Místo na svatbu Příbram, Dobříš. Máte nějaký tip?

Profilova fotka
Líbí se mi to na "Čapkárně", ale tam už měla svatbu sestra. Též je to pěkné na Vysoké u Příbrami, jenže tam se zase ženil bratranec a na Dobříši na zámku je to jak na "běžícím pásu". Nevěděly byste tedy o nějakém místě v okolí Dobříše či Příbrami?
Odpovědět
Profilova fotka
Sice to není Dobříš, ale my měli svatbu v Mníšku na Skalce a byla to nádhera ;-) A půlka hostů jela právě z Příbrami
Odpovědět
My máme Červený Hrádek u Sedlčan, je to kousek a moc pěkné místo. takový romantický a zastrčený. Hned vedle je zámecký park s rybníčkem, určitě tam budou hezké fotky. Oslavu pak v Liškově mlýně, od Příbrami už tuplem co by kamenem dohodil...:-) A v L.mlýně dělají taky obřady... je to moc krásné místo:)
Odpovědět
Profilova fotka
Manzel je z Dobrise (takze nekteri hoste jeli z Dobrise, nekdo z Pribrami a vetsina z Prahy) a meli jsme vse na Mnisku - svatbu na zamku (7000,- tj. nejmene za polovic nez zamek na Dobrisi - zmenili ceny, tak ted je to ta pulka - a na zamku jsme ten den byly jen 2 svatby, spis jsou asi na Skalce), apartman na zamku (1500,-, byli jsme zrejme prvni, takze uz to asi budou mit lepsi), hostinu U Kaji Marika pod zamkem. Fotky + reference v albu.
Odpovědět
My se vezmeme na Orlíku na zámku...tam to bude určitě taky ksráný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus zámek hořovice nebo hrad Točník, to už neni zas tak daleko
Odpovědět
Ahojky mám nejlepší zkušenosti - obřad zámek Březnice, hostina i zábava Na Statku v Březnici (skvělá paní provozní se vším pomůže). Ubytování na náměstí v hotelu Vlčava, nebo ve sporthotelu Vitality, hudba Bosáci, fotogram Jakub Deml, šaty salon Buštěhrad.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?