Amelie s Vánocema? No na Vánoce se moc těšim, nějaké dárky už máme nakoupené, ale zatim jen málo...navíc my jsme se oba s manželem narodili v prosinci, takže ještě vždycky musíme dárečky k narozkám shánět, ale ten už mám vymyšlený, ještě ne koupený, na to je čas, ale vymyšlený už je :-)
Amelie tyhle stránky jsou pěkné ;-) Mě se tam líbí tahle forma na led:
http://www.naoko.cz/produkt.php?kat=0...
ale neznám nikoho, kdo by ji měl a tak nevim, jestli to risknout a koupit, i když neznám žádné reference na to a nebo jestli to nekupovat :-|
Holky, to jsou dobre stranky. :-) Neznala jsem je. Libi se mi tam vesacek na klice. Mame novy byt, tak nam jeste spousta veci chybi a toto je jedna z nich. Takze mozna objedname ... ;-)
ahoj můj ročníku, tak sem se rozhodla taky v Vám nakouknout ... koukám že už taky řešíte vánoce. Já sem vymyslela jen mobil (pokud seženu cenově dostupnej) pro manžu, DVD Cimrmana pro ségru a dál sem v čudu :-|
andel25: já to zkouším přes operátora, jako věrnostní zákazník a nebo přes kamarádku co tam dělá, jestli se dá něco šikovnýho uloupnout, tak uvidím, snad by se tam něco mohlo najít kor před vánocema.
a ty už něco nakupuješ?
koukala sem jak mladším holkám diskuze jednou a tady to nějak pinká x-)