Svatební šaty ze zahraničí (Francie)

Ahoj děvčata. V příštím roce jedu na dámskou jízdu do Paříže... přemýšlela jsem, že bych si třeba svatební šaty mohla koupit tam. Máte některá zkušenost s nákupem šatiček někde v zahraničí? Jak to třeba vyjde i cenově? :)
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi na znacke.... ja mam moje primo ze spanelska zn la sposa... jsou cele z prave krajky a splnili uplne vsechy moje naroky a predpoklady. takze spokojenost ale v parizi bude urcite hodne zajimavych modelu :)
Odpovědět
jj v to doufám, minimálně si odnesu nějakou představu a nechám si je ušít ;) zatím ani nemám moc představu co chci.. do zásnub jsem v tom mněla jasno, se zásnubami přišly i jiné myšlenky :D
Odpovědět
Podívejte se na str. http://www.1001mariages.com/annuaire/..., najdete tam kolekce návrhářů i konfekčních výrobců svatebních šatů, včetně adres jejich atelierů. Můžete si dopředu koupit časopis Mariages /v Praze prodává např. prodejna v Jungmannově ul./ V okolí stanic metra Anvers a Barbes Rochechouart je hodně obchodů s levnými šaty čínského původu - kvalita odpovídá ceně. Asi největší francouzská značka je Cymbeline, v Praze ji zastupuje salon Romance Paris.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?