O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatba - Hotel BEST Ostrava
Ahoj nevěsty, nemáte náhodou nějaké zkušenosti popřípadě recenze na svatbu v hotelu BEST ve Slezsk…
nevestazostravy
Před 9 lety
1
Boty Touch Ups
Klasická otázka: "Máte někdo zkušenosti s objednáváním bot Touch Ups z Ameriky?" Nebo víte o nějaké…
polykarpa
Před 9 lety
4
Lístky na obřad
Ahoj nevěsty i paní :-)... máte někdo doporučení na konkrétní umělé lístky, které nevypadají(ly) až…
snoww100
Před 9 lety
1
Živá hudba na 9.7.2016
Hledáme živou hudbu na naši "rychlou" svatbu na 9.7.2016. Je vůbec nějaká šance? :-) okres Zlín
ewkabila
Před 9 lety
4
Svatebni cesta Červen 2016
Ahoj holky, Premyslime se snoubencem na svatebni ceste hned po svatbe. Bud cizina nebo termaly. A…
hanirek
Před 9 lety
1
2
36
Jak se zbavit skvrn po akné?
jak se zbavit skvrn po akné? nejvíce mě trápí v horní části zad, kam už mi nesahají šaty...nevíte o…
juliaja
Před 9 lety
8
Akné, jak se s ním co nejrychleji poprat?
Ahoj holky, tento víkend se vdávám a nervy plus menzes nadělaly pěknou paseku. Obličej i výstřih má…
juliaja
Před 9 lety
23
Máte zkušenost s botoxem?
Máte někdo zkušenost s botoxem??
andyym
Před 9 lety
21
sponzor fóra
Taky se někdo tak potíte?
Ahoj nevěstinky a skoro nevěstinky :-) Nevím, jestli je tohle téma někde otevřené. Taky se někter…
andyym
Před 9 lety
1
2
...
...
3
4
110
Potahy na židle - Praha
Ahoj, sháním půjčovnu potahů na židle v Praze. Nevíte o nějaké? Na netu jsem toho našla spoustu, al…
kjlb
Před 9 lety
3
Bílé židle na obřad
Sháním židličky na obřad, který bude 17.zari 2016. Obřad bude na Krakovci, Rakovník. Děkuji moc za …
kjlb
Před 9 lety
3
Hudba při obřadu v parku - Liberec 9.9.2016
Chtěli bychom živou hudbu na venkovní obřad. Celkem to může být tak na hodinu, dýl ne. Nemáte ně…
kjlb
Před 9 lety
2
Odmítnutí člena rodiny na svatbě
Ahoj, řešili jste někdo prosím odmítnutí člena rodiny na svatbě? Mám tetu, která bydlí v zahr…
sendy12
Před 9 lety
15
DJ na svatbu - Pardubice 13.8.2016
Dobrý den, jako mnozí sháníme DJ na svatbu v Pardubicích dne 13.8.2016. Ženich upřednostňuje met…
svatebnidj
Před 9 lety
4
Svatba pro 4 - Zlinsko
Ahojky. Prosím o tipy na místo svatby v klidném prostředí, nejlépe kde se nepohybují žádní lidé a v…
tortoreto
Před 9 lety
4
Konání hostiny na jižním Plzeňsku?
Ahoj holky prosím hoďte inspirace, kde jste měli hostinu a bylo to na jižním Plzeňsku? děkuji moc!!
luema
Před 9 lety
3
Kvalitní kadeřnice/kadeřník svatební účes za rozumnou cenu Havířov!!
Ahoj, chtěla bych poprosit o nějaké rady ohledně kadeřnictví v Havířově kde jste byly spokojené se …
pzed
Před 9 lety
1
Vizážistka Zubří, Rožnov, Valmez...
Ahojky, máte někdo tip na dobrou kosmetičku / vizážistku ? Lucie Borák Jandová, Zuzana Křenková maj…
lupimaa
Před 9 lety
1
Prosím POMOC sháním líčení v okolí valašské meziřičí
Dobrý den prosím potřebuji pomoc sháním líčení na svatbu 6.8. v okolí valašského meziřičí děkuji pr…
lupimaa
Před 9 lety
2
DJ 24.6.2016 - Děčín
Dobrý deň, urgentne hľadám DJ na 24.6. - teraz v piatok na svatbu ve Hřensku. Ďakujem Mirka…
milanmiler
Před 9 lety
4
Autorská práva, OSA, INTEGRAM, stahování písní a koupené MP3
ahoj, chtěla bych založit tuto diskuzi. Jak je to na svatbě s legálním pouštěním písní? Nechceme pr…
simone5
Před 9 lety
1
2
37
Canea Ostrava
Ahoj! Nechystá se nějaká nevěsta na nákupy do Canea Ostrava? Můj nákup mi nevyjde na 1000Kč a nechc…
kendas
Před 9 lety
5
POMOC - svatební dj po úrazu
Přátelé, jsem dj po úrazu a pomáhám sehnat nevěstam náhradu. Kdo má volno tento pátek, svatba je ve…
djpohotovost
Před 9 lety
2
Hotový svatební strom - podělte se o foto
Ahojky všem, jak tak koukám po beremku, zaujal mě svatební strom. Může z toho být hezká památka. Po…
lenca_so
Před 9 lety
22
Snubní prsten zachytávací, máte praktickou zkušenost?
Máte prosím některá praktickou zkušenost s tímto typem dámského prstýnku? nebudu pořád někde viset …
natalie1985
Před 9 lety
8
Co si nechat zahrát od cimbálky jako první tanec?
Ahoj holky, budeme mít na svatbě cimbálku a nenapadá mě, co bychom si od nich mohli nechat zahrát j…
kralicekkralikarna
Před 9 lety
29
Florista Praha 10.9.
Dobry den, Shanime floristu na vyzdobu kostela, restaurace a pripravu kytic v Praze 10.9. Diky za…
luuula
Před 9 lety
3
Škvorecký dvůr - máte zkušenost ?
Ahoj všem ! Nemáte prosím zkušenost s pořádáním svatby ve Škvoreckém dvoře? Potřebujeme prostory …
serehe
Před 9 lety
1
2
32
Rodiče nechtějí zaplatit svatbu :(
Ahoj, holky chtěla bych se zeptat, jsem tu nová. Přítel mě před týdnem požádal o ruku a byla jsem n…
majanax
Před 9 lety
1
2
...
...
6
7
193
Kameraman na 17.9?
Sháníme kameramana, který nám udělá svatební videoklip, svatba na hradě Křivoklát, hostina Nový Jác…
lillyvlachova
Před 9 lety
1
1
2
…
896
897
898
899
900
…