Korzet + dokoupení nebo došití sukně?

Zdravím, potřebovala bych trošku popostrčit ohledně netradičních svatebních šatů. Napadla mne myšlenka koupení si pouze barevneho korzetu, viz. obrázky. Místo tkaničky na utažení bych dala stuhu(třeba barevnou k bílému korzetu). Myslíte, že je možné k tomuto stylu korzetu došít sukni a hlavně krajkové rukávy, aby to nevypadalo lacině? Popřípadě víte o někom, kdo dělá korzety v Ostravě? Díky za odpovědi:)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně tento korzet mám,a na svatbu bych si ho nevzala. Ty kovové spony vepředu se na svatbu nehodí.
Odpovědět
Promiňte za upřímnost, ale mně to spíše přijde jako spodní prádlo. Navíc došití dalších komponentů je někdy mnohem složitější než ušití kompletních šatů. Jestli přemýšlíte o netradičních šatech nebo dokonce extravaganci, našla bych si šikovnou návrhářku a švadlenu, které vám poradí a vymyslí šaty přímo pro vás.
Odpovědět
Spravny korzet by mel byt na miru si myslim. Z kvalitniho materialu, v kvalitnim provedeni, pocet a druh kostic dle toho, zda a jak moc jsi zvykla stahovat. Asi bych spis navrhovala vyhledat skutecnou korzetierku a domluvit se s ni, vymyslet cely koncept satu a nechat si to vytvorit od ni od zakladu. Par let zpatky tu byla nevesta s opravdovym korzetem, cele to bylo zpracovane do fialove barvy a bylo to nadherne. Bohuzel si nevzpomenu na jmeno.
Odpovědět
Profilova fotka
Je Tu Hannah b corsetiery, zkuste ji vyhledat
Odpovědět
Profilova fotka
Rádi Vám celou kompozici ušijeme. Pokud budete mít zájem napište do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem korzetierka, dělala jsem šaty, které zde byly zmiňovány, fialové s korzetem. I v letošním roce dělám několikery svatební šaty skládající se z korzetu a sukně. Určitě to nemusí vypadat nijak lacině, ale korzet musí být skutečně šití na míru, pokud byste se rozhodla koupit to, co máte na obrázcích, výsledek by vážně nebyl dobrý. Mám zde odkaz na web i kontakty, když budete chtít klidně se ozvěte, i nezávazně jenom pro konzultaci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?