Rozchod po 10 letech

Ahoj, po 10 letech mi přítelkyně řekla že už ke mě necítí to co na začátku, že už mě nemiluje a nechce už ve vztahu pokračovat.. Nevím si rady co mám dělat, já ji pořád hrozně moc miluju a je pro mě to nejdůležitější na světě.. Ze dne na den se sbalila a zmizela mi ze života.. Je to pro mě hrozná rána a nevím si rady co dál.. Ona byla smysl mého života, byla to ta pravá láska.. Samozřejmě jsem se zhroutil a nevydržel jsem ji nepsat a ponizoval jsem se a škemral aby mě neopouštěla.. Jediný k čemu to vedlo byly odpovědi že už mě nemiluje a že už nechce.. Přitom si nemyslím že bych jí nějak ublížil nebo že bych byl až tak špatnej člověk.. Kdyby se tohle nestalo tak jsem měl v plánu ji do konce léta požádat o ruku.. Nevím co mám dělat, jsem na dně..
Odpovědět
Profilova fotka
Ty kokos odkdy je to tady bravíčko? Do vas nikdo nevidí a nikdo neví
Odpovědět
@honza88 všichni kdo tohle zažili ví jak to bolí a nemusí to být ani po 10 letech. Na to žádná rada není, všechno přebolí. Že je to pro tebe šok takhle ze dne na den je jasný, pokud tomu opravdu nic nepředcházelo ale i to je život.
Odpovědět
Ja se taky s byvalym rozesla po 10 letech. Stvalo me, ze si me nechtel vzit. Hned po rozchodu si me snazil udrzet tim, ze navrhl, abychom se vzali. Tudle! Mel jsi na to, hochu, 10 let. Ted zpetne si rikam, ze jsem se s nim mela rozejit driv, zbytecne jsem vyplytvala 10 let s nekym, kdo za to nestal. Nevim, co se stalo mezi vama, ale je divne, ze po 10 letech nejste manzele. Tipuji, ze ty sis ji nechtel vzit, mela te plny zuby a sla za lepsim. Proc jsi ji chtel zadat o ruku AZ letos po 10 letech vztahu?! Proc jsi to neudelal driv? A nerikej, ze ONA si te nechtela vzit. Spis myslim, ze ti vyhovovalo mit 'manzelsky servis', ale bez manzelskych zavazku. Protoze jsem si tim sama prosla, vidim, ze tyhle dlouhodoby vztahy, ktery se nikam neposunuji, jsou proste k nicemu. Kazdopadne preju ti, at se pres to brzo dostanes a snad se poucis a do dalsiho vztahu pujdes s lepsi perspektivou.
Odpovědět
Nikdo se nikdy nerozejde ze dne na den, natoz po tolika letech. Vzdycky tomu predchazi tydny a mesice nejakych problemu, jenze kdyz je nekdo nechce videt, je to trochu i jeho problem.
Odpovědět
@rheb myslím si právě to stejné
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?