Svatební šaty - kde koupit za fajn cenu

Ahoj, kde se prosím dají koupit nové dlouhé tylové šaty do cca 20 000,-? Kromě ebay, aliexpresu.. :-) Napadá mě jen Elody a salon Maggie - máte prosím i jiná doporučení, kam by se vyplatilo se zajít/ zajet podívat? :-) Moc děkuju!
Odpovědět
Madora Mikulov :-) Usiji na míru nebo mají i na prodej. Já mám od nich šaty z druhé ruky, jsou krásné a původní jejich cena byla neco přes 18tis. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám šaty navrhnout a zhotovit přímo na míru pro vás, ceny svatebních šatů na zakázku začínají cca na 15 tis nahoru dle designu, materiálů, detailů atd... můžete se i podívat na moje webové stránky, kde mám ještě pár atypických svatebních šatů momentálně je možné je pořídit za bezkonkurenční ceny. Mám velké slevy na veškerý sortiment :-)
Odpovědět
Férovky - šaty půjčují, prodávají nebo i šijí na míru a mají opravdu krásné kousky. Koukni i na jejich instagram, tam je spousta šatů.
Odpovědět
Ahoj, za mě Polsko, dlouho jsem vybírala tady u nás a už jsem začala panikařit a pak jsem zajela do Polska - Bielsko Biala - ulice Slubna a tam jsem našla ty pravé, prodávají tam značky jako Lilien West, MS Moda, Agnes, za 15.000 mám nádherné nové boho šaty, které mi upraví ještě na míru :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se přijít podívat k nám, do salonu NEVĚSTA.Prodáváme nové svatební šaty za bezkonkurenční ceny. Nemáme-li šaty ve vaší velikosti, rádi vám je objednáme.Malá ukázka našich modelů,
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?