Svatba na statku ve Středočeském kraji, víte o místě?

Ahojky, nevíte někdo o nějakém pěkném místě, kde by mohl proběhnout obřad a zároveň hostina (párty) pro cca 100 lidí? Máte někdo dobrou zkušenost? Hledám místo tak max. do 100 km od Prahy. Všimla jsem si, že statky jsou docela ideální ... Ale netrvám na tom :) Děkuji všem za nějaký tip :)
Odpovědět
1
2
ahoj, také o tom přemýšlím... :-) http://www.rancvletice.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Vila Dreucici. Byli jsme se tam podívat, je to moc hezké, ale asi to bude i drahé. Cenovou nabídku ještě nemáme.
Odpovědět
Ahoj, no, ja jsem pobliz Kladna a nic pekneho jsem nenasla. Takze u nas to budou Vletice ranc-od nas je to 98km, takze z Phy je to jeste min :-)
Odpovědět
Profilova fotka
super je to v Penzionu v Polich, Velke Cicovice...Krasne prostredi, super jidlo, ale dost drahe...pres tyden za pronajem vc, spani 50 tis za den, o vik 70tis za noc....Myslim zhruba pro 35lidi....
Odpovědět
@kleinovl Jj, bydlime nedaleko a ta cena je silena. Resp. nam dost vadi ta "komercnost". Takze i kdyz to mame za barakem, radeji jedeme tech 100km 8-(
Odpovědět
Můžu doporučit areál Botanika. Není to sice statek, ale třeba se Ti trefím do vkusu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj,my jsme tam chtěli mít svatbu a nakonec jsme to odpiskali,i kdyz komerčně to na mě nezpůsobilo...Botanika je hezká,ale hodně proflaknuta...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus penzion Spaleny Mlyn, je to u Mnisku pod Brdy, krasna romantika a pani majitelka je priima. A pokud by Ti opravdu nevadilo jet 100 km za Prahu, tak u Plzne je Lesni restaurace Lipovka.
Odpovědět
Profilova fotka
@twistila a jeste mne napadlo toto: http://www.penzionhulin.cz/
Odpovědět
@kdyby: O Dřevčicích jsme také přemýšleli, ale jedna známá se tam vdávala a bylo to tedy opravdu dost drahé a nebyla spokojená s jednáním pana majitele a nedoporučuje nám to :( Tak jsme si raději ani nesjednali schůzku. Ale krásné to tam je, tak třeba to bude fajn :)
Odpovědět
@womanka: Taky přemýšlíme o Vleticích, prý je to tam krásné, ale z diskuzí tady jsem se dozvěděla, že s paní majitelkou bude asi "zábavnější" domluva, tak jsme zvědaví ... Už jste se s majiteli zkontaktovali, resp. měli schůzku?
Odpovědět
@terfar Děkuju moc za tipy :) Ten penzion Hulín vypadá taky dobře :)
Odpovědět
Článek se načítá
@twistila My jsme ji videli jednou-prave na prohlidce rance a tam na nas pusobila velice prijemne, lidsky. Oficialni pripravna schuzka as ceka v rijnu. Zatim jsem se nikde nic nedocetla-co znamena "zabavnejsi" domluva? :-) Podel se :-)
Odpovědět
@womanka no, zkoukni tuhle diskuzi a uvidíš sama :D http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s.... Ale ten poslední příspěvek na druhé stránce mě uklidnil, že snad nebude tak zle :D
Odpovědět
@twistila No, dekuju pekne :-D . Ale zaplatbuh-ten posledni prispevek mi vlil zase chut se vdavat do zil :-N . Myslim, ze vse je to o lidech, nalade, pozadavcich...a kdyby bylo neco vylozene spatne, poznali bychom to uz pri prvnim setkani, byli jsme tam pres hodinu urcite. Diky za tip na tu diskuzi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Uz jsem to psal nekolikrat, ale pokud hledate nejake vhodne misto pro konani svatby, pak zkuste navstivit nase stranky a podivat se do fotogalerie. Hrali jsme na temer 200 svatbach, je tam mraky fotek. Rad doporucim nektera mista, rad take upozornim na nektera miste, kde opravdu nedoporucuji delat svatbu, pokud si tedy nechcete zkazit svuj svatebni den.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, doporučuji Ranch Špejchar Želkovice (country restaurant, nádherné výběhy s koňmi, penzion..) viz http://www.spejcharzelkovice.cz/ skvěle tam vaří, když je krásné počasí, tak můžou udělat svatební hostinu hned u výběhů. Je to koušíček od Koněprus s z Prahy cca 40-50km původně jsme tam měli mít hostinu, je to kousek od nás a já jsem prostě cvok do koní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No není to jednoduché, sehnat nějaké pěkné místo kde dělají vše v jednom :-) Jednou se dostanete jen za obřad, raut a oběd za 30lidí na 60tis a nebo je to pěkné a cenově přijatelné, ale museli bychom mít obřad jinde. Což necheme. Nevím jak u Vás, ale jak oslovujete Vaše případná místa? Prvotně to zkusím e-mailem, žebychom rádi prohlídku a případně, zda nám mohou dát nějakou nabídku cenovou. Dost mě dostalo, že z 5 oslovených se ozvali jen 2 panziony. Tak nevíme co děláme špatně :-( Jinak zatím vede penzion Lony. Cenově přijatelné, zatím na nás vše působylo dobře. I když jsem tady četla i negativní ohlas, ale i poztovní.
Odpovědět
Statek v Želkovicích je pěkný, pan majitel příjemný, ale komunikace vázla. Když jsme byli na místě, vše si ochotně zapsal, naplánoval...jenže cenovou nabídku nám poslal snad až za měsíc a to už pro nás bylo dost pozdě, takže jsme to odpískali. Nakonec jsme zvolili Zámecký dvůr Veradice. Není to profláknuté, obřad tam může být venku i uvnitř. Hostina/oslava také může být hned v místě a je tam i ubytování s kapacitou 22 lůžek, minigolf...
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den,velice ráda bych vás touto cestou pozvala do areálu VIGVAM který se nachází ve středočeském kraji poblíž Kolína.U nás máte možnost obřadu,hostiny,rautu grilování a samozřejmě ubytování.Máme velké kapacitní možnosti.Nebráníme se uspořádat velkolepou hostinu či malou rodinnou svatbu.Velice rádi vás po předem domluvené schůzce provedeme celým areálem.Vypracovanou cenovou nabídku máte vždy do dvou pracovních dní. :-)
Odpovědět
@lucej Ahoj, na kolik vám udělali v Lony kalkulaci? Byli jsme tam jednou na obědě a moc se nám tam líbilo. Navíc přítel je blázen od aut, takže ideální spojení :-)
Odpovědět
@lucej ahojky, ta kalkulace na penzion Lony by mě také zajímala :-) Je to zatím můj tip, děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, předběžná kalkulace vyšla na 52tisíc. Není v tom ubytování a tvrdý alkohol. Kapelu, DJ, čok.fontána atd. dokážou zajistit taktéž. Cena by se pak měnila dle výběru meníčka... pěkné to tam je, to určitě. Především pak místo na focení a obřad. To nemá chybu :-) No máme v merku ještě jednu restauraci, která interiérem je jedno a to samé. Možná :-) ještě lepší. Tam budu vědět více infa během tohoto týdne.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych statek Všetice- u Benešova a pak ranč Vletice u Příbrami :) moc pěkná místečka na focení, co se cateringu týká tak naprostá jednička s hvězdou a super přístup!
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax Co je tady tak vtipného, že bychom se taky pobavili? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda ále, radšejc nic ;-)
Odpovědět
@lukashsax no a teď neusnu, jak budu zvědavá...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Kamarádka bude mít letos v září svatbu na Statku Blažejovice a nemůže si prostředí a domluvu s majitelem vynachválit. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?