Pujcovny svatebnich satu aktualni situace

Ahoj, Vzhledem k novym narizenim, kdy je aktualne v obchodech zakazano zkouseni obleceni by me zajimalo, jak se toto resi v ramci svatebnich salonu/pujcoven? Prece nemuze nikdo cekat ze si nevesta vybere saty na figurine a stejne tak je nerealne, dat hned kazde vyzkousene saty do tridenni katanteny. To by za chvili nebylo co zkouset :D Maji salony nejakou vyjimku, nevi nekdo?
Odpovědět
Ahoj, nevím jestli mají výjimku ale na zkoušku šatů mě objednali a prý po každé nevěstě salon vydezinfikují
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslím, že bohužel zatím žádná výjimka potvrzená není - co jsem se tak dívala, salony buď mají úplně zavřeno, nebo mohou nevěsty přijít a nechat si alespoň změřit míry a mrknout se, co daná půjčovna nabízí. Anebo, třetí varianta, některé salony opravdu zvou nevěsty na zkoušky s tím, že mezi jednotlivými zkoušejícími musí být vždy tři dny "karantény" pro ty šaty - tzn. zkoušení lze s frekvencí jedna nevěsta za tři dny.
Odpovědět
@itstereza diky za odpoved, to uz je fakt kocourkov tady, tak hlavne ze hadry v globusu a tescu se jeste minulej tyden zkouset mohli a nikoho to netankovalo :-| Tak doufam ze to brzo zrusi, protoze z praktickeho hlediska je to nesmysl, prece kdyz si vypujcim saty ve ctvrtek/patek a vratim v pondeli, tak je akorat tak tak nechaji projit karantenou a mezitim si je zadna jina nevesta nemuze ani vyzkouset, protoze uz by je pak nemohli zas pujcit te co je ma zamluvene po me. :-|
Odpovědět
@kacil1 tak dezinfikovani prostor rozumim, to je za me ok, ale co s temi saty co budes mit odzkousene? ty uz prece nemohou dle narizeni pouzit driv jak za tri dny. Takze na konci tydne uz nebude ani co zkouset...
Odpovědět
máte pravdu no, ale mě to vůbec nenapadlo, v obou salonech se to zatím jeví, že šaty si budu moct normálně vyzkoušet..myslím si, že udržet i nějaký přehled o tom, které šaty jsou stranou 3 dny, je pro ty salony nemožné..ale kdy by se teda mohlo zkoušet oficiálně vzhledem k harmonogramu vlády? To se stejně neví, nebo ano?
Odpovědět
@kacil1 myslim ze ne, prave jsem nikde nezaslechla kdy by to v obchodech meli povolit. O tom jak to ma probihat v salonech se clovek nikde nedocte, takze bych tipovala ze nasi vladu vubec nenapadlo se tim zaobirat.... :-S tak pak kdyztak dejte vedet jak jste dopadla a jak to probihalo.
Odpovědět
@kacil1 včera psali, že v obchodech by se mohlo zkoušet od 11.5.
Odpovědět
Ahoj holky, tak dle posledních informací jsou zkoušky svatebek možné od 11.5. Já už mám termín v salonu LA SPONSA kousek od Prahy. Už se moc těším, dle recenzí jsou tam nádherné šaty za rozumné ceny a super služby 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já ještě přispěji k aktuální situaci: včera jsem byla v salonu a normálně zkoušela. Původně jsem tam volala a chtěla si domluvit pozdější termín, ale paní majitelka říkala, ať přijdu, že vždy po každé nevěstě vytírá a šaty dezinfikuje. Mohla jsem si s sebou vzít jen jeden doprovod a celou dobu jsme měly všechny tři roušky + doprovod i rukavice. Myslím, že si to každá půjčovna řeší po svém, jelikož to pro salony není nikde vyloženě upravené.
Odpovědět
Holky tak jsem dneska ve dvou salonech normálně zkoušela 👍 poradíte mi které? :-D
Odpovědět
@kacil1 za mě ty s tím krajkovaným vrškem
Odpovědět
@kacil1 za mě ty hladké :), také mám hladký styl šatů, ty krajkové mně přijdou na jedno brdo a ta krajka hodně člověka pohltí, ale je to věc názoru a vkusu a také stylu člověka a celkově svatby :)
Odpovědět
Článek se načítá
@kacil1 Ještě bych zkusila jiné....
Odpovědět
Mě se asi více líbí ty hladké, dá se k nim dát výraznější náhrdelník nebo výraznější závoj..ale je to teda těžký rozhodnutí :-)
Odpovědět
@kacil1 ani jedny, zkuste hledat jiný střih v pase
Odpovědět
ty hladké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Že ty u toho zkoušení stojíš na stoličce? A navíc jsi focená silně z podhledu. Mění to proporce a tak i vnímání toho, zda ti ty šaty opravdu sedí, není to jen o tom, že se sukně pak zkrátí. Z takové fotky se to podle mého moc nepozná. =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?