O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatba jako v horách, Zlínský kraj nebo Velké Karlovice
Zdravíčko, jsem horal a hledám místo, které nám bude hory připomínat - trávíme na nich totiž větši…
malinovamalina
Před 4 lety
6
Houslista na obřad, okres Kolín
Dobrý den, Celkem na rychlo sháníme muzikanta - ideálně houslistu na svatebni obřad, který se bude…
barbora_kralova
Před 4 lety
2
Elektronické oznámení a pozvánky
Ahoj nevěsty, posílal někdo svatební oznámení a pozvánku na svatební hostinu přes email? Viděla j…
drabik
Před 4 lety
14
Líčení, účes
Pěkný den, sháním nějakou šikovnou vizážistku, která mě nalíčí na svatbu a učeše. Plánujeme svatbu…
janadufkova
Před 4 lety
5
Svatba 20 lidí
Dobrý den, na kolik vás vyšla svatba na zahradě pro cca 20 lidí? A jak jste ušetřili? Popřípadě něj…
drabik
Před 4 lety
5
Svatební líčení 3.7. 2021
Poptávám svatební líčení na 3.7. 2021 Lipno nad Vltavou. Dekuji za nabidky.
blanka_nentvichova
Před 3 lety
4
Hledám kameramana na 4.9.2021 - České Budějovice
Dobrý den, hledám někoho, kdo by mi natočil naši svatbu, která se bude konat u Českých Budějovic. …
ltevideo
Před 4 lety
6
Dj na svatbu Radostov u HK
Shanime na svatbu dobrého Dj dne 21.8.2021 v Roubence v Radostove u Hradce Kralove. ☺️
djborovicka
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Kytarista na obřad - Vysočina
Zdravím, vím, že je to poměrně narychlo.. hledáme kytaristu, který by nás doprovázel při obřadu. S…
kristyna_chlumska
Před 4 lety
1
Kapela/DJ na svatbu 12.6. Žďárské Vrchy
Sháníme kapelu/DJ na svatbu na 12.6 ve žďárských vrchách. Máte ještě někdo volný termín?
libor_bazant
Před 4 lety
7
Svatební raut pro 55lidí
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Svatbu máme 26.6., zhruba 55 hostů.Myslíte,že toto množství jí…
klara2502
Před 4 lety
2
Svatební fotograf - 22.5.2021 Brno
Dobrý den, Sháníme svatebního fotografa na sobotu 22.5.2021, který bude v Brně v kostele Panny Mar…
eriksponar
Před 4 lety
9
Svatba říjen
Ahoj, co vše už máte zařízené na říjnovou svatbu? ☺️
bara_kotovicova
Před 4 lety
1
DJ/hudba, 26.6.2021, Beroun
Dobry den, hledam Dj/hudbuna svatbu na statku v terminu 26.6.2021. Děkuji za nabídky.
dulinecka
Před 4 lety
1
Svatební koláčky do sáčků? máte prosím fotky?
Dobrý den, snad tu nikoho neurazím, ale nikdy se mi úplně nelíbily papírové košíčky na koláčky. R…
rusanna
Před 4 lety
6
Catering/jídlo s sebou Valašské Meziříčí, Rožnov a okolí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo doporučení na catering, restauraci či jednoduš…
adelfrankova
Před 1 rokem
2
Svatební fotograf 26.6.2021, Beroun
Dobry den, hledam fotografa na svatbu na statku v terminu 26.6.2021. Děkuji za nabídky.
marpefoto
Před 4 lety
10
Svatba bez alkoholu?
Ženy, jdu si pro názory :slight_smile: :smiley: S přítelem nejsme abstinenti, ale říkali jsme si, …
monepone
Před 4 lety
30
KAMERAMAN 23.10.2021
Dobrý den, hledám kameramana či kameramanku na svoji svatbu 23. října v okolí Rychnova nad Kněžnou.…
150197
Před 4 lety
7
Výběr látek pro svatební šaty BRNO
Dobrý den, nemáte tip, kde v Brně pořídit látku (nejlépe krajku) na svatební šaty? Zatím vím pouze …
veruti
Před 4 lety
1
Hledáme místo na svatbu
Hezký den, mohli byste mi doporučit nějaké hezké místo na svatbu? Uvažujeme o Mlýnu Davídkov, kde…
opicka87
Před 4 lety
9
Svatba- nechci ostudu a hádky
Dobrý den, mám dotaz, a taky se chci vypsat. Vím, že mě bude chtít přítel v budoucnu požádat o ruku…
lenka770
Před 4 lety
6
Kdy se plati za svatebni fotky?
Ahoj vsem, Mozna hloupy dotaz, ale zajimalo by me zda je obvykla praxe platit za svatebni fotograf…
veronika_tvrda
Před 4 lety
21
Dort a minidortíky - kde sehnat?
Zdravím, v místě kde se budeme příští rok brát (Uherské Hradiště) jsem nalezla fotku s tímto dorte…
domieeele
Před 4 lety
1
Kameraman Valašsko 21.5.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemáte tip na šikovného kameramana, který by byl ochoten ná…
ltevideo
Před 4 lety
10
Sháním floristku Beskydy 17.7.2021
Dobrý den, sháním floristku na naši svatbu 17.7.2021 na Kolářově chatě Slavíč. Mám představu něco v…
verixlenka
Před 4 lety
4
Místo na rozlučku
Zdraviiiiim zejména slečny :slight_smile:, poradili by jste mi nějaké fajn, klidné místo, třeba i s…
studentkakarolina
Před 3 lety
2
Svatba 26.12.2021
Ahoj, Mal tu niekto alebo plánuje svadbu koncom roka/krátko po Vianociach? Ako ste riešili zimné…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
4
Kadeřnice a vizážistka Jablunkov
Ahoj, neznáte prosím nějakou šikovnou kadeřnici a případně vizážistku Jablunkov a okolí, konkrétně …
acecreative
Před 4 lety
3
Fotografka Dominika Bera zkušenosti
Ahoj všem, vzhledem k opětovnému přesunu svatby sháníme docela narychlo nového fotografa. Vybrali …
lenka_vanickova
Před 4 lety
3
1
2
…
125
126
127
128
129
…