Ročník 1983. Pokec

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Holky, ráda bych věděla kolik Vás tady je,stejně starých jako já. ;-)
Odpovědět
Ahoj Ajas ;-) vítej :-)
Odpovědět
No my jsme na příští letní dovolenou rozhodnutí pro to Tunisko, pokud nám tedy nějaká nečekaná situace nezhatí plány...
Odpovědět
Amelie s Vánocema? No na Vánoce se moc těšim, nějaké dárky už máme nakoupené, ale zatim jen málo...navíc my jsme se oba s manželem narodili v prosinci, takže ještě vždycky musíme dárečky k narozkám shánět, ale ten už mám vymyšlený, ještě ne koupený, na to je čas, ale vymyšlený už je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se těším,ale dneska jsem objednala nějaké věci na www.naoko.cz,doufám že udělám radost. ;-)
Odpovědět
Amelie tyhle stránky jsou pěkné ;-) Mě se tam líbí tahle forma na led: http://www.naoko.cz/produkt.php?kat=0... ale neznám nikoho, kdo by ji měl a tak nevim, jestli to risknout a koupit, i když neznám žádné reference na to a nebo jestli to nekupovat :-|
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.naoko.cz/produkt.php?kat=0... koupila tohle..velice si to vychvalovali známí..
Odpovědět
Tak jsem včera objednala tu formu na led, ty drahokamy, tak jsem zvědavá...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, to jsou dobre stranky. :-) Neznala jsem je. Libi se mi tam vesacek na klice. Mame novy byt, tak nam jeste spousta veci chybi a toto je jedna z nich. Takze mozna objedname ... ;-)
Odpovědět
tady se spí :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nespí...
Odpovědět
amelie ale nepíše se :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to je fakt,chce to téma
Odpovědět
ale jaký?
Odpovědět
ahoj můj ročníku, tak sem se rozhodla taky v Vám nakouknout ... koukám že už taky řešíte vánoce. Já sem vymyslela jen mobil (pokud seženu cenově dostupnej) pro manžu, DVD Cimrmana pro ségru a dál sem v čudu :-|
Odpovědět
kreditka pokud nechceš s vybavením tak do dvou tisíc koupíš
Odpovědět
andel25: já to zkouším přes operátora, jako věrnostní zákazník a nebo přes kamarádku co tam dělá, jestli se dá něco šikovnýho uloupnout, tak uvidím, snad by se tam něco mohlo najít kor před vánocema. a ty už něco nakupuješ? koukala sem jak mladším holkám diskuze jednou a tady to nějak pinká x-)
Odpovědět
Článek se načítá
ještě nic vůbec nevím co koupit asi je to sem už přestalo bavit chodit
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kdepak jste??
Odpovědět
já jsem tadyy
Odpovědět
Profilova fotka
Hurá andel25,zdravím tě,konečně někdo!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, také se k vám hlásím:-) Až dnes jsem si všimla této diskuze pro ročník 83:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,oživila jsem ji.Doufám že nebudu muset zase oživovat
Odpovědět
Profilova fotka
čerstvá paní,gratuluji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, děkuju:-)
Odpovědět
amelie to doufám taky
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doufám... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,naposílejte nějaké info,abychom věděli jak jsme na tom.Kolik nás je a tak.Začínám dělat tabulku... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,tak kdepak jste???
Odpovědět
tadyyyyyy
Odpovědět
Ahoj, můžu se k vám přidat? Jsem taky ten správný ročník ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?