Zenichuv svedek

Profilova fotka
Holky dem nešťastná přítel chce za svědka svého bráchu má zvlášťni rodinu občas mám pocit že k nim vubec nepatří....ale ten jeho bracha jak bych to řekla no hrůza zarostlé neucesanej spinavej a ještě oznámil že oblek nemá že půjde v džínách pomooooc co teď nejradši bych ho na svatbě vůbec neměla bude ostuda a když si představíme ty fotk,y no hrůza teď otázka jak to říct příteli? Bojím se že se urazí atd řešili stě to některá?
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynat Pokud je to jeho přání, tak bych mu to nerozmlouvala. Ať je jaký chce, tak pořád je to jeho bratr! Maximálně bych si s přítelem promluvila ohledně vizáže, ale eliminovat je ze svatby, protože jsou jiní, je nesmysl, především když jde o tak blízkou rodinu. A řešit, že ho nechceš na svatbě kvůli fotkám?! Pokud to tak vadí, tak se domluv s fotografem, ať vás bere pod takovým úhlem, kde on moc nepůjde vidět... A těch fotek s ním bude jen pár, zbytek už můžete mít načančaný...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynat Vůbec bych do toho příteli v tomhle případě nemluvila. Předpokládám, že on taky neříká koho můžeš a nemůžeš mít za svědka, tak bych to prostě přešla. Neučesanej brácha v džínách na svatbě rozhodně není tragédie a jestli ho přítel chce za svědka protože chce a ne protože mu nikdo jiný nezbývá, tak bych ani nepípla. :-) A třeba bráchu něco osvítí a na tu roli svědka se výjimečně i zkulturní. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak oni snima sou i jiny problemi a rozmlouvat mu to nebudu jen premyslim jak setrne rict aby si ten oblek sehnal nebo aspon aby si vypral
Odpovědět
:-o neměla jsem svedka ale svagrovou...no přišla v kapsacich:) a od ty doby ji všichni znají jako tu v teplakach. nakrklo me to protoze svagr prisel v super obleku s motylkem ale ted to beru s humorem
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak tento problem jsme neresili, jen nam tam prisel partner jedne kamaradky opravdu v dzinach a kosili a to bylo opravdu nevhodne, ale co... Od svedka se samozdrejme ocekava i vhodny odev, volbu svedka bych taky nerozmlouvala jen bych ho postouchla, ze by bylo fajn, kdyby si s nim promluvil ohledne vhodneho odevu a uvidis, co ti na to rekne... Drzim palce, at to dobre dopadne, at uz to bude jakkoliv :-) P.S. pokud to ale nedopadne, nelamej si s tim hlavu a uzivej si vse ostatni... Obleceni nekoho dalsiho te prece nerozhazi a fotky? budou i jine a je opravdu jedno, co bude mit na sobe svedek, ktery bude max na skupinovkach ;)
Odpovědět
...
Odpovědět
Pokud ti tak vadí, že nemá oblek a právě proto v něm nepřijde, tak mu prostě nějaký za svoje prachy kup/půjč, zkus ho poprosit, resp. tvůj nastávající, aby se oholil a učesal a jelikož je to jeho přání, měla bys to respektovat. Zkus si představit, že by jsi byla v jeho situaci a on by ti tam nepřál tvou svědkyni.Co se týče fotek, nemusí být na všech.
Odpovědět
Ta "zvláštní" rodina bude za chvíli i Tvoje... takže bych se asi snažila zaujmout trochu jiný postoj. Svěděk ženicha je jeho svědek a ne tvůj - tzn. nerozhoduješ o něm ty, ale ženich a nesnažila bych se mu to nadiktovat jinak. Co se týče vizáže, myslím, že o to by se měl postarat ženich a doladit to podle místa - pokud máte svatbu v nějakém kulturáku na vesnici, tak proč ne, ale pokud v kostele, tak tam by mu to měl trochu rozmluvit, případně zvolit variantu (tmavé džíny a košile...) která nebude nikoho urážet :-)
Odpovědět
Ta divna rodina je rodina, ktere se stanes clenem, takze bych si natvem miste dukladnerozmyslela zda to opravdu chces a pokud ano, jak s tim nalozis. Zenichuv bratr mu je zrejme blizky, takze bys ho mela respektovat a chovat a vyjadrovat se podle toho. Nemusis je mit rada, ale respekt potreba je. Kazdopadne problem ohledne hygieny a vzhledu bych citlive prenesla na pritele, at to vyresi on.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?