Místo pro civilní svatební obřad na Příbramsku?

Profilova fotka
Ahoj, plánujeme na příští rok svatbu, ale zatím jsme stále nenašli to pravé oddací místo. Nevěděl byste někdo o místě, kam by se vešlo cca 60 osob, bylo by to uvnitř a přitom by tam lidé nemuseli stát namačkaní jak sardinky..? Předem děkuji za tipy (i jiné než dobříšský zámek :-) )...
Odpovědět
Ahoj. My budeme mit svatbu ve Vleticich na ranci. Pocet osob plus minus jako vy. Je tam moznost byt venku i uvnitr a je to cele s obradem, hostinou a nocovanim.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak jsem psal uz jinde, mrknete na nase webovky do fotogalerie. Je tam mraky fotek z temer 200 akci ruzne po republice, vcetne pribramskeho okresu a blizkeho okoli. Nektere objekty mohu vrele doporucit, jine bych urcite byt vami jeste zvazil. 8-) womanko, doufam, ze spolu nejsme domluveni? :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme zálusk na přábramský Zámeček. Ještě jsem tedy jejich obřadní síň neviděla (a někdo mi říkal, že to není moc hezký), ale my máme k tomu Zámečku vztah, takže to tam chceme uskutečnit za každou cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím :) Kamarádka se v r. 2009 vdávala ve Vysoké u Příbrami. myslím, že je to památník A.Dvořáka nebo někoho podobného. Bylo tam velice příjemné prostředí uvnitř i venku. Ale určitě stojí za to se tam zajet podívat, nevím, zda by to splňovalo těch 60 lidí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Maková hora, nebo Vletice, oboje nádherná místa a velice fotogenická! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím,doporučuji muzeum Chotilsko(je to na slapech) okres Příbram.Je to ještě neokoukané,my jsme tam měly svatbu první... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy, kousek od Přábrami.
Odpovědět
Ahoj, kamarádka měla obřad na rozhledně Onen svět a bylo to krásné ale záleží asi na termínu a počasí:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?