O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
Nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Najde se volna kapela 2.7. Vychodni Cechy (Chocen)?
Sháníme narychlo kapelu na svatbu, naprikald i cimbalovku. Jednalo by se o cca 4 hodiny produkce.
falzet
Před 9 lety
2
Vypouštění motýlů
Dobrý den, potřebuji pomoct, kde bych mohla sehnat motýlky na jejich vypouštění na svatbě 9.7. Po…
amazonkaaa
Před 9 lety
4
Najde se svatební fotograf, který by měl ještě volno 18.6.2016??
Jsme z Aše a sháníme fotografa na svatbu, jednalo by se o celodenní focení. Děkuji za nabídky
iva_mazgutova_profi_fotograf
Před 9 lety
8
Šaty z edressit
Ahoj holky, kupovala jste si některá z Vás šaty na edressit? Podělte se případně o zkušenosti, dě…
lila1332
Před 9 lety
1
Cena za obřad na jiném vhodném místě
Ahoj, máte někdo zkušenost s vracením poplatku za obřad na jiném vhodném místě v případě zrušení ob…
l_a_u
Před 9 lety
5
Netradiční oblečení ženicha a nevěsty
Milé nevěsty prosím o jakékoliv fotografie netradičně oblečeneho ženicha bez saka bez kravaty bez …
zorro4
Před 9 lety
26
Dáreček pro svatebni hosty
Ahoj jaké darečky jste nechaly dělat pro svatebni hosty?Sestřenice měla magnetky,tak mě zajimaji co…
michali15
Před 9 lety
11
Rodina s více dětmi - zasedací pořádek
Ahoj, ke svatebnímu stolu zveme i dvě rodiny s větším počtem dětí. Nejsem si jistá, jak je rozsadi…
lucineni
Před 9 lety
11
sponzor fóra
Penzion v Hluboké ve Vsetíně - špatná zkušenost
Holky, taky máte takovou špatnou zkušenost jako my? Penzion vůbec nedoporučuji. Měli jsme zde svat…
br_han
Před 9 lety
1
Penzion v Hluboké - špatná zkušenost
Holky, taky máte takovou špatnou zkušenost jako my? Penzion vůbec nedoporučuji. Měli jsme zde svat…
br_han
Před 9 lety
1
Stačí to na raut pro cca 60 lidí?
Prosím o okouknutí našeho menu na raut. Nejsem si jistá množstvím (když zvažujeme vzít kýty dvě) a …
feiby
Před 9 lety
12
Platite rodičům a sourozencum obleceni a auta na svatbu?
Chci se zeptat,myslite ze kdyz chci aby rodina prisla slusne oblecena,je to celkem 5 lidi a je pro …
alen_ka
Před 9 lety
1
2
33
Svatební líčení 20.8.2016 Benešov
Dobrý den, ahoj, sháním svatební líčení (přirozené) na svatbu kousek od Benešova u Prahy. Máte t…
natalie_jachimova
Před 9 lety
5
Svatební make up a účes
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o šikovné kosmetičce a kadeřnici v jednom,…
natalie_jachimova
Před 9 lety
3
Vizážistka 1.7.2016
Prosím nevíte o vizážistce, která nemá nijak přemrštěné ceny a měla by čas 1.7. a možnost dojet do …
natalie_jachimova
Před 9 lety
7
A zase ty koláče...
Dobrý den, pátrala jsem zde na stránkách a zjistila, že opravdu každý dává koláče jinak...rodiče mi…
hanka_g
Před 9 lety
13
Baloncetrum Břestek
Měla jste tu některá svatbu? :) Zajímalo by mě jak jste byli spokojení, co vám dovolili vlastního, …
denisa1511
Před 9 lety
1
Seznam fotografií na svatební focení
Ahoj, holky! Už několikrát jsem v diskuzích narazila na zmínky o seznamu fotek, co nevěsty chtěly b…
iva_mazgutova_profi_fotograf
Před 9 lety
11
Svatební zvyky aneb které vám vadí?
Ahojky, protože jsme se na jednom fóru rozhovořily o zvycích, které nemusíme, napadlo nás založit f…
anabel26
Před 9 lety
1
2
...
...
18
19
546
Živá hudba na svajbu 27/8/2016
Holahoj, trošku nouzové volání SOS - vypadla nám kapela na svatbu, víte o někom fajn či máte někdo …
mnaf
Před 9 lety
2
Kameraman pouze na obřad 2.7. ve 13 hodin, Orlová (Karviná, Ostrava)
Prosím, neznáte někoho, kdo by byl ochoten natočit pouze obřad? Nechceme kameramana na celý den, po…
ltevideo
Před 9 lety
3
Najde se svatební fotograf na 27.8.2016 v okrese Jíčín ?
Dobrý den, hledáme fotografa pro naši svatbu v Hořicích v Podkrkonoší v termínu 27.8.2016. Jednalo…
gonzalofoto
Před 9 lety
6
Je tu někdo, kdo musel změnit před svatbou svědkyni, kvůli jejímu chování?
Jako svědkyni jsem si zvolila holku, co nás seznámila s mým milým. Na oplátku jsem jí ještě seznámi…
sebelenka
Před 9 lety
9
Svatební raut - pití all inclusive
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s restaurací v Praze, kde je možné mít na …
kacenkakaca
Před 9 lety
7
Saty hosta na svatbu ve stylu rustic
Dobry den, chtela bych poradit jake saty pro hosta volit, kdyz novomanželé budou mit svatbu v "rust…
miiiiisha
Před 9 lety
3
Žabky se srdíčky
Ahoj nevěsty, narazila jsem na zřejmě pohodlné žabky se srdíčky na Slevomatu. Třeba se Vám někomu b…
martig
Před 9 lety
2
Svatební obřad venku na zahradě v Opavě a okolí
Zdravim vsechny, Vzhledem k tomu,ze svou svatbu organizuju ze zahranici nemam moc moznosti zjistit…
kaja211
Před 9 lety
1
2
...
...
36
37
1108
Účes - který vybrat? Poraďte
Ahoj holky, poraďte - který účes byste si vybraly? Zatím se asi přikláním k tomu v zeleném tričku, …
klaris_sa
Před 9 lety
22
Pronájem autobusu - kolik stojí?
Poradte,diky
kytaras
Před 9 lety
18
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, kde by se dali nafotit fotky v okolí rosic?
chceme nějakou vinici nebo přírodou, pěkný les, aby okolo nás bylo zeleno. Děkuji
dvakratanocz
Před 9 lety
2
1
2
…
901
902
903
904
905
…