O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak velký dort?
Ahoj holky, prosím vás, kolika patrový bych měla mít dort pro cca 75 lidí? Nechci, aby zbylo, výslu…
miliiik
Před 11 lety
10
Jak či co volit jako výzdobu - Štípa
Dobrý večer dámy, máme na letní svatbu zarezervovaný Štípský šenk. Neměla jste tam vy/známí/kamar…
mrshka
Před 11 lety
2
Fotograf-5.9.2015-okres Nymburk
Dobrý den, hledám fotografa na naší svatbu, která se bude konat v sobotu 5.9.2015 na zahradě u …
fotorepo
Před 11 lety
5
Hadrový kapesníček s textem Praha a okolí, kdo by udělal?
Dobrý den, na poslední chvíli bych si ráda nechala ušít jeden kapesníček s textem, dodání max do 5 …
svatba1212
Před 11 lety
1
Botky na aliexpress nebo e-bay
Nevím jak vy, ale já v ČR nějak nemůžu sehnat pěkné botičky na svatbu. Navíc mi přijde, že cena je …
lenat
Před 11 lety
8
Video celého dne (Teplice) - ceník?
Chtěla bych touto cestou vyzvat kameramany, zda by mi mohli zaslat ceníky svatebního videa (celého …
videobrel
Před 11 lety
9
Místo pro svatební hostinu - Chrudimsko, Ústeckoorlicko
Ahoj holky, prosím nemáte nějaký tip na svatební hostinu? Obřad budeme mít v Luži na hradě a jsme z…
chiquita
Před 11 lety
2
Úřad nebo obradní sín?
Ahoj, holky prosím vás co je lepší napsat na svatební oznámeni kde se bude konat obřad- na Městským…
lluckaa15
Před 11 lety
4
sponzor fóra
Místo v Praze / Svatba v létě
Zdravím vás nevěstinky... Moc bych vás chtěla poprosit o pomoc...v létě 2015 chceme mít svatbu, nic…
kvetaszenkova
Před 11 lety
9
Fotograf 13.6.2015 - Kuks, Dvůr Králové nad Labem
Ahoj, prosím o kontakty na dobré fotografy na Trutnovsku. Uvítáme i studenty, kteří mají fotografov…
zdeneksvoboda
Před 11 lety
8
Pro Bazar : Nic si nekupujte od Kaeth01 nefér jednání !!!
Nevyzvedla si z pošty zakoupené boty, které mi neseděli a posílala jsem jí je nazpět !
errrrricka
Před 11 lety
1
Proč se mi nezobrazuje, co se mi líbí?
Když kliknu na fotku (např. v inspiracích) a označím "líbí se mi" proč se to nezobrazuje v "co se m…
elkam
Před 11 lety
5
Fotograf na zámku Liblice
Dobrý den, s přítelem plánujeme svatbu na Zámku v Liblicích 18.7. a proto poptáváme fotografi, hl…
svatebni_fotografka
Před 11 lety
5
Hostina Milevsko, Písek a okolí
Ahoj, tak my máme s přítelem svatbu na září, ale stále nemůžem najít žádnou hospodu,nebo penzion se…
lluckaa15
Před 11 lety
10
Svatebni oznameni recyklovany papir
Ahoj, napada vas, kde by mi vyrobili takoveto oznameni? Nasla jsem jen na zahranicnich webech...Dik…
printia
Před 11 lety
5
Místo pro civilní svatební obřad na Příbramsku?
Ahoj, plánujeme na příští rok svatbu, ale zatím jsme stále nenašli to pravé oddací místo. Nevěděl b…
martikerka
Před 11 lety
9
Statek - Tábor. Neznáte prosím někdo nějaký statek či venkovní postory vhodné ke svatbě?
Jde nám o to, abychom si mohli pronajmout jen místo, kde by byl obřad, hostina i ubytování. Občerst…
statek_vletice
Před 11 lety
6
Místo pro svatbu - okres Příbram
Zdravím. Prosím poradíte místo pro svatbu v okrese Příbram nebo spíše kolem Solenic? Děkuji
statek_vletice
Před 11 lety
2
Svatba a hostina pro 80-100 osob středočeský kraj
Ahoj, prosím nemáte doporučení na příjemné místo pro uspořádání svatby a hlavně hostiny ve střední…
statek_vletice
Před 11 lety
9
Místo na svatbu Příbram, Dobříš. Máte nějaký tip?
Líbí se mi to na "Čapkárně", ale tam už měla svatbu sestra. Též je to pěkné na Vysoké u Příbrami, j…
statek_vletice
Před 11 lety
8
Svatba na statku ve Středočeském kraji, víte o místě?
Ahojky, nevíte někdo o nějakém pěkném místě, kde by mohl proběhnout obřad a zároveň hostina (párty)…
statek_vletice
Před 11 lety
1
2
32
Svatební místa v Praze a okolí, poraďte
pomooc, uz je to tady.. budu se vdavat :-D ..14.6.2014 prosim, prosim, muze mi nekdo poradit nejaka…
statek_vletice
Před 11 lety
13
Místo na svatbu + hostinu, Praha a okolí, prosím o radu
Hledám místo na obřad a hostinu v Praze nebo okolí - ideálně směr Příbramsko, červen 2014. Buď aby …
statek_vletice
Před 11 lety
18
Obřad+hostina+ubytování v jednom, Praha a okolí. Tip?
Ahoj, nemáte někdo typ na místo pro uspořádání svatby. - Obřad+oběd+party a ubytování v jednom -…
statek_vletice
Před 11 lety
1
2
42
Vlasová a kosmetická stylistka okolí vsetín, rožnov, valmez můžete mi někoho doporučit?
prosím můžete někoho doporučit. Ale potřebuju aby to byl 1 člověk který mě učeše i namaluje a hlavn…
katerina_m
Před 11 lety
2
Korálová svatební kytice + výzdoba nějaké tipy
Budu mít svatbu v korálové barvě. Napište mi tipy vsetín, valmez, rožnov
nanionka
Před 11 lety
1
Vlasová a kosmetická stylistka okolí vsetín, rožnov, valmez můžete mi někoho doporučit?
Potřebovala bych kadeřnici a kosmetičku v jendom.Můžete mi napsat tipy?
nanionka
Před 11 lety
1
Snubní prsteny z chirurgické oceli se zirkony
Ahoj holky, ráda bych se zeptala těch z Vás, které máte snubní prsteny z oceli i s kamínky, jestli …
funnym
Před 11 lety
13
Hledám vše na jednom místě - max 1h od letiště
Ahojte, Prosím o nápady a doporučení! Chtěla bych vše na jednom místě nebo přechod par metru. Venk…
dolcevilla
Před 11 lety
10
Plna moc
Ahoj, potrebuju od brachy v CR zaridit Vysvedceni o pravni zpusobilosti k uzavreni manzelstvi, a to…
l_a_u
Před 11 lety
3
1
2
…
1285
1286
1287
1288
1289
…