O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Neoholený ženich - strniště
Ahoj holky, co si myslíte o mírném strništi ve svatební den? Je to nevhodné? 8-) díky za názory
mish_ka
Před 11 lety
4
Počet kamenů v prstenu
Existuje nějaké pravidlo kolik kamenů by mělo být v dámském snubním prstenu? Někde jsem četla, že b…
fijonceee
Před 11 lety
14
Kde nechat ušít pánskou vestu? (ne pod sako, možnou nosit samostatně)
Prosím o tipy na nejlépe pražské krejčovství, salony aj., kde by ušili pěknou pánskou vestu bez les…
mianna
Před 11 lety
1
Zahrada
Ahoj všichni, chtěli jsme, místo rautu v restauraci si udělat zahradní párty, kde by jsme postavili…
bramburka82
Před 11 lety
1
Máte někdo zkušenost s DJ Petrem Jarošem DJ Peejay?
Měli jste ho někdo na svatbě? Hledáme dj na jižní moravě a na něj jsem nenašla nikde recenze ani di…
vasinka88
Před 11 lety
5
DJ pro česko-anglickou svatbu
Ahoj holky, jak řešíte nebo jste řešily DJ pro česko anglickou svatbu, měli jste DJ, který mluvil p…
petr_koval_photography
Před 11 lety
11
Vhodný dárek pro tchýni, poraďte
Ahoj kočky, potřebuju porad vhodný dárek budoucí tchýni ke kulatinám.. Jsem vážně zoufalá
kamika6
Před 11 lety
7
Kapela Nový Jičín 18.4.2015, prosím o nějaké tipy....
Hledáme se snoubencem kapelu na svatbu. Nechceme žádného DJ:) prosím pište tipy...Děkuji
kataol
Před 11 lety
5
sponzor fóra
Svatební centrum Tina Havířov a šití na míru v Moravskoslezském kraji
Holky drahé máte někdo zkušenost s tím to centrem? Popřípadě bych se ráda zeptala, či neznáte nějak…
nicolseda
Před 11 lety
3
Přítel svatbu striktně odmítá-máte zkušenosti?
Když jsme na to téma narazili poprvý (jenom povídání o tom, jestli se někdy v dalekym budoucnu veme…
lemona
Před 11 lety
1
2
...
3
67
Svatební šaty ze zahraničí (Francie)
Ahoj děvčata. V příštím roce jedu na dámskou jízdu do Paříže... přemýšlela jsem, že bych si třeba s…
linie_praha
Před 11 lety
4
Zlatohnědá výzdoba
Ahoj holky, rozhodla jsem se,že svatbu hodím do zlatohnědé barvy.Měla jste ji taky některá?Dejte s…
dennyna
Před 11 lety
8
Tipy na svatební cestu
Potřebovala bych poradit, chtěli bychom s přítelem na svatební cestu koncem srpna, nebo v září. A a…
satty
Před 11 lety
2
Ahojky damy, hledam zdobeni na auto s kaly nevite kde bych ho mohla sehnat?
Jednou jsem to nekde nasla na strankach ale ted kdyz to potrebuji sehnat nemuzu na to nikde narazit…
dennyna
Před 11 lety
3
Jak nazdobit kulaté stoly?
Ahoj,prosím o radu,musíme mít na svatbě kulaté stoly,nemáte některá napad jak je nazdobit?barva fia…
dennyna
Před 11 lety
3
Potahy na židle ano nebo ne
Ahoj, furt přemýšlím jestli potahy na židle jo a nebo ne..Židle na hostině jsou takové ty starší š…
endy85
Před 11 lety
15
Výzdoba ve vinném sklípku
Holky mám dilema :) asi jako každá... svatbu budeme mít ve vinném sklípku, nemáte nějaké inspirace?…
dennyna
Před 11 lety
2
Růžovo-modrá svatba (světle) - nemáte zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s modro-růžovou svatbou? Chtěla bych světlé barvy. Svatba je v srpnu. …
dennyna
Před 11 lety
11
Kolik průměrně stojí květinová výzdoba na svatbu?
Kolik stojí korsáž, kytka pro nevěstu, květinový náramek pro družičku apro svědkyni, kytičky pro ma…
andied
Před 11 lety
21
Wolframové snubní prsteny ?
Ahojky, ještě sice nejsme zasnoubení, ale víme, žena svatbu chceme wolframové snubní prsteny. Akor…
clauzuzu86
Před 11 lety
4
Valdstejn, Cesky Raj - zkusenosti?
Prosim o zkusenosti tech, kteri meli svatbu na Valdstejne. Byli jste spokojeni? Kde jste meli hosti…
our_wedding
Před 11 lety
1
Hledám vyzážistku z Turnova.
Ahojky holky, neznáte někoho? A jaké máte zkušenosti?? Děkuji za info :)
siima12
Před 11 lety
1
Kde nechat natisknout fotky?
Holky, kde jste si nechavaly vytisknout fotky? Nebo kde se daji poridit co nejlevneji kvalitni fotk…
mm_foto
Před 11 lety
7
Olomouc
Ahoj holky. prosím poraďte šikovnou manikérku v Olomouci? Nechci gelový nehty.ty se mi nelíbí...
masulka1967
Před 11 lety
1
Svatební fotokniha
Ahoj nevěsty, máte některá nějaký nápad na zajímavou fotoknihu? nechce se mi dělat klasické album :(
viki83
Před 11 lety
6
Fotografka B photography
Ahoj holky, mám prosbičku.. Někdy koncem léta jsem si domluvila fotografku B photography(Barbora K…
photo_nejedli
Před 11 lety
9
Kde si můžu nechat přežehlit šaty?
Ahojky, přišly mi šaty z ciziny a jsou trošičku pomačkané, kde bych si je mohla nechat přežehlit ab…
linduskah
Před 11 lety
1
Auto na svatbu Praha 15.5.2015
Zdravím ve spolek.. Nemáte někdo nějaký tip na půjčovnu aut s řidičem.. Chtěla bych dvě auta ideáln…
svatebnidj
Před 11 lety
2
Rýha v prstýnku
ahoj nevěsty, už jsem tento dotaz psala, ale moc sem se nedozvěděla.nmůžu se zeptat na váš názor, n…
smea
Před 11 lety
5
Podvedený manžel
Ahoj děvčata, já už po svatbě nějaký ten pátek mám, ale nenapadlo mě lepší místo, kam se obrátit...…
barter
Před 11 lety
1
2
...
...
3
4
96
1
2
…