Svatební raut v Pavilonu v Havlíčkových sadech

Nikde jsem se nečetla žádné recence, ani na fotky přímo z hostiny jsem nenarazila, proto dávám otázku do placu - máte zkušenosti s úrovní rautu v kavárně Pavilon v Havlíčkových sadech? Svatební obřad máme ve Viničním altánu a hostinu chceme právě v Pavilonu, chodíme sem sice velice často, ale svatební hostinu jsem tu snad nikdy neviděla, vždy jen obřad. Nedovedu si moc dobře představit, jakým způsobem to můžu zařídit (třeba i s vlastní výzdobou , kterou si potřebuju naaranžovat sama - KDY???) Potěší mě zkušenosti ať už z vašich svateb, nebo i ze svateb jejichž jste byly účastnicemi :) Zajímá mě hlavně kvalita pokrmů, obsluhy, výzdoba atd...Děkuju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, asi ti poradím jen v části otázky, ale snad alespoň trochu pomohu... 13.8.2011 budeme mít na tomto místě svatbu a také hostinu. Vše potřebné řeším s panem Šidíkem, který je v Pavilonu provozním. Mailem jsme od něj dostali nabídku svatební hostiny a teplého i studeného rautu, stačí si jen vybrat a oznámit jim to. Vaří tam bohužel jen při nějakých soukromých akcích, takže bohužel nebudeme mít příležitost vyzkoušet kvalitu, ale vzhledem k tomu, jaké akce se tam pořádají, tak jim v tomhle ohledu věříme. Fotky na webu, taky myslím vypadají dobře. Hostina i rautík se pořádá v prostředním křídle. Co se týká výzdoby, tak si ji máme přinést den předem a pokud to nebude nějak přehnaně složité, tak nám to sami nazdobí. Pokud bysme si to chtěli udělat sami, tak můžeme dopoledne před obřadem. Jinak obsluhu mohu posoudit z našich návštěv tam - je milá :))) Za recenze jídla budu taky vděčná :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi. Můžete někdo napsat čerstvé zlušenosti s tímto místem na svatební raut? Díky za každý názor.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj jestli chcete něco vědět tak se můžete zeptat mě já jsem tam dvaroky pracovala a svatby jsem tam dělala :)) Hlavně ty
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@teteka zase oživím diskuzi..doufám, že ještě někdo odpoví..prosím máte nějaké typy na výzdobu, organizaci atd.? máme v Pavilonu Grébovka obřad i raut poslední víkend v červnu..předem moc děkuji! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nemáte někdo aktuální zkušenost především rauty v pavilonu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
No a po roce to zkouším i já :) Nějaké nové postřehy a informace? Už se nám to blíží... :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?