Dvě malé družičky a k nim mládenec

ahoj, prosím o radu. Jak byste řešily při obřadu dvě družičky (3 a 7 let) a mládence (5 let)? Mám představu, že mládenec ponese prstýnky. Můžou jít spolu ve třech přede mnou? Nebude to vypadat divně? Jedna družička a mládenec jsou sourozenci, další družička je malinko starší. Mám vlečku, tak jsem si představovala, že by třeba jedna šla za mnou a rovnala vlečku..ale nevím no :-)
Odpovědět
měla jsem 5 družiček a 1 mládence. holky šli první po dvojicích, za mini kluk s prstýnky. chtěla jsem ho vidět a taky aby vědě kam jít - je mu 3,5. jinak by to slo asi opačně - mládenec, za ním družičky po jednom, nebo po dvou. sestře družičky nesly vlečku.....tak by mohl jít první mládecenec a za tebou dvě družičky nesoucí vlečku....
Odpovědět
Profilova fotka
Nápad: Mládenec vepředu nese prstýnky, družičky spolu nesou vlečku . Nebo jestli je chcete mít všechny vepředu, co kdyby třeba měly košíčky a házely před Vás okvětní plátky růží (něco podobného)? To bude mít hezký efekt (roztomilé ikdyby to děti pokazily), na fotkách to vypadá skvěle, děti to bude bavit a budete je mít na očích. přitom je to ale slavnostní .
Odpovědět
a jedna družička s mládencem vepředu a jedna vzadu nesoucí vlečku? Družičky chodí asi spolu, že? A mládenci zvlášť. Moc děkuji za nápady :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?