O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatba v Chateau St. Havel
Ahoj, prosím nevěsty o sdílení zkušeností a dojmů ze svatby v tomto hotelu. Budu se tam vdávat l…
radulinkaaa
Před 9 lety
1
Veteran dovoz a odvoz na svatbu :-) jihomoravsky kraj
Scháním nějakého vetarana i s řidičem v okolí Brna nejlépe Slavkov u Brna..nevíte někdo o něčem?Děk…
miki_v
Před 9 lety
9
Svatební šaty poraďte
co říkáte na tyto šaty? Mám do nich jít? Jsem hrozně nerozhodná a ráda bych si poslechla názory ost…
mischalinka
Před 9 lety
12
Kdo nevyužije veletržní slevu Bisaku
Ahojky..jelikož jsem neměla tu možnost navštívit svatební veletrhy, chtěla bych poprosit, jestli by…
ynez
Před 9 lety
1
Odklad svatby
Ahoj, stalo se někomu z Vás, že jste museli, či se rozhodli odsunout svatbu o rok ? My jsme se pů…
denina00
Před 9 lety
2
Truhlička na přání
Chci se zeptat co jste měli nebo budete mít napsané u truhliček na přání. Dekuki
schneegast
Před 9 lety
6
Fotograf a vizážistka - 30.7.2016, zámek Vizovice?
Dobrý den, budu velice ráda za doporučení fotografa a vizážistky v okolí Vizovic (Zlín), 30.7.2016,…
jungwirth_foto
Před 9 lety
5
Příliš průhledná tutu?
Holky, budu mít dvě šestileté družičky. Koupila jsem jim fuchsiovou tutu sukýnku (nahoře viz fot…
vivien21
Před 9 lety
7
sponzor fóra
Dvě malé družičky a k nim mládenec
ahoj, prosím o radu. Jak byste řešily při obřadu dvě družičky (3 a 7 let) a mládence (5 let)? Mám p…
xsedmikraska
Před 9 lety
4
Stříbrná svatba
Chtěly by jsme se sestrou uspořádat rodičum stříbrnou svatbu. Mate někdo náke zkušenosti a rady :)
maatees
Před 9 lety
1
Tradice rozvozu kolacu pred svatbou?
Ahoj, tak by me zajimalo, jestli jsem jedina s mou rodinou, co vime, ze kdyz se rozvazeji kolace pr…
erosec
Před 9 lety
1
2
35
Zámek křtiny
obřad i hostina-máte zkušenosti? podělte se o zážitky i fotky, děkuji
pajeli
Před 9 lety
15
Pardubice, Hradec Králové - tip na místo na svatbu
Ahoj holky, prosím, sháníme s přítelem místo na svatbu ale nějak se nemůžeme hnout. Chtěli bychom v…
matuskova22
Před 9 lety
3
Svatební dekorace na auta
Holky prosím,kde jste kupovaly dekoraci na auta nebo kde jste si nechaly vyrobit?Děkuji
luema
Před 9 lety
28
Jaký materiál prstenů, aby byly levné a šly sundat?
Ahoj všem, potřebovala bych poradit, z jakého materiálu vybrat snubní prsteny. Na šperky obecně vůb…
juanitka
Před 9 lety
1
2
55
Poškozený zásnubní prsten
Ahoj holky, stala se mi hrozná věc a nejspíš potřebuju poradit, co s tím... Před pár dny mě přítel…
zuuzzkkaaa
Před 9 lety
9
Cimbálovka Vincúch - Zlín a okolí - POZOR
Budoucí nevěsty, prosím abyste si dali velký POZOR na CIMBÁLOVKU VINCÚCH :-( , která je u nás ( Val…
luciek91
Před 9 lety
9
Kameraman na svatbu 13.8. v Šumperku
Mohl by mi prosim nekdo poradit nebo dat rovnou kontakt na kameramana v okolí Šumperka, kdo by mel …
lenjule
Před 9 lety
6
Fotograf Prosím
Nutně sháním fotografa na termín 17.9.2016
janakriz
Před 9 lety
3
Venkovní svatba
Měl jste někdo svatební party :-) někde na louce, jak jste to dělaly s WC a elektrikou? Děkuji …
momentky
Před 9 lety
10
14 dní do svatby, nevejdu se do šatů
Ahoj holky, moc prosím o radu... 14 dní do svatby a já se nedám do šatů!! Máte nějakou radu, pros…
momentky
Před 9 lety
21
Jaký účes k mým šatům
Jaký účes k mým šatům - jsem o 30 cm menší než ženich, mám kulatý obličej, vysoké čelo..nesmím mít …
momentky
Před 9 lety
3
Svatebni vlastnorucni fotoalbum
Ahoj holky, Tak mame po svatbe a plan je si udelat svatebni fotoalbum , ktere budeme ukazovat pra…
enda.eva
Před 9 lety
2
Zásnuby po velmi krátké známosti, jaký máte názor?
Ahoj, mám takový dotaz...S přítelem jsme se seznámili loni v říjnu, tedy před necelými třemi měsíci…
petelinka
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
108
Fotograf 16.7.2016 Ranč u Jelena?
Má někdo volný termín???
momentky
Před 9 lety
11
Snubní prstýnky BRILAS nebo RÝDL, případně jiné?
Ahoj nevěsty (ženichové), vybíráme s přítelem snubní prstýnky. Líbí se nám prstýnky od firmy Bril…
baena
Před 9 lety
3
Hudba na obřad-jen puštění na začátku
Ahojte, mám dotaz... V místě našeho obřadu máme dvě možnosti jak zprostředkovat hudbu.. buď klasika…
hudano
Před 9 lety
8
Nový pas před novou občankou?
Ahoj, můžete mi, prosím, poradit, jestli si můžu po svatbě zažádat o nový pas ještě před tím, než d…
verap33
Před 9 lety
4
Svatebni dar
Mam dotaz... Sestre chci dat jako svatebni dar kvetiny (namisto penez, ktere bych jim stejne dala) …
barahul
Před 9 lety
9
Prsten pro ženicha- 3,5mm. Je to OK ?
Ahoj holky, nemáte prosím některá fotku snubního prstenu vašeho ženicha? Zajímalo by mě, jak vypad…
kikwita
Před 9 lety
7
1
2
…
900
901
902
903
904
…