Svatba a hostina pro 80-100 osob středočeský kraj

Ahoj, prosím nemáte doporučení na příjemné místo pro uspořádání svatby a hlavně hostiny ve středních Čechách, kam by se vešlo až 100 lidí? Ideálně tak, aby tam i většina hostů mohla pohodlně přespat (přímo na místě nebo v blízkém okolí). Termín zatím nemáme, ale rádi bychom se brali v létě 2015, tak doufám, že se povede něco najít :) Pro hostinu nehledáme velký luxus, výhodou bude sportoviště a možnost grilování, chceme to pojmout trošku méně formálně. Jsem už trochu zoufalá z hledání, protože téměř nikde není taková kapacita. Budu vděčná za jakékoliv tipy:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mproch Hofmanův dvůr v Praze Vinoři. Není to sice Středočeský kraj, ale Praha, ale úplně na okraji směrem na Starou Boleslav. Je to opravdu velké, 100 lidí to pojme úplně bez problémů, všichni mohou přijet autem a ubytovací kapacity by se poblíž určitě našly. S grilováním taky není problém a dá se sedět uvnitř i venku. Není to sice žádný luxus, ale právě na trošku neformální zábavu to může být ideální místo. Byla jsem tam nedávno jako host na svatbě pro asi 130 lidí, takže vlastní zkušenost.
Odpovědět
jukni sem, Statek ve Starém Kolíně, často jezdím okolo a z venku to vypadá hezky http://www.statek-stary-kolin.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nedávno jsme se byli podívat na statku ve Starém Kolíně.. protože to máme hodně blízko a potřebujeme velký prostor pro 60 lidí, z toho 20 ubytovat, tato varianta nám přišla jako nejlepší. Bohužel jsme odjížděli docela zklamaní: paní neochotná cokoliv ukázat a vysvětlit, na ceník koukala jako když ho vidí poprvé.. nedovedu si představit s touto paní řešit věci ohledně svatby.. ještě bych chtěla upozornit, že ceny na jejich www nejsou konečné, ceny za tyto prostory se budou podle jejích info pro r. 2015 ještě zvedat. Co nás ale nejvíc odradilo byla zaplavená příjezdová cesta a část dvora. Nedovedu si představit v těch bílých šatech chodit v takovým blátu, navíc budeme mít na svatbě dost dětí, takže si dovedete představit jak by vypadaly.. na ukázku ubytování ani nedošlo, protože nám přišlo, že paní vyloženě obtěžujeme, ačkoliv jsme měli schůzku domluvenou předem. Mám ale i opačné názory na toto místo od jiných nevěst, asi záleží jak si to kdo představuje.. jedeme se ještě podívat do motelu Velký Osek a zřejmě ještě okouknout motel Železné hory, tak kdybyste některá měla zkušenosti s těmito místy, budu ráda za vaše názory. Díky emoticon
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naší restauraci a pension 5km za Prahou. Hostinu lze připravit až pro 110 osob, ubytovat můžeme až 35 osob v budově, několik stanů by se dalo postavit i na zahradě. Pokud máte zájem, pošlete mi Váš e-mail, poslala bych Vám více informací o cenách. příp. zavolejte, domluvíme si schůzku, osobně Vás provedu, ukáži prostory a připravím kalkulaci na míru dle Vašich požadavků. Krátké video o našich svatbách: http://www.youtube.com/watch?v=d6tKgR...
Odpovědět
Ahoj, moc děkuji za nápady, musím říct, že Hofmanův dvůr i Starý Kolín vypadají moc pěkně, přesně něco takového hledáme :) Tak doufám, že ještě nebudou mít uplně plno..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy, kousek od Přábrami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?