O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Alkohol do komise
Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost s alkoholem do komise? Nerada bych aby nám v půli večera …
beodyta
Před 9 lety
4
Svatba v zahraničí Řecko
Nadchla mě představa svatby v zahraničí :) Uskutečnil někdo? a pokud ano přes jakou agenturu? premy…
hanula01
Před 9 lety
1
Vizážistka Beitlová
Ahoj, kdo jste měl vizážistku Beitlovou, kolik jste platily? Tzn. líčení, účes, zkouška, líčení sva…
hlasimse
Před 9 lety
4
Vizážistka a kadeřnice, zámeček Klokočov u Chotěboře 25.6.2016
Dobrý den, ráda bych poptala šikovnou vizážistku a kadeřnici v jednom :) na 25. června odpoledne…
zlatka23
Před 9 lety
2
Záloha na šaty Go Home
dobrý den, mám zaplacenou zálohu na šaty v salonu šaty GO HOME 4000kč přenechám tuto zálohu za 3…
belatrix90
Před 9 lety
2
Kadernice brno srpen
Prosim shanim kadernici na srpen,ktera bude ochotna prijet za mnou domu. Moc dekuji za tipy,nabidky…
ikarl
Před 9 lety
1
Svatební oznámení po svatbě s vlastní fotografií
Milé nevěsty, mám na Vás velkou prosbu. Hlavně na nevěsty, které se vdávaly někde v zahraničí...…
printia
Před 9 lety
11
Kde si půjčit světelné řetězy?
Ahój slečny.)) Mám velkou prosbu - nevíte, kde mi půjčí cca 30 (10 m) světelných řetězů? - Jižní Č…
mchmelova
Před 9 lety
7
sponzor fóra
Zábava pro děti na svatbě, jak jste to měli?
Ahoj nevesty, rada bych se zeptala na vas nazor ohledne deti na svatbe. Minuly tyden jsme oficialne…
kacato
Před 9 lety
1
2
39
Dárek pro nevěstu?
Ahoj, prošel jsem už spoustu diskuzí, všude píšete co dáváte ženichovi, ale co jste dostali od ženi…
kvetaatom
Před 9 lety
15
Svatba v okolí Židlochovic
Poradíte mi prosím nějaké hezké místo pro obřad i hostinu na jednom místě v okolí Židlochovic?
ivuskabrno
Před 9 lety
1
POMOC, prosím! Boláky 14 dní před svatbou
Ahoj holky, za necelých 14 dní mám svatbu, cvičím atd., zdravě jím (už delší dobu), ale až nyní se …
strelenka
Před 9 lety
25
Kapela na 27.8.2016
Dobrý den, Hledáme fajn kapelu (ne duo..:)) na nasi svatbu na Jizni Morave - u Znojma. Prosim o…
smurfette_brune
Před 9 lety
1
Zkusenosti s korzetem
Tato diskuze je smerovana spise pro zeny, ktere uz maji svatbu za sebou. Cim dal casteji se setkava…
emdzik
Před 9 lety
10
Jak vyrobím doma svatební čokoládky?
Ahoj, stačí koupit ty malé čokoládky a pak to na to jen nalepit? Máte někdo nějaký "fígl"?:) D…
hannnahs
Před 9 lety
1
2
34
Harmonogram koametickych příprav:)
Ahoj holky, zbývají mi 2 týdny do svatby a přemýšlím co z kosmtiky musím/mela bych /mohla bych kdy …
etelm
Před 9 lety
3
Fotograf Brno a okolí ?
Dobrý den, sháním fotografa na 17.9.2016
markihorak
Před 9 lety
14
Prodlouzeni ras Praha centrum a okoli
Prosim o radu kam na prodlouzeni ras v centru Prahy nebo v okoli centra - metoda rasa na rasu. Hled…
m4ruun
Před 9 lety
2
Vázička (zavařovací sklenice) s jutovým pásem a krajkou. Jak vyrobit?
Zdravím dámy, mám zavařovací sklenice, jutový pás s krajkou a jutový provázek. Ráda bych z toho na…
amazonkaaa
Před 9 lety
12
Manikura a pedikura Praha centrum a okoli
Prosim poradite mne nehtovy salon nekde v centru Prahy pripadne v okoli centra pro nevestu a 3 druz…
hitched
Před 9 lety
1
Koupily jste si svatební šaty nebo půjčily?
Ahojky, já jsem si šaty koupila, protože jsem si je chtěla pořádně užít. A po svatbě jsem je chtěla…
juliaja
Před 9 lety
1
2
...
3
71
Doporučte střih svatebních šatů pro velikost 42
Předem se omlouvám, pokud tu už podobné téma je, pokoušela jsem se je všechna důkladně prohledat, a…
juliaja
Před 9 lety
1
2
...
...
6
7
209
Svatební šaty. Už jste je některá měnila před svatbou?
Tak koukám na fotky, kde stojím ve svatebních šatech, které budu mít v den D na sobě a čím víc na s…
juliaja
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
101
Svatba 18.6.2016 <3
Bude to i vaše datum?
lenkam499
Před 9 lety
1
2
...
3
82
Dj na svatbu 30.4.2016, Slavkov u Brna
Hledáme Dj, který by měl čas a zahrál nám na svatbě dne 30.4.2016 ve Slavkově u Brna, děkuji.
myschka7
Před 9 lety
5
Nemáte někdo zkušenost s dortem naháčem?
:-)
itty
Před 9 lety
15
Focení svatby 16.7.2016 Ceske Budejovice - Zabovresky
Dobry den, shanime fotografa / fotografku na termin 16.7.2016 Ceske Budejovice - Statek Zabovresky…
dorryann
Před 9 lety
6
Potřeba flirtu
Ahoj holky. Mám problém. Vždycky jsem měla mezi přáteli spíš muže,s kterými mě bavilo flirtovat. Kd…
88renca88
Před 9 lety
1
2
...
3
66
Keramické snubní prsteny
Co si o nich myslíte? Nikdy jsem si nevšimla, že něco takového existuje. Líbí se mi bílý pro ni, če…
luuula
Před 9 lety
2
Výzva pro fotografy
Zdravím, fotografuji již nějaký ten pátek a ráda bych svou pozornost zaměřila také na svatby, páry …
lea212
Před 9 lety
2
1
2
…
898
899
900
901
902
…