Růžovo-modrá svatba (světle) - nemáte zkušenost?

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s modro-růžovou svatbou? Chtěla bych světlé barvy. Svatba je v srpnu. Barvy by měly být podle kytky. Výzdobu chci jemnou, romantickou. Nikde jsem, ale nic nenašla ;-( Líbí se mi ombre výzdoba, ale tmavě růžovou bych vyměnila za modrou. Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkušenost se svatou zatím nemám, ale já osobně bych modrou s růžovou dohromady nedávala, zdá se mi, že se to trošku bije. Přijde mi zajímavá růžová v kombinaci ze světle zelenou, je to jakoby imitace květiny, zelené listy a růžový květ. Pokud i přesto trváš na té modré, tak bych šla spíš do tyrkysové. Já se taky rozhoduju jakou barvu zvolit, nechci mít klasiku jako každý, světle růžovou, fialovou, oranžovou atd. Proto přemýšlím právě o tyrkysové, která v kombinaci s bílou vypadá moc pěkně a nebo tyrkysová s jiným odstínem modré, třeba tmavě modrá. Taky záleží jak bys růžovou a modrou chtěla zkombinovat, jak jsi tady nahrála třeba ty kytice na stole, tak si v tom triu barev neumím modrou moc představit. Když se ti líbí ombre výzdoba, více to vynikne na jedné barvě při použití různých odstínů té barvy. Jinak na www.svatebni-doplnky.cz najdeš plno inspirací i možných kombinací.
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.google.cz/search?hl=cs&si... Je to krásná kombinace :)
Odpovědět
Profilova fotka
V srpnu se dají použít například modré chrpy...zde trocha inspirace v jemných barvách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikicedi s tyrkysovou ano, ale s tou světle modrou to mému oko moc neladí :) ale samozřejmě každý má oko jiné...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli tyrkysovo-ruzovou a zlatou...
Odpovědět
Já budu mít růžovo-modrou úplně světlé odstíny :-)
Odpovědět
růžovo- tyrkysová http://www.beremese.cz/blog/yumy/albu...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte krabičky na výslužky v růžové či modré barvě a tužky s Vaším nápisem v růžové barvě které Vám poslouží jako dárek pro hosty a zároveň je můžete použít jako jmenovky. Více výrobků a informací najdete na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
vyrobim na zakazku velka barevna skala
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, výběrem jste v podstatě dokonale trefila barevné trendy pro jaro a léto 2015. Já bych kombinovala spíš ve stylu lehká nebeská modř a fuchsiová nebo tyrkysová a jemná růžová. Podle mě by ve výzdobě měla vždycky jedna barva lehounce dominovat, aby nebylo vše moc jemné a tím pádem trochu nevýrazné. Naopak kdyby byla tyrkysová a fuchsiová, byla by to velká divočina :) U nás najdete hned několik odstínů modré i růžové a k tomu spoustu dekoračního materiálu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?