Ahoj amelie, děkuju. Já jsem ráda, že tady můžu pokecat, založila jsem si nové téma a nikdo mi zatím neodpověděl. ]-( A tady to žije! To je fajn. A jak tedy probíhají Tvé přípravy? My jsme se o svatbě rozhodli asi před 6 týdny, takže u mě docela fofr, ale můžu říct, že i tak se to dá stihnout. :-) Máte hezký termín svatby, aspoň budete mít krásné počasí.
Amelie: Kupujeme baráček a jdeme do hypotéky, tak jsme chtěli být svoji, je to pak jednodušší a už jsme o svatbě dlouho mluvili, ale přítel pořád nechtěl, až ty finanční záležitosti ho zlomili. Je to takový neromantický, ale z lásky to je taky!Prý si připadal moc mladej na ženění - je o rok mladší než já. Ale už spolu i skoro 2 roky bydlíme, zatím v podnájmu, a klape nám to (ťuk,ťuk), tak snad se to po svatbě nezmění. A vy plánujete miminko? Tak držím pěsti, ať to vyjde. Jak dlouho jste spolu s přítelem?
my se známe čtyři roky a bydlíme spolu asi už to bude třičtvrtě roku,tak nevím,taky nám to klape.Díky,doufám že nám to vyjde,přítel bude mít v únoru 36.Taky není romantický ale to neva..
Tak vidíš,z chyb si hlavu nedělej,a byl svobodnej když jste se brali nebo rozvedenej jak ten můj.Taky si ho hrozně přeje.No a věkový rozdíl v poho.U nás jo.
Ahoj Soníku, vidíš a já koukala na tvé album a zrovna jsem ti chtěla napsat, že máte hezký miminko, ale ještěže čtu komentáře. Tak na něm taky pracujete? V dnešní době má dítě ve 24 letech málokdo. Ale já už bych ho klidně brala. Akorát jsem teprv v červnu dokončila vejšku, takže teď jsem 4 měsíce zaměstnaná, tak jim nemůžu hned zdrhnout na mateřskou. A přítele nechám vydejchat, už ze svatby měl šok, chudák :-D
ahoj ajo :-)
my ještě nepracujem n mimísovi, já mám totiž práci na dobu určitou a teď ke konci roku se rozhodne jestli mě třeba nevemou tak vyčkávám ;-)
a příští rok chceme stavět pokud nám to stavební schválí takže starostí je momentálně víc než dost :-(
jo co vlastně děláš?
Sonik: Dělám asistentku prodeje v jedné fimě. A co děláš ty? Taky jsme chtěli stavět, ale pak jsme si to rozmysleli a místo toho kupujeme řadovku, ta se zatím teprv staví, stěhovat bychom se měli příští rok říjen-listopad. No ale jsou to peníze, vám řeknu, celej přítelův plat padne na hypotéku a energie a z mýho se bude jíst a všechno ostatní. No snad nepřijdeme o práci, jinak můžem jít žebrat. Ale jak jinak to v dnešní době udělat, když ne hypotekou a našetřeno nic moc nemáme?
Tak holky, už jsem se zase "utrhla", jsem v práci, to kdyby mě viděl vedoucí, jak si tu pěkně surfuju na internetu, to by bylo :-o ! Konverzace ale nějak utichla...Jo ještě k těm pěnězům - pořád vykřikujou, jak pomáhají mladým a kdesi cosi a pak vám na novomanželskou hypotéku dají jen 80% z ceny. Kde máme vzít ten zbytek? Asi předpokládají, že každej si pěkně do 30 žije u rodičů, aby si našetřil a pak teprv řeší svatby,svoje bydlení atd. I když na druhou stranu takovým lidem závidím, aspoň mají pak na čem stavět.