O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Korzet + dokoupení nebo došití sukně?
Zdravím, potřebovala bych trošku popostrčit ohledně netradičních svatebních šatů. Napadla mne my…
hannahb1
Před 9 lety
7
Jsem divna, když nechci rozlučku?
Především chci napsat, že je to diskuze, tak budu ráda za každý názor i za ten, který se semnou nes…
vincencie
Před 9 lety
1
2
...
3
66
Kamarádka - Liberec
Druhým rokem žiju v Liberci, mám skvělého přítele, za chvíli budu vdaná paní, pracuji, studuji, mám…
marcela_heckova
Před 9 lety
1
Zdarma voucher - Bisaku
Ahoj, mám voucher na objednání snubních prstenů v hodnotě 1000 Kč v Bisaku (Praha, Brno) (platí neo…
ynez
Před 9 lety
9
Kamarádka z Liberce
Druhým rokem žiju v Liberci, mám skvělého přítele, za chvíli budu vdaná paní, pracuji, studuji, mám…
marcela_heckova
Před 9 lety
1
Hotel a restaurace Starý Pivovar v Praze 5
Ahoj holky, máte někdo prosím zkušenosti s tímto hotelem a restaurací u Plzeňské ulice na Praze 5. …
lendra
Před 9 lety
15
Doporučte romantický hotel na jižní Moravě
Ahoj nevěsty, v druhé polovině července se chystáme na "svatební cestu" na jižní Moravu. Budu již v…
budu_nevesta
Před 9 lety
1
Svatební bolerko/svetřík
Milé nevěsty, sháním něco hezkého přes svatební šaty - ne tradiční bolerko, spíše něco jako luxusně…
durmanka1
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Už je toho trochu DOST! :/
Krásný den přeji. Předevčírem jsem zjistila, že moje milá babička, automaticky každého pozvala na n…
magdalenatomkova
Před 9 lety
1
2
37
Zenichuv svedek
Holky dem nešťastná přítel chce za svědka svého bráchu má zvlášťni rodinu občas mám pocit že k nim …
kacenkakaca
Před 9 lety
10
Odklad svatby kvůli přátelům?
Dobrý den, prosím o radu, názor... S přítelem již 3 roky odkládáme svatbu, teď jsme se rozhodli, že…
elvira
Před 9 lety
9
Statek nebo sklípek v okolí sv. Hostýna, Olomouc, Prostějov
Ahoj, poradíte mi prosím nějaký hezký statek nebo sklípek v okolí sv. Hostýnku, Olomouce nebo Prost…
certik77
Před 9 lety
6
Jak pozadat o penize jako svatebni dat.
Mile nevesty, prosim poradite, jak slusne pozadat, pokud chceme penize jako svatebni dar? Dekuji.
lucisona
Před 9 lety
16
Svatební menu i pro fotografa?
Ahoj holky, kupuje se svatební menu i fotografovi?:-) Budeme mít svatbu v úzkém kruhu rodinném, cca…
alen_ka
Před 9 lety
12
Botky Tamaris bílé 37
Ahoj holky, neprodáváte některá tyto Tamaris lodičky bílé barvy velikost 37? Podpatek 9cm? Děkuji z…
michaelamia9
Před 9 lety
1
Svatební koordinátor - Jihočeský kraj
Dobrý den, aktuálně začínám s prací koordinátora/agentky a ráda bych vám nabídla mou pomoc při př…
sandraherrero
Před 9 lety
1
Ostrava: doporučíte kosmetičku+kadeřnici?
Doporučte prosím kosmetičku+kadeřnici v jedné osobě popř. v jednom salonu, chystám se na svatbu jak…
deminka20
Před 9 lety
2
Hudba na obřad-Červená Lhota, termín 22.7.2016
Dobrý den, ráda bych našla živou hudbu na obřad v parku - nejlépe housle, harfu nebo kombinaci hous…
novomah
Před 9 lety
2
Brno - Hotel Myslivna nebo Hotel Santon na přehradě?
Ahojte holky, máte prosím někdo zkušenost? Popřípadě jiné místo s ubytováním pro 50 osob. Díky :-)
tamanah
Před 9 lety
5
Kadeřnice Havlíčkův Brod :)
Poohlizim se po slečne/paní která by byla ochotna ucesat me,popřípadě i maminky a druzicky :) okres…
kristiiv
Před 9 lety
3
Svatební raut v Pavilonu v Havlíčkových sadech
Nikde jsem se nečetla žádné recence, ani na fotky přímo z hostiny jsem nenarazila, proto dávám otáz…
alusak
Před 9 lety
8
Je na 30.7. volný ještě nějaký fotograf?
Sháníme na 30.7. fotografa. Svatba bude v Dřevčicích. Děkuji
annapleslova
Před 9 lety
10
Kadeřnictví Renesance Holýšov - zkušenosti?
Máte někdo zkušenosti s kadeřnickým salonem Renesance z Holýšova (kadeřnice Eva Chmelíková)?
isabelafuentes
Před 9 lety
1
Perličky do vlasů NA POSLEDNÍ CHVÍLI
Holky, KDE se shánějí svatební ozdoby do vlasů? Nakonec jsem kvůli výměně šatů měnila i šperky,…
l_a_u
Před 9 lety
3
DJ na svatbu 12.8.2016
Sháníme DJ na svatbu na 12.8.2016. Svatební hostina bude probíhat v Praze 4 Modřanech cca od 16 hod…
ivetttaa
Před 9 lety
7
Kde se v Liberci vyfotit?
Dobrý den, prosím o tipy a rady, kde v Liberci udělat pěkné společné svatební fotky novomanželů. Ob…
arsgirl
Před 9 lety
5
Svatby v penzionu Boučí?
Prosím vás neměl jste někdo svatbu v Penzionu Boučí, nebo neslyšel jste jaké to tam je přemýšlíme o…
eeffkkaa
Před 9 lety
1
Penzion V Boučí - Lysá
Ahoj, hledám někoho kdo měl svatbu v tomto novém penzionu, je tu někdo takový? :) Nebo slyšeli jste…
eeffkkaa
Před 9 lety
2
Sháním levného fotografa Ústí nad Labem...
Sháním fotografa na 23.7 Ústí nad Labem
beautyfoto
Před 9 lety
3
Svatba 25.6.2016
Ahoj nevěsty ;) Už se nám to krátí!! Jaká je u vás atmosféra?? Pohoda, nervy? Já mám ještě ve stře…
sweettooth
Před 9 lety
1
1
2
…
897
898
899
900
901
…