Jak velký dort?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím vás, kolika patrový bych měla mít dort pro cca 75 lidí? Nechci, aby zbylo, výslužky žádné nebudou. Díky :-)
Odpovědět
Minimálně tři patra, to vychází tak na 60 kousků, takže možná budeš potřebovat čtyřpatrový, nebo třípatrový a k tomu jeden normální velikosti.
Odpovědět
Velikost by ti mela rict cukrarka. ale spis na kila. Prumer pater muze byt ruzny a podle toho i jejich pocet. My meli ctyri uzka patra pro tricet lidi, trochu zbylo.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky.. já bych to tak nějak chtěla mít jasné dřív, než půjdu za cukrářkou, protože už jí chci říct, jak by měl dort vypadat.. A tak musím najít nějaký na netu.. a když říkáte třípatrový pro tolik hostů, budu hledat třípatrový :-) Vím, že můžu najít pětipatrový a nechat si ho udělat jen na tři nebo jedno patro a udělat tři patro., ale to by v mým případě bylo těžký - no imagination :-| :-D
Odpovědět
@daseeenka třeba ten třípatrový na cca 60 kousků má kulatá patra veliká : 30, 24, 18 cm, a běžný normální dort co má 24 cm ( vysoký cca 8cm) je na 16-17 kousků.
Odpovědět
@daseeenka když se podíváš ke mě na fotky mám tam dort a cukráška řekla že je na 70 lidí
Odpovědět
Profilova fotka
no tak paráááda, díky ;-) Už mám vybráno a když na někoho nezbude, řízků bude dost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbě se počíta 150-200g dortu na dospělou osobu. Tak to maš cca 11kg dort a to je minimalně na ty 3 patra. Kdy to spodní bude mít okolo 30cm.
Odpovědět
@daseeenka Ahoj, my měli pro 55 lidí dvoupatrový dort a ještě jeden velký nízký. Snědlo se cca 3/4 dvoupatrového dortu. Takže myslím, že pokud zvolíš třípatrový, anebo dvoupatrový a nízký tak jsi naprosto v klidu.
Odpovědět
My meli dvoupatrovy pro 40 lidi, cca 6 kg a zbyla 1/3 a to byl vyborny, jen toho cukrovi je na svatbach proste kotel ... My ho pak rozkrajeli do vysluzek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?