Harmonogram koametickych příprav:)

Ahoj holky, zbývají mi 2 týdny do svatby a přemýšlím co z kosmtiky musím/mela bych /mohla bych kdy absolvovat, abych na svatbu byla nejkrásnější:) V plánu mám : - kosmetika(čištění pleti atd) - depilace - manikura/pedikura - peeling těla - prodloužení řas Nerada bych to nechávala na ctvrtek/pátek pred svatbou, neb to uz budu mit hodne jiných starosti. A nevím, jestli jsem na neco nezapomnela... Absolvovaly jste jeste neco? A kdy? Az za tyden, nebo neco muzu absolvovat uz tento tyden a porad to na svatbě bude vypadat super?
Odpovědět
Půjdu na vytrhání obočí akorát. Možná na manikúru a to si ještě rozmyslím, nějak se mi za to nechce dávat peníze - mám uplně krátké nehty. Kosmetiku určitě nenechávej na poslední chvíli, naopak. Po čištění bude podrážděná, červená a ošklivá. Mani/Pedi bych naopak volila max týden před svatbou, aby vydrželi - pokud bude gelová manikúra. Jinak tak den před svatbou, pokud bude obyč. Hlavně pohodičku, nejlepší je jít na masáž a užívat si klidu. No já jinak hlavně kadeřnice, tam jsem byla teď a to mám 20 dní do svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete čistění pleti, jděte co nejdříve. Ideální jsou 3 týdny před svatbou. Depilaci, manikúru a pedikúru stačí týden před svatbou. Ideální je 4-5 dnů před svatbou. Prodloužení řas je na Vás. Nenechavejte to ale na poslední chvíli,abyste měla čas si na řasy zvyknout. Přeji příjemné svatební přípravy. Ester
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?