Hudba na obřad-jen puštění na začátku

Ahojte, mám dotaz... V místě našeho obřadu máme dvě možnosti jak zprostředkovat hudbu.. buď klasika CD a nebo klavír... Já se rozhodla pro CD, jen klavír mi přijde málo... Nicméně...Paní na zámku mi řekla že mi někdo to CD pustí ale během obřadu ho nebude nikdo přepínat... Sestříhala bych to tak aby to navazovalo,ale... Jak mám vychytat, jak dlouho bude příchod ženicha, jak dlouho příchod nevěsty a podobně... když to musim mít puštěné jen od začátku? Říkala sme si že to prostě nebudu řešit, přítelovi je hudba celkem jedno,tak bych to prostě pustila a písně které vybereme by šli prostě po sobě a nezačínaly by v nějaký konkretní okamžik? Nebo jak to vyřešit... nějaký nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
Budete muset rychlost příchodu přizpůsobit hudbě :-)
Odpovědět
Vlastní zkušenost mi potvrdila, že nakonec je všechno v úplně jiném tempu, než si naplánuješ a představuješ :-D Já při příchodu pořád brzdila, že jdeme moc rychle a nakonec jsme tam stejně dlouho stáli, než skončila hudba a na videu mi to taky přijde jako hrozná rychlost :-D Taky nevíš, jak dlouho bude oddávající mluvit atd. Nakonec by to mohlo dopadnout dost divně. Asi bych poprosila někoho z hostů, jestli by mohl hudbu pouštět. (my pouštěli hudbu z mobilu přes bluetooth do repráku, dělala to dokonce svědkyně :-D No nebylo to ideální, měli jsme proto hudbu jen na můj příchod a na konečný přípitek, ale při naší neformální svatbě na louce to šlo ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
My měli možnost varhanů, a nebo vlastní reprodukce, dlouho jsem váhala nad reprodukcí, ale s tohoto důvodu, jsem vše přehodnotila a vzala namilost varhany. A nelituji, neboť zpětně celý obřad byl delší, než jsme plánovali. :D takže by mi hudba nestačila :D
Odpovědět
holky, ja řeším to samé resp. na obřad nás bude tak max.25 a nemůžu se dopočítat, kolik je potřeba písniček..nejdřív se usadí svatebčané a to už hraje písnička a za stejné písničky může přijít i ženich ne? pak přichod nevěsty a potom hraje písnička až u podpisů a gratulací? :( už mi z toho začíná hrabat
Odpovědět
achjoo... já asi zvolím ten klavír nakonec :D dá se to líp domluvit :D
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli mohu poradit zvolte alespoň ten klavír. Zkušený muzikant vše přizpůsobí okamžiku. Nevím kde máte obřad, ale Můžete se na mě obrátit v případě, že by jste měla zájem o naše hudebníky.
Odpovědět
Profilova fotka
A k průběhu obřadu. Příchod svatebních hostů + ženich=1 skladba Příchod nevěsty=2 skladba Podkres pod řeč Polibek,prstýnky, podpis=3 skladba Gratulace=3-4 skladby podle velikosti svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?