko
Sháním svatebního fotografa na 12.6.2021 Svitavsko, cena do 13 000. Děkuji za tipy.
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
9
Jak zabalit koláčky?
Dobrý den, ráda bych se zeptala do čeho balíte koláčky. U nás je zvykem rozvážet je se svatebním oz…
marttalk
Před 4 lety
2
Dj na svatbu Tábor 5.6.2021
Dobrý den, na svatbu v Táboře hledáme DJ, který nám zahraje a který umí hezky rozproudit zábavu, bu…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
7
Kde máte za corony hostinu?
Dobrý večer, dá se teď vůbec udělat hostina jinde než doma? Máme málo hostů, ideální pro salonek v …
holka2106
Před 4 lety
20
Focení a prskavkami
Ahoj nevěsty, plánujete nějaká focení a prskavkami? Máme fotografa ale cca po 6 hodině bude odjíždě…
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
12
Musíme dodržet termín svatby?
Ahoj, mám dotaz na který nemůžu najít odpověď.. chceme mikro svatbu jen doma s blízkou rodinou. Chc…
l_a_u
Před 4 lety
5
Hortenzie - vydrží mi?
Dobře den, ráda bych pro svou svatební kytici zvolila hortenzie, ale bylo mi řečeno, že mi vydrží p…
niky555
Před 4 lety
11
1
2
…
123
124
125
126
127
…