Svatební šaty poraďte

co říkáte na tyto šaty? Mám do nich jít? Jsem hrozně nerozhodná a ráda bych si poslechla názory ostatníchemoticon Šaty mi jsou trošku volné, hlavně v dekoltu a na bocích, to je potřeba zúžit..
Odpovědět
barbora95 Vypadají nádherně emoticon Pokud vám jsou ochotné je zůžit, tak je berte emoticon. Jenom doufám, že jste si vyzkoušela i jiný typ nebo stejný typ šatů, ale více emoticon. Třeba já si vybrala hned ty první... a pak jsem toho litovala... a už mám jine a záloha je v čoudu emoticon Jojo zúžení mám slíbené. Jen si to musím pořádně ohlídat. Já už vyzkoušela právě hodně šatů..hodně princeznovských, ale tak nějak jsem se v nich ztrácela a pokaždý jsem se nejlíp cítila v těch úzkých. Jen ve mně hryže červíček, zda bych si neměla vzít pořádné šaty...tedy široké..
Odpovědět
Krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbavcervenci Vypadáte v tom nádherně, máte krásnou postavu. Pročpak princeznovské, když jste se v tom ztrácela?:) Očividně jste se v tom necítila. Pokud se cítíte v tomhle, tak nevádhám. Jsou překrásné
Odpovědět
@barbora95 Děkuju, jste hodná. Já vždy jen potřebuji, aby mi někdo potvrdil můj názor:D Ono i když by nepotvrdil, tak si je nechám, ale špekulovala bych až do svatby:)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbavcervenci znám to moc dobře..:-D takové to ujištění, že v tom nejste sama.. a když se to líbí více lidem, znamená to, že to vážně něco do sebe má..:-D Jsou vážně krásný :) a když se zúží budou boží :)
Odpovědět
Nadhera.. jen je zuzit a top
Odpovědět
jsou fakt parádní
Odpovědět
Jsou krásné, ale raději si sežeň menší, tohle je potřeba zúžit tak o dvě velikosti a to je moc... Vdycky už budou takové přešívané..
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím o radu, má nastávající snacha se zamilovala do šatů. Bohužel v salonu, kde byla dnes zkoušet, měli o číslo menší, potřebuje velikost 38-40. Netušíte děvčata, kde by šaty mohla sehnat? Jsem ochotna s ní pro šaty v rámci Čech zajet kamkoli. Děkuji moc za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty na Vás vypadají opravdu velmi pěkně. Pokud je možnost zúžit je, šla bych do toho.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou nádherné.. určitě ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?