Hotel a restaurace Starý Pivovar v Praze 5

Ahoj holky, máte někdo prosím zkušenosti s tímto hotelem a restaurací u Plzeňské ulice na Praze 5. Dostala jsem teď na ně kontakt a viděla webové stránky, fotky mají moc hezké, ale ještě jsme tam nebyli až příští týden. Máme již zamluvenou restauraci, ale váhám jeslti tohle nebude lepší. Tak kdyby jste měla některá zkušenosti s tímto místem napište mi to prosíííííííííím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem se tam byla podivat a dojem byl skvely: uzasny pan Holub, ktery respektuje vase financni moznosti, moc hezka zahrada, cela budova je citlive zrekonstruovana. Dokonce mi nabidli, ze zavrou holtelovou restauraci, aby se tam nepletli cizi lide. Jedina nevyhoda je, ze to je u hlavni silnice a neni tam moc pekne okoli. My budeme mit nakonec hostinu jinde, ale Pivovar se umistil hned na druhem miste. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my budeme mít hostinu v tomto hotelu a zatim mam dobry dojem. Byla tam svatba teď v sobotu a na schůzce nám pan provozní ukazoval fotky a moc se nam to líbilo vyzdoba nádherna a přístup úžasný, jsou tam moc milí. Tak doufáme že to vydrží. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahojte, obnovuju diskuzi, plánujete svatbu některá tenhle rok v tomto hotelu??
Odpovědět
Opravdu nikdo?
Odpovědět
Profilova fotka
morusa: my jsem planovali, ale po tom, co jsem napsala mail a nidko se mi 3 dny noezval a ja tam musela volat a oni mi dvakrat slibili, ze zavolaji a nezavolali a ja musela zase volat a rekli mi, ze tedy poslou vse mailem, tak jsem se mailu nakonec doclala..............a nakonec ani neposlali kalkulaci na styl hostiny, jaky jsem chtela. Jen ze je raut mozny od 700 az po treba i 2000 kc za osobu. ......... takze komunikace hrozna. Pry je jidlo ve vedlejsi mistnosti nez kde se sedi a hlavni mistnost je normalne otevrena hostum restaurace. Myslim, ze je v Praze spousta bhodnejcich mist, kdyz chces mit na hostine soukromi ;-)
Odpovědět
No, my to tam máme rezervované od října s tím ,že od začátku ledna bychom měli vše dolaďovat, jenže se nám děje přesně to,co ty říkáš...komunikace nulová, pořád jen sliby,že vše pošlou a mně dochází trpělivost.Ano, v Praze a okolí Prahy je spousta míst, kde se to dá udělat a taky jsem je všechny obvolala, bohužel tři měsíce před je je už vše rezervované nebo aspon to, co by se líbilo nám. Co mi však nejde do hlavy je, že jsem si psala s třema holkama,co tam svatbu měli a všechny byly na výsost spokojené a žádný zádrhel, tak mi to nynější chování nějak nejde do hlavy.Co ale vím ,tak tam proběhla změna provozního ,který tam ted už zase není a podle všeho jim nepředal vše, jak měl..Kde to nakonec budete mít vy, jestli to není tajné?
Odpovědět
Profilova fotka
morusa: jj, presne, naslibuji, ale pak nic neposlou, nejsou k sehnani na telefonu. A nechces zkusit Pension Mlýnský domov? my to nakonec mame tam.ve ctvrtek tam jedeme zapaltiti zalohu, zkus to, za to nic nedas a muzes volat i takhle pozde vecer, prootze majitel je vetsinou v restauraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jednani s majitelem pensionu je skvele, poslali nabidku, reaguji rychle. je to tam utulne, zimni terasa, kde se i griluje. a hlavne majitel je opravdu spolehlivy!!!
Odpovědět
estrellita: ted na to koukám, kdyžtak ti písnu do IP, at nediskutujeme mimo téma. ;-) S tím pivovarem pořád doufám, že se to nějak urovná a že problém byl opravdu v provozním, protože ten nový se celkem snaží po tom,co jsem napsala mejla, dávám jim čas do neděle a pak se chceme rozhodnout ,akorát háček je v tom, že musíme najít něco jiného, pokud to nevyjde..
Odpovědět
Profilova fotka
Mam tri fotky z Pensionu ve svem albu, tak se koukni :-)
Odpovědět
Moruso: tak to koukám že nejsem jediná, kdo má problémy... jestli chceš, cinkni mi a povim Ti jak to máme my...svatbu tam budeme mít určitě, teď už se nám nechce nic jiného shánět...pošlu ti do IP mé číslo když budeš chtít...
Odpovědět
holky, ani mne se neozvali... odkud jste? můžu vám doporučit skvělou hospodu o kousek dál. Vevnitř nic moc, ale má to dvě zahrádky- jednu jako zimní zahradu a druhou terasu až pro stotřicet lidí. pan provozní je super, na všem jsme se dohodli a nic není problém, je to i finančně dost v pohodě!
Odpovědět
Článek se načítá
Miguelko, povídej!! Já jsem z Prahy 5, takže si ráda nechám doporučit... i když v pivovaře už máme zaplacenou zálohu, ale kdyby nereagovali, tak od nich radši utečem :-D kdyžtak mi to napiš do IP, ju?? :-) díky!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
Zdravíím, nemá prosím někdo aktuální info? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?