O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Potahy_na_zidle
Zdravím všechny budoucí nevěsty a mladé paní... Poradíte mi, kde půjčit potahy na židle v okolí Olo…
benny007
Před 4 lety
3
Konvalinky
Dobrý den, sháním někoho, kdo by měl konvalinky, k darování, prodeji... Nedají se téměř sehnat a je…
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
2
Vizážistka, kadeřnice Plzeň boho styl
Ahoj holky, v červenci plánujeme svatbu a hledám nějakou ozkoušenou vizážistku a kadeřnici? Máte zk…
helca01
Před 4 lety
3
Svatební stůl-svícny
Ahoj nevěsty, koupila jsem si tyto svícny na svatební stůl, někdo nějaký nápad jak dozdobit nebo ja…
veroonka8
Před 4 lety
4
Dj na svatbu 4.9.2021
Dobrý den, poptáváme Dj na svatbu i s ozvučením obřadu. Datum 4.9.2021 místo Dolní Bušínov okr. Šum…
3883peta
Před 4 lety
1
DJ na svatbu 7.8.2021 Smolotel
Dobrý den, poptáváme DJ na svatbu 7.8.2021 v penzionu Smolotel - včetně nazvučení obřadu - od 14hod…
djpatzy
Před 4 lety
5
Catering Most
Zdravím, měl bych zájem o catering+ mini dortiky, svatba bude 26.6.21 v Mostě.
ohtar
Před 4 lety
1
Dřevěné sudy
Dobrý den, prosím, poradíte? Sháním jako deko 2-3 dřevěné sudy, klasické klidně staré na víno. Moc…
dennyna
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Uvolněný termín fotograf/kameraman 14.8.2021
Zdravím, chtěla bych touto cestou informovat další nevěsty o tom, že jsem bohužel musela uvolnit te…
nessimalinka
Před 4 lety
1
Fotograf a kameraman - okres Nový Jičín 25.9.2021
Dobrý den, poptávám fotografa a kameramana na 25.9.2021 - Nový Jičín. Předem děkuji za Vaši ukázk…
licamann
Před 4 lety
18
Hudba nový Jičín a okolí
Dobrý den, sháníme na svatbu 2.10.2021 v Šenově u Nového Jičína nějakého muzikanta/dj/skupinku zpev…
hudbaostrava
Před 4 lety
6
Kde sehnat vizazistku a kadeřnice?
Kde mam sehnat kadernici a zároveň vizazistku ktera by mi přijela na misto určené svatby??
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
7
Ukázky svatebního webu!! Pomoc!
Dobrý den nevěsty, nějak si nevím rady se svatebním webem. Kde ho udělat, jak začít, co by měl obsa…
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
4
Šifon na stůl s ubrusem ano či ne?
Ahoj vsem, Potrebuju radu. Libi se mi sifon na stolech jako na obrazcich 1-3. Bohuzel na miste hos…
dennyna
Před 4 lety
3
Jídlo vlastní silou - rozpočet
Ahojte, mám otázky na ty z vás, kdo jste si chystali jídlo sami. Plánujeme v létě netradiční svatb…
a_mysakovicova
Před 4 lety
4
Fotograf Královéhradecký kraj
Zdravím, vím, že je to velmi narychlo, ale sháním fotografa neb fotografku na naši svatbu, která s…
fotografmichael
Před 4 lety
12
Místo na slavnostní oběd - Praha 8
Ahoj, nemáte někdo tipy na dobrou restauraci v Praze (ideálně Praha :sunglasses: s možností rezerva…
svornost
Před 4 lety
2
Žluté kaly - co k nim?
Dobrý den, potřebuji radu. Chtěla bych jako svatební kytici žlutou kalu, ale nevím s čím ji nakomb…
maculinka13
Před 4 lety
1
Svatební cukroví Opava a okolí
Dobrý den, nějaký tip na šikovnou cukrářku, která umí krásné a chutné svatební cukroví do výslužek?…
hha
Před 4 lety
1
Sweetbar / makronkový dort Šumper / Jeseník
Prosím o doporučení šikovné cukrářky Jesenicko / Šumpersko na svatbu konanou 18.9.2021 v Horní Lipo…
martiiiiiiiiiinka
Před 4 lety
2
Svatba venku Zlínsko
Dobrý den, nemáte někdo doporučení na pěkné místo v přírodě, kde by bylo možné udělat obřad, ideáln…
lucka_hrdlickova
Před 4 lety
1
Poptávka fotograf 28.8.21 - Brno
Poptávám fotografa/ku na svatbu v sobotu 28.8. v Brně. Díky
mkopr
Před 4 lety
11
Oblek pro ženicha do zelena
Dobrý den, prosím, nevíte kde sehnat oblek pro ženicha neotřelý, svěží, ale zároveň elegantní - něc…
hha
Před 4 lety
1
Fotograf/ka na 14.8.2021
Sháním fotografa/ku na svatbu 14.8.2021, ve Velkých Bílovicích. Nejlépe i s fotokoutkem za rozumné …
eriksponar
Před 4 lety
8
Výslužky
Ahoj. Chci se zeptat. Budete dávat výslužku (svatební cukroví) hostům na svatbě a nebo jen těm co n…
nikol_94
Před 2 lety
25
Organza na slavobránu
Ahoj Holky. Prosím můžete mi poradit. Koupila jsem bílou organzu z Ali. Ale ještě mi nepřišla. Měly…
zdendous
Před 4 lety
1
Poptávka! Fotograf/ka - Velké Bílovice (Břeclav) 9.10.21 , cca 11:00-18:00
Poptávka! Fotograf/ka - prípadne aj kameraman Velké Bílovice 9.10.21 , cca 11:00-18:00
mkopr
Před 4 lety
15
Poptávka! Vizážistka- make up a svadobný účes! Velké Bílovice 9.10.21
Poptávam! Vizážistku, ktorá mi urobí make up a účes, dňa 9.10.21, okolo 10:00-11:00.
lenka_slosarova
Před 4 lety
1
Najdu zde fotografa a kameramana na svůj svatební den 18.6.2022 do 20tis za oba?
Dobrý den, hledám team šikovných lidiček kteří by nám zajistili na náš svatební den 18.6.2022 foto …
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
10
Sháním DJ 2.7.2021 - Mělník
Zdravím, sháním svatebního DJ pro naši svatbu, která bude dne 2.7.2021 na Mělníku. Budu ráda za pří…
dj_karlson
Před 4 lety
5
1
2
…
121
122
123
124
125
…