Svatební fotokniha

Ahoj nevěsty, máte některá nějaký nápad na zajímavou fotoknihu? nechce se mi dělat klasické album :(
Odpovědět
Profilova fotka
@kamusee Každá originální fotokniha bude zajímavá. Sestavte si fotoknihu a nechte si ji vyvázat do tvrdé vazby. Svou kreativitu a tvůrčí originalitu pak uplatněte třeba při ruční výrobě krabičky - obalu na fotoknihu - na míru. Udělejte si "šperkovnici" pro fotoknihu svého svatebního dne. ;-) Přeji, ať vám jdou přípravy na svatbu i tvorba fotoproduktů jako po másle. :-) Ing. ALEŠ VITALÍK - svatební fotograf
Odpovědět
Profilova fotka
Je důležité zvolit si dobrou firmu. Jednou si kamarád nechal dělat nějakou přes slevomat a došlo to umazané od klihu a s textem (názvem firmy) přes poslední fotku. Já proto raději dělám fotoknihu ze své šablony a v prověřené tiskárně, aby se nic takového nestalo. Ale jsou i firmy vyrábějící fotoknihy, které jsou celkem slušné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamusee Dobrý den, Asi by bylo dobré se prve zamyslet nad pár věcmi: 1/ peníze až na první místě – takže kolik chcete investovat (jde to od pár stovek po několik tisíc a když na to příjde tak i tisíc deset). 2/ Jakou požadujete kvalitu - od toho se samozřejmě odvíjí cena. 3/ K mání je několik typů knih – nejlevnější – laserový tisk – kvalita nic moc – ceny od pár stovek. 4/ Klasické fotky na nosných listech vázané třeba v kůži, ekokůži atd. Velice kvalitní fotky i provedení knihy - ceny začínají tak na 3.000,- ukazka zde: fmaxstudio.com/blog/svatebni-fotokniha/ Ještě se dělají paspartová alba – něco mezi knihou a albem. To by pro vás možná mohlo být zajímavé. Zkuste vygooglit green fly albums – vyděl, jsem jednou na veletrhu a mělo to úroveň :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamusee Dobrý den, budu reagovat, i když nejsem nevěsta, protože si myslím, že tato otázka je více méně určena opravdu profesionálům. A hned zkraje souhlasím s mým předřečníkem. Opravdu, záleží kolik chcete incestovat do fotoknihy, či fotoalba. Na trhu můžete sehnat fotoknihy za 10 EUR, ale taky třeba i za 500 EUR. Já svým klientům nabízím produkty od předních výrobců a tam ceny začínají na cca 250 - 300 EUR. Osobně bych se přiklonil ke klasickému fotoalbu s klasicky vyvolanými fotografiemi (tj. mokrým procesem). Je to o něco drahší, protože vyvolání fotek stojí více než klasický tisk, ale to brilantní podání barev, sytost, ostrost a přirozenost zatím nepřekoná žádná sebelepší tiskárna. Samozřejmě, existují i fotoknihy s adjustovanými klasickými fotografiemi, tady je nutné si uvědomit, že cena pak odpovídá kvalitě. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
@kamusee Ahoj, koupila jsem voucher na slevovém portále 104 stran za 499 Kč a pak jsem tvořila:-) Za 3 dny byla fotokniha hotová a měla jsem ji v ruce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?