Jaké svatební šaty pro velká prsa (75J)?

Prosím doporučíte nějaké šaty pro velká prsa (75J), jinak velikost 38-40, menší postava, jde mi hlavně o to, abych se v tom cítila dobře a měla jistotu, že mi prsa někde nevypadnou :D Díky.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
No já jsem z toho druhého břehu a hrdě nosím 75B :D, takže nemám osobní zkušenost, ale obecně vídám, že pro velká prsa jsou nejlepší šatky s ramínky nebo rukávky...a ne jen našité na korzet, ale plynule přecházející a dostatečně široká, aby prsa držela na místě, nic nevypadávalo a cítila ses pohodlně. Něco takového:
Odpovědět
To je právě to, co se mi vůbec nelíbí :(
Odpovědět
Profilova fotka
@tbride :D jasne nejde o ten styl satu, spis to, jak vyresit ten vrsek, aby ti to ty prsa dobre drzelo. A co by sis predstavovala, jak by ty satky mely vypadat...uzke, volny strih, siroka sukne, anticky strih...?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tyto
Odpovědět
omlouvám se, nejde mi to vložit, tak snad už :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já říkám rozhodně NE s takovou velikostí poprsí šatům, jako jsou tyhle... Co nemají ramínka, rukávy apod. Pokud to nejsou výstavní "porno" prsa, kulaté implantáty co sedí jak přišité a jinak jsi hubeňoučká, pak to prostě nebude vypadat dobře. Budeš chtít, aby to bylo "pevné", takže si šaty přes prsa necháš hodně stáhnout - čím víc je stáhneš, tím víc se ti udělají pod pažema "faldíky". Navíc to nebude vypadat elegantně. Doporučuju ti spíš šaty co jsem měla třeba já, tuším že tam mám nějakou fotku kde jsou vidět.... To zas nejsou šaty pro štíhlé holky, co nemají prsa... Mohla bys toho využít ve svůj prospěch... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tbride Jsou pěkné, ale bojím se toho, že ti ten dekolt neudrží, ta modelka má max. béčka. Ty potřebuješ pevnou a velkou oporu celého hrudníku a to ti korzetový typ šatů bez ramínek nikdy neposkytne. Každopádně šaty tohoto typu mají salóny určitě v nabídce, tak si je jdi zkusit, ať víš, jestli by to bylo to pravé. My ti tady můžeme sice něco radit, ale vyzkoušet si je na vlastní kůži je stejně nejlepší pro rozhodování.;)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro tak velká prsa je ideální výstřih do V, chce to vyzkoušet několik typů a uvidíte sama... Korzet bez ramínek bych nedoporučovala, už jsem párkrát viděla, jak pár vyvinutých nevěst vypadalo v šatech bez ramínek po několika hodinách...:-( nebyl to lichotivý pohled. Korzet časem povolí a prsa "spadnou".
Odpovědět
vím, že tyto šaty nejsou pro mě, jen jsem napsala, že jsou moje vysněné, ale u toho budu muset bohužel skončit. Prsa jsou moje, s nima nic neudělám, nevybrala jsem si je, ale musím s nimi žít anebo je uříznout :D Vím sama, jaký mám problém sehnat cokoli, hlavně protože jsem jinak celkem štíhlá - obvod 75, velikostně mám 38-40.. asi to nebudu mít jednoduchý, ale musím se s tím poprat a hlavně se smířit, že prostě moje vysněné šaty mít nebudu...
Odpovědět
Článek se načítá
Ty jsou krasne, ale ja se bojim, ze se mi do toho ty prsa nevejdou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@tbride Jo jo naše sny se často od reality velice liší :), ale to neznamená, že nemůžeme i tak najít něco v čem budeme vypadat podle svých představ. Já ty svoje vysněné hledala taky dlouho...hodiny a hodiny strávené na internetu...věděla jsem co chci - aby to byly šaty podle mého vkusu, ale zároveň zakryly moje nedostatky a vyzvedly moje přednosti a daly se sehnat v ČR. Zapátrej ještě na internetu a tady v albech se svatebními šaty, věnuj tomu ten čas a určitě je najdeš nebo vezmi obrázek těch vysněných k profesionální švadleně a navrhněte spolu jak to udělat, aby ti seděly přes prsa a vymyslete k nim jiný vršek. ;)
Odpovědět
@tbride ja mam 75I a korzetove say mit budu. I kvuli tomu, ze si myslim, ze tady v CR je to v salonech nic moc, jsem si vybrala saty v zahranici, kde momentalne ziju a nebyl problem. Saty mi usiji na me miry a jeste vice vyztuzi. Samozrejmosti je ale pod tim kvalitni spodni pradlo - korzetove. A jelikoz na mne nesezenu, v salonu meli k dispozici pouze do velikosti G, tak si necham na miru usit. Rozhodne si nemyslim, ze by ses musela smirit s necim, co neni ani tak tvuj styl. Mrkni se ke mne do alba, mam tam svatebni saty Mori Lee pro XXL nevesty, protoze chte nechte mas sice malou velikost, ale do tech malych velikosti ty prsa nenarves. Mluvim z vlastni zkusenosti...prece nechces vypadat vulgarne, kdy ty prsa temer polezou ven. Vrch korzetovych saty chce upravit na miru, posunout vys. Mne se osvedcil strih satu trochu uplejsi, ktery zduraznuje postavu. Sirokyma raminkama ci vystrihem do V akorat ty prsa opticky jeste zduraznis a budes jak manda:)
Odpovědět
@tbride a jeste k tem tvym vysnenym satum...podle mne je muzes mit, ale musela bys je mit na miru...v salonech na pujceni ti urcite nebudou sedet
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Ty jsou moc pěkný, něco takového určitě ano...korzetovky to sice jsou, ale mají tam tu krajku přes ramena a záda a to je důležité, že to opticky ten dekolt víc zakryje. Máš kliku, že jsi je mohla pořídit v cizině, tady je to opravdu s výběrem špatný.:)
Odpovědět
@tbride :-) nesouhlasím s @nikina007. Když je pevný korzet, netřeba extrémně stahovat a nechat vytvářet faldíky, jak píše. Já silikony nemám, prsa mám fakt velké a měla jsem šaty bez ramínek a rozhodně si nemyslím, že bych vypadala vůlgárně a prsa krásně držela tvar i bez podprsenky, takže si myslím, že je to jen o najdení vhodných šatů (a hlavně jejich správné velikosti) ;-)
Odpovědět
@janictourek a mohu se zeptat na velikost prsou? Koukala jsem na fotky a musim rict, ze ti to moc sluselo. Mela si podprsenku pod korzetem?
Odpovědět
Profilova fotka
A co něco takového, máme je skladem, nové za 3500Kč, pokud by nesedly přicházíte jen o poštovné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak máme spoustu šatů s ramínky, viz náš obchod... ty co jsem přidala jsou podobné těm o které měla slečna zájem.. vždy to chce zkusit
Odpovědět
@tbride díky moc :-). Prsa mám 85/90 E/F (jak která podprsenka :-)) a pod šatama jsem podprsenku neměla, prostě jen šaty na nahém těle ;-)
Odpovědět
@janictourek jenže já mám minimálně ještě o tři čísla větší a to už mi holky koukaj i z Jéček, ale větší už zaboha sehnat nemohu (aby to taky nějak vypadalo :)) No uvidíme, ono to nějak dopadne..
Odpovědět
@styleedera ty šaty jsou úžasný! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v plánu tyhle... (mám 85E/F) :-)
Odpovědět
@levnabizuterie určitě bych si neobjednala šaty bez zkoušení, navíc, moje představa je jiná a materiál se mi moc nezamlouvá...
Odpovědět
@kamelie123 do něčeho takovýho taky budu muset jít, vršek se mi líbí moc, ale spodní nechci tak "princeznovské" ale díky za tip asi se inspiruju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tbride Přijde mi, že ten korzet je právě hodně "držící". Jednak ramínka a jednak to překřížení..
Odpovědět
@kamelie123 tak to určitě, hodně to stáhne a hlavně by to nemělo nikde vykukovat, jenže já se stejně bojím že s mojema "holkama" budu ve všem vypadat jak "dojná kojna" :( :D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?