Nemáte někdo zkušenost s dortem naháčem?

Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme a byl vyborny! Za me skvela volba
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme meli a byl vyborny :-) Ale samozrejme zalezi na cukrari.Jestli bude ochotny to udelat a jestli bude i krasne vypadat...My jsme meli cukrarku na doporuceni a byla bezvadna.Dort jsme ochutnali na ochutnavce a vysledek byl senzacni.Vsichni nam dort moc chvalili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naked dorty delame bez problemu. :-) Nabizime i ochutnavky. Podivejte se na nas profil a nevahejte se nas kontaktovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky palec nahoru!
Odpovědět
já teda bych si dovolila otázečku...Nejenže mě tam zaráží ta vrstva posypaného cukru(ale já jsem divná mě třeba vadí i drobenka) ale pokaždé když někde vidím "naháče" se neubráním otázce "To nikomu nevadí ty šťopky a lístečky apod na tom ovoci?" Pro mě už jen představa že to musím buď před konzumací obrat, nebo potom neesteticky plivat z pusy...no opravdu nevím...omlouvám se pokud kazím téma ale už mě to hryže jakou dobu..
Odpovědět
@hitchhiker a ještě ta vrstva krému, jestli je to máslový, tak mi trnou zuby, jen na to pomyslím. Moc tenhle trend nechápu, tak budu taky ráda za vysvětlení, co na tom všichni mají. Protože mi to připadá jak máslová klasika v moderním kabátě.
Odpovědět
Profilova fotka
tyhle dorty se nedělají moc s máslovým krémem, spíš maskarpone nebo tvarohový či jogurtový krém. Ovoce můžeš vybrat jaké chceš, v tom problém nevidím...:-). Řeším spíš zda dort neoschne, když není potažený.... Já zase nemusím ty potahované, mnohdy přeslazené. Jeto spíše věc vkusu a chuťí :-) :-) .
Odpovědět
@hurabudesvatba já naháče dělám s krémem z mascarpone a ovocem, je lehký a dobrý, já osobně máslové krémy nemám ráda a ani je nedělám ;-)
Odpovědět
@monpe ne mě nejde o druh ovoce,ale na všech fotkách jsou třeba jahody s tím zeleným nahoře, rybíz ideálně v celém hroznu, třešně se šťopkou...jde mi jen o způsob konzumace...:) ale jak jsem psala výše jsem divná:D
Odpovědět
@monpe máš pravdu, mají tendenci osychat, ale když je dobrá lednice, nic takového se neděje, také jsou to více vláčné korpusy a na pocukrování je speciální cukr, který krásně drží a nerozpouští se. Někdo dort jen lehounce obmaže krémem, tak aby byly korpusy a řezy vidět, ale přeci jen i trocha krému zachová vláčnost. Dort se musí vyztužit, jinak dopadne jako jsem tu zahlédla výš... rozjíždí se patra i v řezu. To vše jsou rizika naháče, ale na druhou stranu je to zase něco jiného... Já osobně kdybych si měla vybrat a nejedla jsem potahované dorty, zvolím například zdobený plastikou z bílkového krému nebo čokoládové, třeba s trubičkami , mantinely.. je velký výběr, takže dnešní nevěsty to mají super.
Odpovědět
@hurabudesvatba krém je v pohodě to mi tak nevadí, mě trne spíš u té vrstvy cukru...to už radši nahoru krémík nebo čokoládu, vrstva hmoty mě taky neláká...
Odpovědět
@hitchhiker s tím se to dává hlavně jako dekorace, nemusí to být, někdo dá ovoce bez stopek a lístků, ale je fakt, že to zelené vypadá dobře, ovoce víc vydrží a udělá i krásné převisy ( zrovna třeba ten rybíz) Takže pak na talířku není problém si ovoce vychutnat a pak teprve dortík... však ovoce bývá v krému :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@itty a to mě třeba přijde hrozně nešikovné...pak musí být prsty ulepené a není to pěkné...ale když je to dnes tak moderní :)
Odpovědět
@hitchhiker jak jsem psala, je to hlavně dekorace, ovoce je čisté nakrájené kousky i v krému, takže pokud někdo nechce obírat sťopky, nemusí, ani na tom povrchu toho ovoce není tolik, že by měl každý... takže je na každém jestli si vezme a sní nebo ne. Ale musím říct, že naháčci jsou v oblibě a nikdo si nikdy nestěžoval na ovoce s nějakým tím lístečkem... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?