O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Svatební šaty
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Dvojdílné svatební šaty - tylová sukně + body
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá neměla tylovou sukni a svatební body jako sv…
riffve
Před 5 lety
1
Svatební šaty z Ty Momenty, Tišnov
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se salonem Ty Momenty v Tišnově? Dívala jsem se na fotky a šaty m…
monipatakova
Před 5 lety
22
Svatební šaty - kde koupit za fajn cenu
Ahoj, kde se prosím dají koupit nové dlouhé tylové šaty do cca 20 000,-? Kromě ebay, aliexpresu.. :…
nevesta_praha
Před 5 lety
8
Peerless - atelier Beroun - měli jste od nich šaty?
Peerless-altelier Beroun, měla jste některá tu čest a od nich šaty? Zkušenost? Díky ;-)
wanessa1
Před 5 lety
7
Kde mi ušijí tyhle šaty
Ahoj, sháním někoho, kdo by ušil totožné (včetně materiálu,až na drobné detaily) šaty jako na fotce…
temariah
Před 5 lety
8
Jaké šaty mi více sednou?
Holky poraďte jaký typ šatů mi vice sedne? Mě se asi libi více korzet, jen mě to dělá špičky u podp…
medakote
Před 5 lety
20
sponzor fóra
Šaty z internetové stránky sexyfashion
Dobrý den, máte někdo, prosím, zkušenost s koupí šatů na sexyfashion? Přidávám odkaz https://www…
misacechova95
Před 5 lety
6
JJ's House - clo a dph
Ahoj, chtěla bych se prosím zeptat těch, co jste objednávaly šaty z jjshouse.cz, jestli jste platil…
andyn24
Před 5 lety
1
Doporučení na švadlenu - Praha
Dobrý den, nemáte prosím někdo doporučení na švadlenu, která by zvládla jednoduché svatební šaty? M…
crumb98
Před 5 lety
2
Kde si nechat ušít šaty?
Pěkný den, kde jste si nechaly šít šaty? O Madoře vím, ale ta je pro mě daleko. Sháním tudíž jen v …
crumb98
Před 5 lety
5
PLZEŇ - svatební šaty
Ahoj nevěsty, můžete prosím zveřejnit, kde v Plzni a okolí sehnat svatební saty za nějakou rozumn…
nevesta_praha
Před 5 lety
3
Kde nechat ušít šaty - Brno a okolí?
Zdravím, chtěla bych si nechat ušít vlastní svatební šaty, ale nemám vůbec tušení kde. Potřebovala …
drdaniela
Před 5 lety
1
Vybírat svatební šaty sama?
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,zda jste si některá z vás, vybírala svatební šaty sama? Dnes jsem se obj…
monepone
Před 5 lety
11
Jak dlouho jste si zkoušely svatební šaty
Ahoj, objednala jsem se do dvou svatebních salonu na zkoušku šatů a nevím jestli mezi nimi stihnu v…
lekulina
Před 5 lety
5
Máte zkušenosti s krejčovským salonem Renata Svobodova?
Hledám šikovnou švadlenku, ideálně z Prahy, která by uměla ušít svatební šaty dle předlohy max. do …
datelinka333
Před 5 lety
1
Pujcovny svatebnich satu aktualni situace
Ahoj, Vzhledem k novym narizenim, kdy je aktualne v obchodech zakazano zkouseni obleceni by me za…
drabik
Před 5 lety
18
Jakou spodničku zvolit
Ahoj! Řeším problém spodničky. Mám takové splývavé šaty, jedna vrstva saténu, jedna vrstva šifo…
xxycos
Před 5 lety
11
Kde jste si nechaly ušít šaty?
Pěkný den, kde jste si nechaly šít šaty? O Madoře vím, ale ta je pro mě daleko. Sháním tudíž jen v …
semka329
Před 5 lety
20
Svatební šaty - satygohome.cz
Zdravím holky, neměla byste některá zájem o přenosný voucher v hodnotě 6.500 Kč do salonu v Praz…
lusiezl
Před 5 lety
1
Jaké šperky k těmto šatům Pretty Ever?
Ahoj všem,prosím poradíte jaké šperky by jste si vzali k těmto šatům? Jedná se o svatební, tmavě rů…
werrys
Před 5 lety
2
Nevesty 160cm ukazte svatebni saty
Ahoj holky, jsem nestastna.. Mam 160cm a ve svatebnich satech se spodnickou si pripadam jako obri …
tinakli
Před 5 lety
1
2
36
Zvětšení šatů
Mám dotaz ohledně zvětšení svatebních šatů. Chtěla bych koupit šaty od paní, která mi poslala míry …
kate_mar
Před 5 lety
2
Prodám zálohu na svatební šaty - Angelika Ostrava. Využije některá?
Ahoj, vzhledem k okolnostem, které nastaly jsme svatbu přeložili na příští rok. Mám rezervované šat…
bezsvatbysesaty
Před 5 lety
1
Mám se snad vdávat v tričku?
Ahoj holky, svatba se kvapem blíží a já nemám žádné šaty. Jsem z Prahy, tak jsem si myslela, že …
svatbasnu
Před 5 lety
18
Šití šatů Brno
Ahoj holky, chci se zeptat zda nevíte, kde by mi v Brně ušili takovéto podobné šaty na míru? Máte n…
marki92
Před 5 lety
4
Krátké svatební šaty Brno a okolí
Ahoj holky, plánujeme malinkou svatbu na myslivně, a proto bych chtěla jen nějaké jednoduché krátké…
seriv
Před 5 lety
3
Třpytivé nebo flitrové svatební šaty - rady
Mela nebo bude mít některá nevěsta trpytive svatebni saty? Mam vyhledle jedny, ale nejak si nejse…
spilka1234
Před 5 lety
15
Svatebky na církevní obřad
Ahoj nevěsty měla bych dotaz, jestli můžu mít v kostele ramena zakrytá jen závojem nebo nemusí být …
gabcik25
Před 5 lety
4
Vrácení špinavých šatů po svatbě
Ahoj, podařilo se mi docela hodně zašpinit půjčené svatební šaty, co mi na to v salonu řeknou? Neví…
zoe_se_vdava
Před 5 lety
22
Jaké svatební šaty pro velká prsa (75J)?
Prosím doporučíte nějaké šaty pro velká prsa (75J), jinak velikost 38-40, menší postava, jde mi hla…
lenczab
Před 5 lety
1
2
56
1
2
…
114
115
116
117
118
…
125
126
1
…
115
116
117
…
126
Top diskuze
Krajka na svatební šaty - tipy, kde kou…
24. 03. 2014
41
Zkušenosti s nejkrasnejsisaty.cz
10. 11. 2016
11
JJ's House - zkušenosti
02. 03. 2020
10
Šperky a účes Pronovias Octavia
29. 06. 2014
9
Ewomen.cz svatební šaty - recenze?