Jsem divna, když nechci rozlučku?

Profilova fotka
Především chci napsat, že je to diskuze, tak budu ráda za každý názor i za ten, který se semnou neshoduje. Každá jsme jinačí, kdyby každá žena měla stejný názor, tak by to bylo o ničem, že?:) Nechci se hádat, pouze sem napíšu své pocity a dojmy. Na nikoho nenarážím a ani nechci urazit. Ženy... koukám na beremese a vidím strašně moc fotek z rozlučky. A tak mě najednou došlo.. Proč bych se měla s něčím loučit, když mi to vůbec chybět nebude? Moje pocity jsou z toho strašně smíšené... Chápu, že je to jen ze srandy a že to takhle vůbec brát nemám... Ale dělá se mi ouzko z těch úkolů a všemožných věcí. Nikdy jsem nechodila a neprosila chlapa o číslo nebo o to aby mi dal kondom, či zaplatil panáky. Tak proč bych to měla dělat teď? A celkově... jak jsem si představila, že ty ukoly plním, tak mi najednou bylo líto mého přítele..Jasný.. chápu že to zase je jenom jako a mám to brát s rezervou, ale jsem vážně jediná kdo na to moc není? Teď mě ještě napadl striptér. Panebože proč bych se měla koukat na jiného chlapa, když jediného kterého chci mít a vidět ho je ten kterého si budu brát. Mně prostě příjde rozlučka nefér vůči němu...nechci a ani nemám zapotřebí si něco dokazovat rozlučkou... Samozřejmě jeho rozlučku už mu plánuje svědek a jsem za to ráda :-) ale svojí asi odmítnu. Jaký na to máte názor vy? Nikoho neodsuzuju.. sama mám kamarádku, pro kterou přesně tyto úkoly jsme vymyslely a dokonce si řekla o striptéra. Jak říkám, každá žena je jinačí.. Nevím jestli to je teď mým obdobím... jsem teď nějaká uzavřená a ani do společnosti se mi moc nechce.. Tak se kdyžtak omlouvám, za dlouhý text a snad jsem nikoho neurazila.
Odpovědět
V první řadě rozlučka nemusí být jen o striptérech, úkolech a podobně :) ale - já jsem taky rozlučku nechtěla, její smysl příliš nechápu. Holky ji vymyslely, daly jsme si snídani, byly jsme na wellness, na večeři a na drink, což bylo moc fajn. Pak ale přišlo "máš rozlučku, musíme hrozně pařit a musí to být legendární". Logicky to bylo hrozné :) o půlnoci jsem byla doma, a je fakt, že tady to násilné paření mi dojem z celého dne zkazil. A to jsem žádné úkoly plnit nemusela, neměla jsem žádné serepetičky na hlavě, oblečená jsem byla naprosto normálně, prostě dámská jízda. Jen ten pocit "teď musíš pařit, jakoby to bylo naposled" byl fakt hroznej.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam na to stejnej nazor, nechapu proc se to jmenuje rozlucka se svobodou. Za druhy nechapu ozirani se do nema, nechani se oblejzat stripterem/stripterkou apod, videla jsem i penisovy tykadla na hlave atd, tenkrat jsem si rekla,ze na to se snizovat fakt nebudu. Ja sla s kamoskama na vino a tancovat,ale braly jsme to jako normalni holcici dychanek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora95 nebudu mít rozlučku, nějak mi to nic neříká :-)
Odpovědět
Když se loni vdávala kamarádka, tak jsem vymyslela, že uděláme rozlučku. Udělala se rezervace v restauraci. Proběhlo to tak, že jsme poseděly, popovídaly si, daly si nějakého panáčka :-) a pak jsme se v klidu rozešly do svých domovů. Všem se nám to líbilo :-) Mám podobný názor jak ty a pokud budu mít nějakou rozlučku, tak si řeknu co chci a co ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni přesně..jsem ráda, že to vidí někdo podobně. To posezení při vínku, nezní vůbec zle :) Děkuju mockrát
Odpovědět
Jsem na tom stejně :-) Navíc to mám teď v práci takové halabala a budu ráda, že budu mít volno aspoň týden před svatbou :-D ale kamarádky už na mě taky kuly pikle, ale včas jsem to zarazila, ráda si s nimi zajdu na skleničku, ale takovou tu v klidu, kdy pokecáme posmějem se, ale ne žádné přehnané opijeni se a paření do rána :-) Na to už jsem asi stará :-D
Odpovědět
Já žádnou rozlučku neměla a jsem s tím úplně v pohodě :-) Myslím, že je to věc každého, jestli si má nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já rozlučku taky nechtěla a nakonec mě holky vzali do Bruna (dětský koutek se vstupem i pro dospělé) a vyblbly jsme se tam suprově. :) Ne vždy to znamená se ztrapňovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
U mě taky nebude;-) a pokud ano jen pivko ,disco a domů;-):-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi to přijde zvláštní, hlavně nejsem ráda středem pozornosti a nechci, aby mi někdo něco zařizoval, abych já byla "ten hlavní aktér" na kterého se upíná veškerá pozornost. Jinak ale striptýz a takové věci by mi nevadily, asi... A posezení už vůbec ne. Ale taky moc nechápu, proč by se člověk měl loučit s něčím, možná před 100 lety, ale teď je doba jiná :-))
Odpovědět
Profilova fotka
já tenhle týden byla s kamarádkou posedět a ona se mě ptala na rozlučku a jak jsem ji řekla že nebude tak o tom ani nechtěla slyšet :-D že to musíme oslavit :-) tak uvdím :-) jinak jednou jsem viděla striptéra na rozlučce a říkala jsem že tohle nechci že je to nechutný a taky nemám zapotřebí aby mi někdo cizí strkal ptáka před obličej ]-( a ukoly bych taky nechtěla plnit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už se mi vdávaly tři kamarádky a "rozlučku se svobodou" měla jen jedna. A ta byla v principu stejná, jako popisuje jitulkax o kousek výše. Daly jsme si dobrou večeři, pokecaly o všem možném i nemožném ;) a potom se v klidu rozešly do svých domovů. Kamarádce jsme daly pár dárků a ona si trvala na tom, že nám zaplatí tu večeři. Bylo to prima, klidné, nenucené a všem se nám to líbilo. Já se chystám to udělat taky tak, pokud bude čas. Týden před svatbou jedeme totiž na dovolenou s naší bandou :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Já chtěla rozlucku v tom stylu,že vezmu holky někam na večeři,posedime a pokecáme. Akorát mi dnes kamarádka,kterou bych tam chtěla nejvic řekla, že nemuze. Jinak mi stripter, panáky s ču*akama (damy prominou), tykadla a podobný věci přijdou trapný..
Odpovědět
Já také žádnou nemám. Jen jsem s lidmi v práci o pauze posedela a bylo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja take nemam rozlucku, ani pritel. Nejakna to nejsme a mame dve deti, z toho to mensi je maly mimi, takze ja po rozlucce vubec netouzim. Rada si uziju svatbu, ale rozlucku k tomu nepotrebuji. ;-) ;-)
Odpovědět
takovouhle rozlučku co píšeš bych tedy taky rozhodně nechtěla :-D my to pojali jako party pro naše kamarády - já si pozvala svých 6 nejbližších kamarádů, manžel tam měl kamarádů o dost víc, jelikož se to dělalo na vsi odkud pochází. Pekli jsme prase, pivo teklo proudem a každý si to užil přesně dle svého. Rozlučku se striptérem, plněním úkolů... to by mě trefilo :-D S kamarádem jsme si z toho dělali akorát srandu a na základě toho mi připravil z hecu pro "tým nevěsty" placky - holky měly nápis "last blow job?" a kluci "yes please"
Odpovědět
Profilova fotka
@poirotka11 Máš pravdu v tom že jsem taková, ale nevymlouvám se kvůli příteli.. ale kvuli mě, protože i když je to jen zabava a hra, tak bych se necítila moc dobře, že chci číslo od jiného chlapa než od mého. Vím, že to nikdo nebere vážně..ani holky, ani ten chlap.. jen proste mi nejak nejde do hlavy, proc se to dela? Jakoze si mam naposledy uzit, ze uz si nikdy jindy neuziju? Ja si prave teprve zacnu uzivat v tom manzelstvi :-). Ale máš pravdu... když něco nechci, tak to tam proste nebude, ale proč bych si měla odpírat příjemné popití s kamarádkami... Děkuju ti :)
Odpovědět
Já teda taky nemám zájem o rozlučku se svobodou a už vůbec ne v takovém tom typu: svezeme se do baru limuzínou a pak se přede mnou budou točit koule striptéra. Ještě jsme s přítelem pouvažovali, že bychom s přáteli poseděli v naší hospůdce, ale asi i to budeme kašlat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcetta To je super :D není špatné to pojat třeba jako grilovačku :-O
Odpovědět
@barbora95 musím říct, že to bylo fakt super a jsem ráda, že jsme to tak udělali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Žádnou jsem neměla, ani jsem na to neměla čas. Nemrzí mě to, mám víc přátel chlapů než ženských a na takové ty klasické "babince" moc nejsem. Zašla bych tak akorát pokecat někam na jídlo, dala si k tomu nějaké dobré pití - ale to jsme chodili se společnými přáteli s mužem před svatbou taky a sem tam když se objevíme v rodišti, zajdem i po svatbě. A upřímně řečeno - striptér? Není nic víc k smíchu, než zcela oholený borec, co vám mává svým schlíplým přirozením před obličejem a hýbe se při tom jak při souloži :-D Příšerné "kozodorty" a "ptákodorty" mi přijdou naprosto nechutné a nevkusné a úkol typu někoho sbalit? To mi přijde stejně dětinské, jako hrát flašku... Takže "rozlučku" jsme s manželem vymysleli tak, že jsme si zajeli spolu do wellness, nechali se namasírovat záda, zajeli si na skvělou večeři a víno.
Odpovědět
Profilova fotka
@veru2016 :-D :-D :-D panaky s cu....ja byla tak slusna ale tohle me fakt rozesmalo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@spruzinka :-D :-D :-D ja se asi pocuram smichy :-D toucit koule striptera :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni je to masakr :D jsem dokonce ráda, že to neuvidím :D protože jakmile bych něco takového zahlédla, tak bych si na toto vzpomněla a musela bych se fakt smát :D
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi tak hele, ja si myslela,ze komenty vyse mi zlepsili den, ale ty, ty jsi tomu nasadila korunu a uz se fakt valim smichy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ne proč já taky rozlučku nechci na co. Já už se vybouřila až až :-D Max udělám víkend před svatbou grilovačku s pár známými, ale nic bujarého. Takové ty různé párty alá styl Anglie a Amerika mi přijdou poněkud trapné.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora95 ja mela jen veceri a pak drink v baru s kamaradkami, bez striptera apod. a bylo to fajn. Vyrazily bysme i normalne, jen jsme vic resily svatbu a manzelstvi a bylo to nazvane jako rozlucka. Jake si to udelas, takove to je.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora95 ja byla na striptyzu jednou naprostym omylem, sli jsme do klubu a tam byl striptyz a nikdo to netusil. Nejakej slizoun stredniho veku v ruzovych tangach a pytlickem nestesti v nich mi zkazil par let zivota :-D Jako ale musim uznat mame tu klub kde maji obsluhu nahore bez ( i dole bez pokud chces ale o to fakt nestojim) a to je pecka, ja nestojim o suliny v tangach ale tenhle klub si da zalezet na tom koho zamestna a reknu ti jak mam oci jen pro toho svyho, takovej hasic neni vubec spatnej :-D borce jsem teda videla jen na nejaky show, ale na drink bych tam klidne sla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni "Naprostým omylem" Jasnééééé :-D očávání VS realita viz foto :D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?