Fotografka B photography

Profilova fotka
Ahoj holky, mám prosbičku.. Někdy koncem léta jsem si domluvila fotografku B photography(Barbora Kupková) a 25.11.jsem jí psala ohledně konkrétní domluvy a představy. Bohužel od té doby z její strany žádný kontakt. Máte s ní někdo zkušenost? Budu ráda za informace. Děkuji
Odpovědět
Dobrý den, fotograf by měl komunikovat a být spolehlivý. Samozřejmě stát se může cokoliv, jsme jen lidé. Já bych z toho byla nervózní. Jednu domluvenou fotografku jsem takto odřekla, protože mi její jednání přišlo neprofesionální a nakonec jsem byla ráda. Našla jsem fotografa, který komunikoval na jedničku, fotografie dodal bleskově a nebyl nejmenší problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@lilavatty jestli má dovolenou, či třeba je nemocná, mohla by aspoň poslat sms. Je sice čas adventní a každý má hodně práce, ale komunikace je důležitá. Já musím taky reagovat skoro okamžitě. Každý chce hned vědět na čem je!
Odpovědět
Profilova fotka
V dnešní technické době, kdy má každý mobil, internet v mobilu atd mi to přijde divné....osobně třeba upozorním že budu pár dní mimo a to v případech jako jsou hory, sjíždění řeky atd., kde člověk mobil fakt moc nevytahuje. Jinak většinou reaguji ten den... Ale třeba k tomu má fakt fotografka důvod a vše se vyřeší....
Odpovědět
Profilova fotka
pokud nemáte zaplacenou zálohu a podepsanou smlouvu, poohlédla bych se jinde. Tak jak píše @mm_foto je velice nepravděpodobné být nezastižitelný skoro měsíc. Obzvlášt my, na volné noze, musíme odpovídat na poptávky co nejrychleji, protože prostě vždy platilo a platí, kdo dřív příjde, ten dřív mele...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě, že důvodů může být víc, ale třeba jen email přehlédla, nebo ji skočil do spamu. Mně se stalo něco podobného, když jsem psala Zuzce Scharf, aby mi poslala ceník. Týden se mi neozvala, byla jsem docela nemile překvapená. Ale zkusila jsem jí napsat podruhé, a ozvala se okamžitě, omluvila se, že první email prostě neviděla (možná nedošel, nevím), a hned jsme se domluvily. Napište jí znovu, třeba se hned ozve. Pokud má hodně práce, nemá čas reagovat na emaily "hned" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli jste ji psala jenom maila, zkuste telefon. My meli napr v minulosti problemy se spamovym filtrem, ktedy odfiltrovaval i zname adresy. Ze zkusenosti nasich kolegu zname taky pripady, kdy i pres moderni dobu se stalo, ze skoncili v nemocnici bez pristupu na mail a mohli jen psat sms.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jí nejdříve psala na facebooku, a ukázalo se mi, že to přečetla,ale neodepsala. Tak jsem zkusila email a také nic. Telefonní číslo bohužel na stránkách nemá..... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
U FB se může stát, že pokud má fotografka děti, tak jí to nějak odklepnou nechtěně, pokud se neodhlašuje. Co nás ale překvapuje, že na sebe nemá tel.kontakt na stránkách. To osobně nám přijde hodně nešťastné a trochu podezřelé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?