Botky na aliexpress nebo e-bay

Nevím jak vy, ale já v ČR nějak nemůžu sehnat pěkné botičky na svatbu. Navíc mi přijde, že cena je často přemrštěná vzhledem ke kvalitě.. Objednávala jste některá z vás na aliexpress, příp. e-bay? Neměly jste strach, že vám boty nebudou?
Odpovědět
Ahoj, já osobně měla botky z Aliexpress. Strach, že nepřijdou včas anebo mi nebudou, jsem samozřejmě měla, ale holt se s tím musí počítat. V mém případě naštěstí všechno dopadlo dobře a botky slavily úspěch na všech stranách.
Odpovědět
@luj89 nikdy bych si Nekoupila boty přes net. Co se týká poznámky o kvalitě a ceně v ČR, tak se příprav, že ebay je sice levnější, ale taky se to odráží na kvalitě, která je otresna. Jinak nevím, jakou cenu jsi ochotna za kvalitní obuv dat...
Odpovědět
@kacenkakaca Taky bych mnohem radši koupila boty v kamenném obchodě. Tam si je můžeš vyzkoušet a prohlédnout. Ale výběr je opravdu nic moc.. Ráda bych kvalitní pohodlné kožené boty kolem 1000 Kč, max. 1 500 Kč.
Odpovědět
@luj89 myslím, že to je reálná cena těch 1500,- za kvalitní kůží a konstrukci. Pokud hledas něco kvalitního, vyhni se ebay obloukem. Doporučuji třeba zajet do německa, rakouska, případně zkusit objednat z francie či anglie. Jinak za podívání stojí i zoot.cz, občas se tam najde zázrak a na vydejne to můžeš před placením zkusit.
Odpovědět
@kacenkakaca Děkuju :)
Odpovědět
@lenat a velikost obuvi si volila jakou normálně nosíš?:)
Odpovědět
@zuz34 jo jo, měli tam velikosti uvedený v americkým číslování bot, tak jsem to převedla z toho našeho a botky sedly jak ulitý :-) musím ale přiznat, že jsem byla nervozní jak sáňky v létě jestli mi budou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?